- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
Mariann294 #19492 üzenetére
Aaaaaztuti
Ellátom SSP33DY -t egy életre sárga kulcsokkal
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #19489 üzenetére
1. Már válaszoltak a kérdésedre
2. A KÉRÉSEDről meg annyit, hogy nem tudja átpasszolni neked, azt ami neki giftben van. Ami kár, mert passzolgatnék vagy 60 piros kulcsot és 30 sárgát, meg nekem is van nickname changerem, amit én se fogok soha felhasználni.. Még egy eventen nyertem anno. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Mariann294 #19481 üzenetére
Nem volt még event, majd csak szerdán. Boobshunter azért mérges, mert az off-road kocsik leértékelése előtt vette meg a Buggy-t.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19463 üzenetére
Csak ketten voltuk miannal. Így meg túl könnyű és rövid lett volna.
Talán majd holnap vagy valamikor a héten ilyen utó húsvétolás képpen -
Bazzzs
senior tag
válasz
Mariann294 #19416 üzenetére
Elírták sajna, és aki megvette attól elveszik, majd adnak kárpótlásként +10% RP-t
-
mophisto
csendes tag
válasz
Mariann294 #19401 üzenetére
Csinálgatom még az mp3 lejátszást csak nem nagyon találok hozzá plugint de keresem
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19367 üzenetére
. akkor!
meg ha leszünk elegen.dokar,
nyugi....
amúgy másnak nem nagyon van baja a deadzone-al, van akinek nincs és nagyon baba az irányítása, nálad van...de erről volt már szó. Különben se miattad lenne beépítve a játékba... de ha majd lesz akkor legalább úgy érzed, hogy csak neked csak most csak azé' -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #19305 üzenetére
nekem is
-
Amur
addikt
válasz
Mariann294 #19285 üzenetére
ok majd aznap még írok ide hogy többen legyünk,és akkor jelszóval is levédhetjük a szobát.(ne kelljen oroszoknak,spanyoloknak,amcsiknak magyarázni hogy mi is az a kombo),ma egy spanyol gyerek aki kukkot se tudni english azt irta hogy cobozni akar.
azt hittem combora gondol,hát nem,mágnessel szedte össze a cuccot,és felháborodott hogy az én autóm gyorsabb... -
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #19248 üzenetére
Köszi te egy angyal vagy!
A főnök meg mindjárt lebas.. a lábamról mert átsiklottam az üzijén. -
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19248 üzenetére
Jah megoldás, ideiglenesen, nekem pont ma volt ugyanez de utána akárhányszor vissza akartam lépni a főmenübe mindig az volt!
-
válasz
Mariann294 #19207 üzenetére
Egy CTF fun partiban benne lennék, de nem most... Mondjuk estefelé...
Panamával, Buggyval és Spiedoval tudnék csak beszállni. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19207 üzenetére
Már ágyban vagyok, alvós pozicóban, hason fekve, így nem tudok vezetni, csak írkálni sok hülyeséget
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19205 üzenetére
CTFben a jobbra balra ingadozás mióta lényeg?!
Mikor láttál autót így viselkedni?
CTFezni lehet úgy is hogy rendesen irányítod az autót nem úgy mintha az egy darab bot lenne és arra cibálod a végét amerre akarod. Jó hogy nem fordítod ki a verdát aztán mindenki a hajtókarok és fogaskerekek táncát látná kívülről...
Ezek szerint veled se fogok CTFezni. -
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19180 üzenetére
Ennyit nagy nezezen sztaki szótárral kibogoztam de nem műkszik akkor se...
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #19175 üzenetére
Mindenkit megfertőztem!
(Megharaptam)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #19162 üzenetére
Úristen.
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19160 üzenetére
"Bome: Most láttam az aláirásod nagyon szép!!!Nagyon teccik!!!"
Köszi Mariann!
Hogy ON is legyek: Már régóta megy a szerver, de én nem vettem észre semmi változást. Bocsi ha bamba vagyok, de beteg vagyok!
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19144 üzenetére
Az lol, én van, hogy napokig nem PT-zem, akkor engem biztos kirugna a kisA!
Más: Mostantól =MildWolf= néven keressetek a PT-ben!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19144 üzenetére
Pont ezt ecseteltem a megalakulása napján!
Ráadásul akik újonnan kezdik a PTt és kiderül róluk hogy magyarok a nagyközönség előtt akkor egyből asszociálnak a KisA által létrehozott csapatra ha ismerik, ami szerintem nem jót fog jelenti az újonnan érkezettekre nézve. A jelenlegi magyar játékosokért és magam miatt azért nem aggódom mert minket már ismernek és nem KisA csapata alpján fognak leírni minket.
A help azt írja hogy GS szerkeszthet meglévő csapatot, GM törölhet is, de sajnos ez még nem valósítható meg illetve nem tudom hogyan.
-
Darahian
tag
válasz
Mariann294 #19137 üzenetére
Má mé lennének "csúnyaságok"? Egyszer mindenki volt kezdő (egyrészt), és már kint is van a cucc - PONT ITT
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19080 üzenetére
Lakótelepi suttyó volnék
a legkirályabb hely!
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19078 üzenetére
Köszi, így talán egyszerűbb lesz. (Viva Dunakeszi, gyártelep rulz!
Ott nőttem fel.)
-
vtomi
tag
válasz
Mariann294 #19009 üzenetére
Mariann, én is FAIR PLAYER vagyok de ahogy észrevettem nem nagyon akartok bevenni.
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19003 üzenetére
Köszi, nekem nem volt akkor annyira vicces, de így utólag tényleg elég nevetséges helyzet volt, de szerintem ezzel csak a gyerek mutatta meg mekkora noob!
Szerintem KisA azért alapít klánt, mert ilyen "főnök típus", de szerintem is jobban tenné ha csatlakozna egy magyar klánhoz (már ha beveszik valamelyikbe.
). Húh most gonosz voltam, de szerintem ez az igazság!
Most nem a KisÁt akarom sértegetni, de szerintem ha egy klánba úgy kell csalogatni a játékosokat, hogy hé gyere már meg megígérted hogy csatlakozol meg akármi, akkor az mindent elárul a klánról és annak tulajdonosáról!
Mindenesetre sok sikert a klánhoz!
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #18963 üzenetére
én elsősorban külföldiekkel játszom, egy kivétel van, a debreceni srác.
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
Mariann294 #18963 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, Mariann. És én is jobban szeretek külföldiekkel játszani... sokkal kevesebb az anyázás és nincs az ami itt a magyarok között. De a magyar emberek mind ilyenek.. a vérükben van, vagy én nem tudom, de az America's Army magyar közössége sem különb ennél. Mindenki ott rúg bele a másikba/ott köt bele a másikba ahol csak tud. 8-9 ember az, akivel rendesen eltudok játszani bármilyen játékban... Sokan annyira kockák, függők, gamerek (vagy hívják magukat annak aminek akarják, nem ez a lényeg..) hogy nem lehet velük másról beszélni, csak egy adott játékról. Gyerekesen, óvodásan viselkednek. És persze, hogy a másik háta mögött mer csak mutogatni. Ha valakinek valami baja van, jó lenne ha megmondaná a másik szemébe. Crea, benned én is csalódtam... de valahogy nem is érdekel...
PT: A játékról csak annyit, hogy ez a patch csak elkúrta az egészet... szaggat a játék, eltűnik a menü stb... letöröltem, leszedtem az 1,6 GB-osat és azzal próbáltam meg elindítani, de az UPDATE 1%-nál hibát ír ki... úgyhogy sikerült elszarni az egészet...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #18945 üzenetére
Nagy nehezen..úgy 5 órát szenvedtem vele
..és élesztettem újra a winfost..
DE egyenlőre tiszta vagyok.. legalábbis mind a 16 alkalmazás szerint!!
Herti!.. Hát.. na.. a másik végének a hegyét egy kicsit, te kis te!
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #18920 üzenetére
Erősítést hívtak és bélaaa jött takarítani.
Belassultam én is
Mit hozott ez az új peccs? Mert sok változást nem látok a lassuláson kívül
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #18879 üzenetére
1. Csak lvl 35
2. Még régen amikor még a jó PT futott akkor az explorer 8ppl-re nem 200% hanem 500% mass bonust fizetett, akkor kissé megszálottá váltamAkkor C-V-ről, egészen A-IV-ig felfejlődtem.
Régen még ilyen volt a rangozás: Beginner, F-I-II-III-IV-V, E-I-II-III-IV-V,D-I-II-III-IV-V,C-I-II-III-IV-V,B-I-II-III-IV-V,A-I-II-III-IV-V, de szerintem te ekkor még nem játszottál..-Blade-.: egyet értek.
-
Fred K.
tag
válasz
Mariann294 #18798 üzenetére
óhogyeszemahusotokat
legközelebb ki ne hagyjatok...
jah!nem lehetne azt a "replay"-t átküldeni nekem?
megnézném 2 csaj hogy csinálja -
Ofi1978
csendes tag
válasz
Mariann294 #18795 üzenetére
Nincs mit Mariann,máskor is
Fred : Csajbuli voltlemaradtál....
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #18773 üzenetére
Elfelejtettem megköszönni Ofi-nak,aki vigan szedte az itemeket addig,hogy le ne járjon az idő.Köszi Ofi!
-
válasz
Mariann294 #18779 üzenetére
Óó, én láttam is azt a képet, mert végignéztem az aeria fórum postjait. Csak nem esett le hogy az a te képed.
Különleges helyen van és az átlós szerkesztés is jót tesz a képnek. Szerintem jól sikerült.
Én még nem döntöttem, de áprilisig még van idő...[HUN]Dani: Nekem az első és a negyedik tetszik a tieid közül.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #18788 üzenetére
ok bocsi!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Jó lett a képed..
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Én ugyanígy szavaznék
Az említett 1-es és a 2-es képek tetszetősek lettek
-
Darahian
tag
válasz
A céges gépem mindjárt e képcímeket meg is jeleníti
Majd otthonról zsűrizek. De mindjárt letelííííííííííík -
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #18773 üzenetére
Senki,semmi komment?
Ndru: 1-es,Dani 2-es,Szerintem. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #18765 üzenetére
teperj PH csatira, ott megdumáljuk
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #18766 üzenetére
Jolwan jolwan majd a következő képem láttán ilyen fejet fogtok vágni:
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #18705 üzenetére
Én is elmentem volna -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #18705 üzenetére
Gratula
-
Fred K.
tag
válasz
Mariann294 #18641 üzenetére
-
Fred K.
tag
válasz
Mariann294 #18631 üzenetére
kezit csókolom a kisasszonynak
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #18604 üzenetére
Szia!
Én is Al3X vagyok amúgyPaja miért?
-
PaJa1
őstag
válasz
Lapozz fel egy naptárat!
Nem tudom mit ennyire bonyolult ezzel a promóciós eventtel...
Még annyit vettem észre, hogy email címenként tudsz kódot kicsikarni a fileplanetből, nekem egy címen van két felhasználóm és ugyan azt a kódot kapja mind a kettőSzerintem KisA csinál új felhasználót ide PHra és PTben is, utóbbiban feltételezem, hogy Morello nevűt
-
b00st3r
csendes tag
válasz
nemértem
pedig ott vagyok
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #18593 üzenetére
nekem meg pont IE alatt fosta össze magát, FF-el meg működött
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #18243 üzenetére
de hiszen mind ilyenek vagyunk.
nők esetében: [link] -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #18211 üzenetére
Szia Méri Drága!
Dokar fater anno a "nagy szidás" előtt beesett a fórumra, és jól leszövegelte a sim vs-t, ezért szemmel és szájjal vertük, és átkokat szórtunk rá..
Aztán fordítvaDE mára béke van!
Elismert TA-s, és sim vs-ben ugyan olyan béna, mint mi TA-banEzen nem lesz több vita! Haverok lettünk..
ÉS igenis TANÍTANIA kell, mert ezt nyomja éjjel nappal.., lehet, h. sejt valamit.. tankolás/draftolás terén.. Mert az első tankolásig tuti ott lennék a seggébe, aztán meg kilökném, mert ugysem tudnám megelőzni
és nyomkodnám az ooohh ssoorryy gombot
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #17967 üzenetére
ebbol sajna nem derul ki az ara, vagy csak en nem latom?
de szerintem en olyan 1.3 millio erpét koltottem ra, mar megbantam, inkabb morello-t kellett volna
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17967 üzenetére
Köszi, de erről tudtam és nincs benne a Camaro. Elég régi lista már, az újabb kocsik nincsenek benne.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17933 üzenetére
Ecsém, csak 3500 mérföld lvl30 küszöbén! Régen ilyen elképzelhetetlen volt... én is 20ezer felett talán 30.000+ mérfölddel léptem 30as szint fölé. Azóta megvolt már az 50 ezredik is
Bubi,
a stat strófoláshoz elég még 1 ;) -
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17933 üzenetére
2.. legrosszabb esetben 5. acc, ennyi! Mit nézzek rajta. Level-R-ben szerinted kinek nincs 100%os acc-ja? Szerintem annak kicsi a farka.
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17930 üzenetére
Annyi, hogy kamu...
753 versenyből 702 megnyert, és mindezt 3d 16h játékkal.
Vagy valami nagyon stat vigyázó, 2., 3. acc!!! Nekem a LizRd-73 haverom ilyen.
Ő azt mondja , jobb vagyok nála, én azt, hogy ő a jobb!
Tiszteljük egymást, most Töki-73ra váltott asszem! De nem nyom ligát, semmi ilyesmi... -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17895 üzenetére
3mila
fele annyi sincs, 1,3-1,4bőll "megúszod"
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #17892 üzenetére
Verdák&árak
Lehet van minimális eltérés a mostani árakhoz képest -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #17895 üzenetére
dehogy van az annyi, meg 2 se, olyan masfelre tippelnem
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Szia Méri!
3 milla az Evo tuning fullra?!?!Az rengeteg.. Szerintem olyan 7-800k- ból meg kéne, hogy legyen.. A body-k 70k körül ez 4szer, aztán a motor,ecu-k , fék, váltó,gumi, felfüggestés, mind 10*4.. durván.. ez messze nem 3 milla -
csaba0223
senior tag
válasz
Akkor vmit jól elszámoltál! Az evo tuning 700k-csak! A phoenix ét nem tom de nem hiszem hogy sokkal drágább! Igaz most akció van, de anélkül sem drágább mint 800k!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17830 üzenetére
Da
Boobs, többes szám -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17828 üzenetére
A cickó magyarul nem csúnya, mert nálunk élnek a világon a legszebb lányok, lehet hogy az amicsiknál rosszat jelent... nyomik
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17804 üzenetére
Már rég van szerver... Jött sok új pálya: 1 california raceway, 3 tokyos, 2 pythonos sim vs-ben
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #17801 üzenetére
3-óráig nuku server
-
vtomi
tag
válasz
Mariann294 #17764 üzenetére
LoOoL
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Mariann294 #17752 üzenetére
Szánalom így az egész!Nálam már ezzel a msytery boxozásal is kezdett betelni a pohár mert ez egy k***a nagy lehúzosdi ha belemegy az ember.Ha sokáig húzzák még az S2k boltba kerülését én nem tom mit teszek de húúú
A facebookos eventért nem kaptam AP-t, és küldött az aeria egy mail hogy nem felelt meg a követelményeknek.(De vélemyényem szerint minden megvolt kezdve a 15 ismerősig,utána jelöltem be az aeriát és ott rögtön lehetett küldeni nekik üzenetet amit meg is tettem és beleírtam az id-m, és az aeriás profilom url címét is!Mit hagytam ki???) -
meszicrx
csendes tag
válasz
Mariann294 #17735 üzenetére
Ez az egész kezd egy rossz vicc lenni!Nem tudom mit akar az aeria ezzel elérni de az tuti hogy egyre kevesebben fognak játszani a PT-vel ha ez így megy tovább.Ja és poén hogy mivel nem szoktam combozni így csak sima versenyekből fejlődök és a 31-es szint közepénél tartok és eddig a 32-es szintnél lehetett fullos a panny!Tegnap mikor beléptem majdnem leestem a szekről mikor megláttam a 45-ös szintet.
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17641 üzenetére
Szerintem kicsit várj Csabi! Nekem is volt ilyen, hogy felnyomtam jó minőséget és még a high quality sem akart megjelenni, tiszta szemcse volt. Nézelődtem én is mi lehet, már majdnem ott voltam, hogy törlöm. Rányomtam még1x, erre már megjelent a high quality és tök jó minőségben lehetett nézni. (Ez kb. 1-1.5óra várás után lett)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #17641 üzenetére
Azt a 3 kis videót töröltem! Most az uj videón dolgozom! Az alatt lesz vicces zene!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17510 üzenetére
miért nem vagyok VLC player...
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17505 üzenetére
Mint írtad korábban h voltak kékhalálok, de már megszoktad (lol) ez újra elő fog jönni ha nem segített az a teszt. Majd akkor ajánlom a Burnin Test-et ha már "elviselhetetlennek" érzed a sok kékhalált. Ez le fogja terhelni a gépedet de leellenőrzi a hardwereket. De valószínűleg szoftveres a gond.
Speedy: jah, azt mondta haver h az Ace Mega 2001 vagy 2002 óta nem lett frissítve.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17505 üzenetére
Azért még ajánlanám a memtest nevű progit, és mindenkinek ajánlom, hogya windóz lapozó file-ját pagefile méretét 4-5szörözze meg, hogy az a szerencsétlen windóz ne használja azt, amihez nem ért.. a fizikai memóriát
nekem pl. 2X 16 giga.. (ez a virtuális memória, ami el szokott fogyni.. és ezt a 2X16 gigát a merevlemezeidről fogja használni a windóz)
ÉS nagyon melegen ajánlom, hogy az ACE Megacodec packot mindenki törölje. ami kell max:AC3 filter, FFDSHOW, egy VLC plaxer, és max egy xvid..ennyi..
akinek meg kell "ingyenes" videószerkesztő, keressen meg priviben... -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17503 üzenetére
Igen van olyan codec. Hm... azt annyira nem ismerem. (habár lehet h vmi lejátszó az
). Mindenesetre kérj meg vki ismerőst a közelben aki elég jártas e témában h nézze meg. Nem mondom h az a ludas, de érdemes kipróbálni mást is, ha további gond van ezzel a kékhalál témával. És meg azokat is amiket SPEEDY tesa írt. Ennyit tudok segíteni.
Apropó: milyen tesztet futtattál le?
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17500 üzenetére
rofl keress rá pl. ilyen szavakra: codec, coder, decoder. De egyébként a Start menü/minden programban ott kell lennie. Vagy a programok telepítése és törlésénél keresd meg. De ha ACE MEGA van akkor szerintem szerezz be másik codecet, pl az ffdshow az bevált nálam.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17484 üzenetére
Szíja Méri!
1, memóriák kivesz, leporol a gép belseje.. ventillátorok megtisztít, memória visszatesz.
2., DEFRAG
3., kötethiba ellenőrzés (c meghajtó, jobb egér tulajdonságok, eszközök, legfelső.) újraindít, Ez nem egy 2 perces mutatvány! partíció mérettől és a wincsi nagyságától függ!
4.,Winfosupdate.com..! Főleg a .Net framework update-ek
5. DirectX!
6. Ugye nincs túlhúzva a proci?!
7., DIVEREK? Mind friss "mai"? Nem akadnak a windózzal ugye?8., ha semmi "jószándékú" javítás nem segít.. Format C:... jöbb 5letem nincs így korán reggel..
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17484 üzenetére
Lehet pár oka, nekem is ez volt a problémám (kékhalál, memória listázása), nem azért csinálta mert levetted minimumra
Milyen codecet használsz? -
bgabor6
csendes tag
válasz
Mariann294 #17476 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #17480 üzenetére
Nekem is Vista van a gépen
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17474 üzenetére
én win vistát használok, te?
-
bgabor6
csendes tag
válasz
Mariann294 #17471 üzenetére
Szia!
Bocs, ha valamit rosszul csináltam, de nem az a feladat, hogy a megadott linket kell elküldeni az ismerősnek? akkor lehet véletlenül mást küldtem?
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17461 üzenetére
Okés, kettőtöket be is jelöltem mind2 accountommal.
Majd csak összegyűlünk 15en. vagy ha nagyon para van, akkor akinek van 2-3 acc-ja az aerián az csinálhat ide is többet.
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17428 üzenetére
ez a szar nem tud avi-t megjeleníteni csak wmv-t?
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17425 üzenetére
akkor mondjatok vmi free videószerkesztőt is.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17419 üzenetére
Na most akkor értelek én téged? A saját videód alá beraksz egy talán mégdurvább és ordítósabb rockot/metalt, mint én a sajátom alá, de azért az én választásom az igénytelen, zenének nem nevezhető dolog és az enyémet kell hang nélkül nézned.
Vagy talán tévednék, mert szerintem egyazon kategória/stílus a két dal. De a tiéd a jó, enyém a xar igénytelen. Oké rendben. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17394 üzenetére
Én nem ócsároltam le senkit. Én is mindenevő vagyok. Ami megtetszik azt hallgatom stílustól függetlenül. Én sem ilyen zenéket hallgatok, mint amilyen a videóm alatt megy, de pont odaillik, ennyi. Magyar zene (hogy kis hazánkat részesítsem előnyben
) + a szövege is az autóversenyzésről szól. Azt meg nem tudom miért írtad, hogy csak az üvöltés megy ezerrel. Jelzem neked, hogy egy kósza üvöltés nincs a zenében. Érthető és valamit mondó szövege van. A vitát részemről zártam. Csak nem értem, hogy miért kell így nekem esni. Ha nem tetszik, nem hallgatod. Ennyi.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17391 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be.
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17370 üzenetére
Örülj neki h csak ennyi problémád van. 1 óra csacsogás után elkezdenék versenyt nyomni és a betöltésnél kilép a játék. Hibaüzenetet se ír ki, semmi.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17352 üzenetére
Nem érted... tudom, hogy megnézted mert tudtad milyen zene van benne, de ennek ellenére sem nőt a megtekintések száma, 0-án dekkolt.
A Onebip-ről nem tudok semmit... az aeriás felhasználó nevedet meg kellett adni mielőtt telefonáltál és levette a lóvét?
Crea,
1 boldogító üzenetet küldtem, lehet, hogy feleslegesen, de akkor is...A mai nap hátralevő részében tudna valaki segédkezni kapirgálni, telt házalt szeretnék bolondulni amig van rush.
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17239 üzenetére
nyugi, kell a visszhang.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17226 üzenetére
Én még betűztem is, de sokadjára sem sikerült megértetnem magamat vele, bennem van a hiba
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17202 üzenetére
Köszi, azért kipróbálom az xfire-rel milyet lehet csinálni, hátha az beválik.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17104 üzenetére
..én békés ember vagyok.. még az asszonyt sem bántom..
De ha kisA még ír valamit priviben, azt közzé teszem, és megérted! Egyenlőre letiltottam az üzeneteit..
De amit játékon belül művel, az sem eccccerű..SZAL kis-A...
Bár nem voltál, és nem is leszel katona, és nem érted, hogy mit jelent a "rakjalak a kopaszok közé"..
Ha kérsz, akkor használd a:légyszíves, vagy kérlek, vagy a jól bevált nem-e lehetne-e.. szavakat..
a vegyé'má' nekem olyan szart, az nem kérés!Így csak az egyke elkényeztetett bunkók kunyerálnak!!
Helyesírás, Jómodor, meg pár év, és még a végén barátok leszünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged