- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17899 üzenetére
RX7es megy most a legjobban GT beállításokkal B-Roadon. Az elején csak a Harpoon képes vele tartani a lépést, a többinek már ott véget ér a verseny
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17874 üzenetére
Lacaa!! Bexartam a gorilládtól!!Mekkora fogai vannak, és de csúnyán néézz!!
Bammeg de csúnya
Há' ha ilyen arrcal fox vezetni, vagy nem merlek megelőzni, vagy, ha tudom, h. te jössz mögöttem, minden kör wr-lesz
Soha többet nem megyek erdőbeee -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17872 üzenetére
Ja! Tényleg!!!
Boldog nőnapot mindenkinek még annak is aki nem PT-zik -
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17855 üzenetére
de ha csak sms-t kuldesz, akkor mennyire jon ki ennyi AP ?
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17855 üzenetére
Hát természetesen itt is nepster lennék,vagy te a játékon belülre gondoltál?Azzal meg vagyok elégedve.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17850 üzenetére
kar , hogy a ph-n nincs nickname changer
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #17850 üzenetére
miért nem inkább Direwolf?
Az óriásfarkas volt a Földön valaha élt legnagyobb ismert kutyaféle.Testtömege 63–91 kg között lehetett, hossza pedig átlagosan 2,1 méter volt. Találóbb név az óriásfarkasnál az angol „rettenetes farkas” (direwolf), mivel hatalmas agyarszerű fogaival és ezáltal eléggé deformálódott fejformájával meglehetősen rémisztő látványt nyújthatott.
(#17844) [pH]Lacika: én mondtam, hogy ne szórakozzatok az AP vásárlással.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #17844 üzenetére
huh azt a lenyúlós mindenit, az már pofátlanság a köbön...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17748 üzenetére
pénzpénzpénz.. erre hajtanak a buzik!
A LevelR a gamigoé ugye.. de sztem aeria keze oda is elér...!! tuti!A levelekkel nincs gondom (már) DE AKKOR ADJANAK BAZZ+ legyen a hétvégi rush min. 100%...alap, mint régen! (tudom Paja, csak hiba volt.. nade hónapokon keresztül??) Egy kbaxott versenypálya NE CSAK 64 RP-t+XP-t adjon bazzz (4 körös Florida;) és a pezgőzésért 1 RP..) Régen egy 30 körös TA adott 20-30ezret, minden nélkül! A "mindenki" kedvence, a Broad adott 8-10 ezret.. mostmeglófaxaseggünkbe!
Baxák meg! Elhasználom a cuccaimat, azt' leszarom megint vagy fél évre! Az lesz a vége... -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17748 üzenetére
Az árakat is újra gondolhatnák.........
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17682 üzenetére
Tanzawán elég sűrűn a levegőben indul a verda, ha megmozdul az autó akkor esik le illetve akkor vet árnyékot is.
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17671 üzenetére
Jók ezek a szökkenők.
Hajszínt nem lehet változtatni biztos.Hátrányos megkülönböztetés. -
dokar
addikt
válasz
"rozetta de pina" LOL, korán reggel ezen röhögöm.
legalább magyar? -
Ofi1978
csendes tag
válasz
Én mééé nem választhatok ????
Jók a képeid Lacika és grat a családhoz -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17642 üzenetére
Szerintem sok volt a sör az asztalon és az OBB sek nem tudtak a játékra koncentrálni
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17639 üzenetére
Grat Laca szép volt.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17642 üzenetére
Szia!
Laca és még te modod,hogy nem vagy jó
lol -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17620 üzenetére
Nagyon király volt!
Szerintem minden hétvégén kéne 1 ilyet csinálni!
Olyan volt a Pt mint rég! -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17606 üzenetére
GF 6600 256ram, 3000+ Barton proci, 512ram - el lehet vele játszogatni, nem kell izom gép a PTnek. Barátnőm kifejezetten élvezi(náluk otthon még gyengébb gép van, azon is PTznek öccsével), néha én is a PC előtt ülök és ott játszok.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17608 üzenetére
23k ???
én 12k ért tudok ilyet és gyir uj boltbol van -
ABnormal
őstag
válasz
[pH]Lacika #17606 üzenetére
szerinted nálam milyen alaplapival a játék?
HD3200-al játszok...
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17585 üzenetére
Ez az ablak ha kiválasztottam hogy mennyit veszek.Csak itt nincs hol belépni.Sign in-re meg kidob hogy nem elérhető nekem.
[link] -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17585 üzenetére
Jujj, hopáá a Control V kimadart
Szerintem ez azért már sok főleg smile-k nélkül.Eléggé el voltam és vagyok is fáradva, 2 óra alvás után mian drift evenjére készültem és közben olvastam a forumot.
A készülés eredményét megtekinthetitek a jutyúbon és a gotvidzen is.
Ez az egész Mian drift evenjére készült, NAGYON KOMOLY drift folyik itt! Az előző kör döntőjére bejutottam, de nem tudtam részt venni, így csak a végére értem be spectának...az állam a földön keresgettem elég sűrűn!Na most talán jók lettek a linkek
a jutyúbos gyenge minőség.. nincs HQ
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17439 üzenetére
Délelőtt úgy láttam a várakozó szobák sem összevissza vannak már lehet hogy ezen is segítettek.Idegesítő volt hogy ugrál minden nem is oda léptem be ahova akartam.
Már csak a gördítősáv lenne vastagabb ne 1 miliméter. -
Ofi1978
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #17409 üzenetére
Szia Lacika!
Köszönöm!!!!Szép mint mindig...
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17399 üzenetére
Az még a tegnapi
Az én autós videom alatt nem prörgős zene van, hanem Bud Spencer és Terence Hill filmből való alkotás
A slipstream/szélárnyék gragikája változott, most már kevésbé rikító
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17399 üzenetére
patch?? nekem semmi nem jön/jött ma még..
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17342 üzenetére
Köszi melyik része nem megy men küld lóvét?
Patch van most?Mert nekem frissít. -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17279 üzenetére
-
bgabor6
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #17279 üzenetére
Szia! Már órák óta nyomom....
.Igyekszem. Rettegni fognak a két söröskorsótól!
Ezután mindenki vizet fog inni! -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17246 üzenetére
Jah tényleg.... holnaptól egérrel játszik... macskát csukd ki a házból, nehogy a kis rágcsáló is beadja a kulcsot
Ismétlés mondjuk vasárnap? Persze jöhet más jó, mókás pilóta is, akkor ha van hozzá kedv segíthetnétek valami faja video anyagot összedobni.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17221 üzenetére
PM tesó!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17145 üzenetére
Lesz ebből mingyá' HQ2!!
Lacám, és Erdol, néha csekk CREW csati.. szoktam ám oda is offolni
Előbb magatokat tuningoljátok fel.. én is vettem mindenből 100-ataztán dobtam be a millát
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17145 üzenetére
Jól tetted!
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #17117 üzenetére
Tegnap mentem én is 2x ellene o NSXel én Spiedoval. Sajnos sikerult mindkettot elszúrni, de a leggyorsabb kor mindig az enyém volt, ami biztosan nem tetszett neki mert o is elovette a Spiedot amivel jól elvert mudon. Megpróbáltam vele kommunikációt létesíteni de nem jártam sok sikerrel.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17117 üzenetére
>>-OBB->
A MI LACÁNK
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #17108 üzenetére
Nahát, miért az angolszász mértékegységet használod?
Kisa engem is megtalált a játékban.
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17108 üzenetére
Grat testvér!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17102 üzenetére
És természetesen mindenkinek a körmére nézünk, és egyéni elbeszélgetést tartunk egy sör mellett
PAJA bbáázzz
Ne úgy számold!! Az összes accod kora, azt' akkó' má' ott is vagy
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17087 üzenetére
GYERE
Elkészült az Old Boys Blue >>-OBB-> Ihajj-csuhajj... az Isten RP-je nem elég rá!!
De azé' király
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #16850 üzenetére
Kidobjátok mert esetleg akkor kezd TA-ni, esélyt sem adtok neki a tanulásra?
ahogy az egyik magyar mondta ott ilyen szituációra: "ne az én kontómra gyakoroljon"
Attól hogy Level40 a TA-ban lehet kezdő.
én pont így vagyok a sim vs-el, én ott vagyok noob, de nem is izgat, mert az komolytalan
-
tgabo
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #16832 üzenetére
Sziasztok!
Akkor én is csatlakoznék az öreg fiúk klubjához a magam 45 évével.
-
bgabor6
csendes tag
válasz
Szia!
Köszönöm a lehetöseget, a forumot olvasva azt szürtem le, hogy Ti mar legendak vagytok( a sok lvl 30-40-sel együtt), nagyon örülnek ha tudnek csatlakozni hozzatok!
na, ez volt a szobor allitas a regota jatszoknak
,csak kezdem sejteni mennyit kell menni a lvl 40-es szinthez! sziasztok, este a palyan.
-
PaJa1
őstag
válasz
Csaba már FRCben van
A Camaro-s képed a legjobb
Akkor már csak 2 hiányzik
Valaki nem jönne esetleg még?
De lehet nem lesz az egészből semmi ha nem tudom kibontani a csajt...
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16802 üzenetére
30% rush van!
Ez van meghírdetve és ez is van érvényben -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16798 üzenetére
Mi adta a 42,5%-ot? van már legfejletteb guilded rp popperrel?
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16796 üzenetére
A combozás és a fánk is jobban fizet.
De sajnos a pályák nehézségi szorzóját levették! És amiken még elfogadható oda legalább 10es szint kell.
Sim VS is csak 10es szinttől elérhető! Drag még mindig 11 -
Kommy
veterán
válasz
[pH]Lacika #16769 üzenetére
Ha kell énis tudok jönni explorerezni úgy hogy nem játszok , mert laptopon egy kicsit gázos játszani is
, szóval ha csak arra kell hogy álljon az autó akkor tudok menni
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Lacám, Crea, indítanék családit, de egyenlőre nem megy a cucc nekem sem, és minden indításnél tölt még le 30kb/s-el..brühühühühhhüüüüü
JAH és KLÁN csinálás 500 AP! Nem ám csak úgy dobálózunk..lol
És Guild a neve, mint az eszetlen wowosok..jaj -
Bazzzs
senior tag
válasz
Az tényleg nem lenne rossz, ha valaki csinálna egy ilyet
Bár nem tudom, hogy ilyen alsó kategóriás versenyzőt mint én bevenne egyáltalán valamilyen klán
Mindenesetre a szándékot jelzem és AP-t is szívesen adok a klánba, ha mégis valaki csinál PH-sat és be is férek
Más: A shop-ban Test drive módból kilépve nektek is állandóan lefagy a gamma? Az nsx-et tesztelgettem Circuit pályán, és kilépve bejön a shop, de kiírja, hogy loading background és innentől fagyás. Csak alt+f4 vagy reset segít
Mindenesetre jeleztem a bug topicban.
-
erdol
senior tag
válasz
Ha nem tolakodás akkor oda én is beneveznék.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16761 üzenetére
Szia Laci a HuNs 'N' Roses az Ph-s klán lesz csak magyarokkal!!szal ph-s lesz belépsz?
Csak magyarok,akárki lesz az de ha nem magyar akk nem jöhet!!!Laci msn re gyere már fel pls.!!!!
KÉPEKET NYOMJATOK FEL!!!!!!
valami 3.5 SP1 et telepit nekem azt fel kell tenni? azért állt meg nekem 230MB nál a tölrés?
Ha feltette akk megy tovább? -
hakagyi
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #16741 üzenetére
köszi!
De az az érzésem hogy csak elrontják ha sokat váltosztatnak,inkább az autók irányitásán kéne javítani -
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #16735 üzenetére
Frissitsd a videókarid driverét.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #16728 üzenetére
Bizony,bizony
És elég gyoran jön.
csaba0223:: Nyomod a GTA IV-t is?Multizol benne? -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16726 üzenetére
Xp-alatt volt! Win7-et már nem használom!
Más: Végre kiadták az új telepítőt is 1,5Gb -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16723 üzenetére
Szerintem olyan este 7-körül nekem jó!
Még megoldást kell találnom némi problémára! Tegnap ujra kellett raknom a winfost, érdekes módon behalt a tegnapi 1ik accrol a másikra lépéstől!
Még multkor mondtam hogy behalt a vidikarim! Vissza vittem hogy nem jó mert fekete az út a játékban meg fehér a kocsi meg ilyenek, közölték velem hogy semmi baja! És tényleg nem is volt!
Tegnap megint elkezdte ezt csinálni! A Gta4 ben is szar volt a grafika! nam mondom jó megvizsgálom a problemet!
3dmark simán minden gond nélkül lement hibátlan grafikával! Viszont ha futattam a dxdigot akkor a kockát pörgette mint álat! Ujra raktam a direktx-et de semmi változás ugyan olyan szar volt a grafika! újra raktam a videókari drivert de semmi változás!
A winfost újra raktam és megoldódott a probléma! Azt már tudom hogy ha elindítom az accokat akkor nem szabad lépkedni köztük! De hogy mi hal be ettől azt nem tom!
Ilyen volt a grafika!!! -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16711 üzenetére
Ha egyedül szeded fel mindet akkor szorzók nélkül olyan 40-50ezer jön egy futamból. Nem tudom meddig tart egy, nekem biztosan 40 percnél tovább.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16698 üzenetére
Nekem csak általános balanszom rá, amivel mindenhol megyek. acc a+ és grip r. Billentyűzettel így jól irányítható. Bár ez a fullosra van, neked ha GTn indulsz akkor lvl2re nem biztos hogy ezt használnám.
Ha kell akkor tudok adni segítő kezeket.
-
csaba0223
senior tag
válasz
A suptropon van a család! Majd oda gyere!
-
rsx
aktív tag
válasz
Én igy használom: Acc A+, Grip F, Aero R+, Break R ez Englandra nekem nagyon bevált.Kicsit csuszkál a fara de meg lehet szokni
Serpentinen Aero F, Acc A+, Break R, bár ezt meg nagyon sokat nem probáltam
1 ilyen kép nekem is tetszene az RX-7-elAz NSX tényleg pofátlanul drága, de szerintem rájöttek mert dobnak mellé egy 7 napos XP-s bulát ajándékba.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16693 üzenetére
Nincs mit! Vegyél egy csajt nyugodtan!
Megoldjuk -
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16672 üzenetére
Akkor már értem hogy bírsz éjjel sokáig pt-zni.
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #16670 üzenetére
Lacika ,tudtam hogy bízhatom benned
Nagyon ,nagyon szép lett (mint az előző) KÖSZÖNÖM
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16665 üzenetére
Na pont erről beszéltem.
Más: valami egyéb információmorzsa az eleanor-ról? Itt főleg Creát meg PaJát kérdezem. Mit is tudunk eddig:
- elméletileg hétfőn jön
- 2GB-os megapatch (de mi lesz benne 2 giga)
- klán rendszer
- megváltozott pontozási rendszer
- Honda S2000? -
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #16665 üzenetére
De tény és való már nincs olyan varázsa a PT-nek mint amikor kezdtem. Ezért aztán inkább leülök a lányom mellé és vele játszom, építőkocka, kirakós, gyurma, stb.
Ez milyen aranyos volt!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16658 üzenetére
Sziasztok!!
"kár, hogy nem vagy már olyan mint régen" "egy állat voltál" Ezt mondtam Laci-nak és az jutott eszembe,hogy fel kellene kelteni az állatot,mert ott van benne csak most téli álmot alszik!!
Tippek,hogy csináljunk újra Lacikából állatot??
Segítsetek nekem,meg neki is!!!
Üdv: Kisa -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16648 üzenetére
(kezdőőőő)
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16643 üzenetére
Ez milyen kép akarna lenni? Mostmár látom, QUAD. Picturepush fekete képe jött be ezelőtt.
Remélem én hamar be tudok futni és kiököröködhetem magam -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16629 üzenetére
Sztem imába foglalom a neved!
Big thx!
Nagyon tetszik! -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16561 üzenetére
Szia! Írtam privit! Nézd meg!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16561 üzenetére
Köszi, de ezt benéztem
Több helyen azt írták, hogy nem csak a dombornyomott a jó, de az enyém még csak nem is visa, hanem maestro. Nincs a hátulján az az ellenőrző kód, ami kellene. Kár, mert így máskor se tudok venni, meg most egybe kötöttem volna ezzel az ingyen class 4-es kocsi akcióval. Franc
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16467 üzenetére
Balansz kérdése! A pannit is belehet úgy balanszolni hogy dobja a seggét
-
Bazzzs
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16467 üzenetére
Teszt alapján nekem is a Corvette jön be, csak nem tudom, hogy mennyire versenyképes a Panákkal szemben
Ahogy én látom kanyarokban rájuk ver, de egyenesekben nem vérzik el?
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16413 üzenetére
Tandem-bugzol
mentem vissza GT tesztelni.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16406 üzenetére
Helló!
Szerintem ez egy bug lehet nálad. Én tegnap nézegettem (mert még az rp az nincs meg rá) shopban. Nekem is a 4-es body és motor hiányzik. Ha rárakom a 4-es body-t, akkor a lóerő adat az 511 lesz és a 4-es motorral együtt lesz 522. Neked ehhez az adathoz valamiért elég csak a 4-es body-t rátenni. Szerintem ez csak egy kijelzési hiba és végsősoron számít a 4-es motor. -
MaciG
addikt
válasz
Inkább örüljünk neki ,hogy nem változtat így legalább nem kell megvenni
-
No-kia
addikt
válasz
neked miért van mindig másik kép a hszeid végén?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16401 üzenetére
Úgy néz ki, szét vannak csúszva Aeriáéknál... előbb az 1400 RP-s fuel, most meg ez...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16385 üzenetére
Szia én is erre gondoltam mert ujra PT zem nincsen kedvem meginn LVL 1 röl indulni a Level-R be
Ugy hogy ennyi volt a Level-R nekem!!!
Ujra PT!!!!!!
Most gyüktök majd minn állat és mire jön az uj RP-s köcsi megtudjam majd venni!!!
Kisa -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16334 üzenetére
Most lvl10 töl lehet vettét venni! Sztem adtak neki 1 kis pluszt hogy a sok lvl10-es noob vegye mint a cukrot!
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16308 üzenetére
Neked hogy van ennyi szabadidőd?
Azért grat nekem a régi gépekhez már nem nagyon van türelmem idegesít hogy lassan csinálnak mindent.Már a homokórát is útálom a gép ne gondolkodjon sokáig arra itt vagyok én..
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16088 üzenetére
Van egy topic aerián a kormányokról. Ott írták, hogy g25 elég sok helyen 400+ USD. Nálunk meg 250 USDnyi forintért megkpod. És mivel most gyenge a forint az USDhez képest ezért 1 USDért több forintot kapsz mint ha erős lenne, tehát kevesebb USDért tudod megvenni a cuccot-forintba átszámolva. De ez a kétszeres árkülönbség nem csak forint gyengeségének tudható be, hanem annak is hogy nálunk nemzetközi, árfolyam mentes viszonylatban olcsóbb a kormány mint máshol.
remélem így érthetőbb. Most érdemes külföldi valutát forintra váltani. aztán ha erős a forint akkor vissza
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16080 üzenetére
Jóreggelt.. megjöttem.hehe
Lacikám! Én az első fél óra után letéptem a kormányomat az asztalról, és bebaxtam az asztal mellé!! Majdnem meg is tapostam.. pedig nyugodt ember vagyok..
Aztán újra konfigoltam, beállítottam, és megtanultam vele gammázni.. na azóta má' barátok vagyunk.hehehe Sokkal pontosabban ki tudom számolni a kanyarok előtti mozdulatokat, és ha kicsi korrigálás kell, az is gond nélkül megy! Egy Logitech Force Formula EX-em van (asszem ez a neve) A Vaterán vettem zyír csomagolásban, garanciával
Nagyon olcsón!! Nem 20-30ezerért, mint rendesen..
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16080 üzenetére
Kell szokni az új vezérlőt. Én is próbáltam 1 MOMOt és pocsék voltam vele. Már maga a kormány se igazán jött be, túl nehéz volt tekerni, a fapados puntókat könnyebb kormányozni... a zajról amit csapott ne is beszéljünk. Viszont g25 más tészta
az fincsiiii
-
JackShephard
tag
válasz
[pH]Lacika #16059 üzenetére
Nos, akkor én is összefoglalnám az álláspontom a dologban. Először is a találgatásokat elkerülendő, egy Logitech Rumblepad2-vel játszom, a két joyjal. Nem tudom melyik futást tetted fel a 2 közül, a hsz.-ekből úgy érzem, hogy csak az elsőt. Megnéztem és is a tesztünk után a replayt és a következőkre jutottam. Gondoljatok csak bele, a pad analóg karja ha jól tudom 0-255 közötti értékeket állít, azaz ennyi fokozat van. Szemben a billentyű csak két állást tud, vagy 0 vagy 255! Ugye nem kell bizonygatnom ez mit jelent? A billentyűről való rángatós kormányzás brutális időveszteséggel jár. Ez mind tisztán látszik a belső kamerás képeken. Ezt Paja is simán észrevette, de szerintem bárki. A rossz íveken való menés szintén, mivel hosszabb utat kell megtennie az autónak, mint a másiknak aki jó íven halad. És valóban úgy megyek a paddel, mint más a kormánnyal, de ezt jeleztem is neked Laci, hogy úgy kezelem mint a hímes tojást és egy fikarcnyi ideges mozdulatot nem látsz a kormányzásomban. Az egyenesben pedig teljesen tisztán látszik, hogy egy grammal sem megyek el, én néztem a távolságmérőt közben, 1m-t nem változott közöttünk a távolság, amíg hozzá nem értél a kormányhoz. Szóval én azt gondolom jobb beletörődni abba, hogy a különbséget "apró" vezetői hibák összessége hozza létre. Ja és gondoljatok bele, egy technikás pályán, ahol az ember azon játszik, hogy tökéletes féktávokat állítson be méterre pontosan, mennyi időt veszíthet aki "nem megfelelően" kormányzik. Tervezem egyébként hogy valami fos gépre is felteszem a PT-t és onnan futok tesztet valakivel, hogy végleg lezárhassuk ezt a témát.
Bocsánat a hosszú reagálásért.. -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16068 üzenetére
Nekem azt mondta a multkor hogy gamepaddal nyomja! De lehet rosszul emélxem
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16057 üzenetére
Ilyen égbolteltűnősdi nekem is volt, sőt, csak az út látszódott, a többi fekete volt, de mire észbekaptam, már összerakta magát és nem tudtam shotot csinálni...
Mariann: nem arra tervezték a fizikai modellt, ilyen igénybevételnek legyenek kitéve! -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16060 üzenetére
A második hszhez a rollát kellett volna tenni
már én is rögzítettem hasonlót. csak 3an voltunk! Tök azaonos aztók, még a festése is! Mind a 3an más tempóban mentünk, sőt mind a 3an billentyűzetről csináltuk, teljesen 1forma beállításokkal.
Eredmény, én mentem középen az 1eik elhúzott tőlem a másik meg lemaradt, már a satrt után rögtön. Talán még megvan valahol a replay....
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[pH]Lacika #16059 üzenetére
Ja és ajánlom a kedves INVICTUS figyelmébe is eme videót a probléma megszüntetéséhez!
Mert ez így nagyon igazságtalan.
Ez nem csak az én észrevételem! Sokan panaszkodnak erre a dologra.Még valami! Boobshunter még a Corollát is simán legyorsulta egyenesben.
Szegény azt hitte én adtam ajándékba neki a győzelmet. Pedig én a padlólemezen is át nyomtam a gázpedált. -
Ofi1978
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #16039 üzenetére
Lacika
WOWOWOWOWOWOWOW
Nagyon nagyon tetszik
Köszönöm szépen -
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #16029 üzenetére
THX Májsztró!
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Lacika nekem is kell(ene) ilyen
-
csaba0223
senior tag
válasz
Köszi mester
Már cserélem is! -
Bazzzs
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15949 üzenetére
Hááát vannak érdekes emberek az biztos:S
De egyáltalán, hogy tud egy jártékot ennyire komolyan venni? Mintha legalább a munkahelyét vesztené el emiatt vagy nem tudom -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15883 üzenetére
Nekem az szúrja a szemem, föleg Ta-ban hogy sokan nem tudják elfogadni hogy nem míndíg ők nyernek!
Tegnap senki nem lökdösődött direkt! Mélgis ment a vita! Miért nem lehet elfogadni hogy nem mindenki űber profi! Na de mindegy! Én végeztem a Ta-val! -
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #15871 üzenetére
Szrintem inkább elmentunk a mezonytol Boobshunterrel mint elmentem, de aztán boxkiállásnál tortént egy kis baleset amit o eléggé megszívott miattam amin felhúzódott (jogosan), de utána sikerult megbeszélni a dolgokat
Aztán pedig nem vettem észre, hogy jobb koroket mennék mint amilyeket szoktam. -
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #15834 üzenetére
thx a javítást!!
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #15830 üzenetére
WOW Kira thx Master Laca
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15830 üzenetére
Ebben te vagy a mester!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest