- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Nos, akkor én is összefoglalnám az álláspontom a dologban. Először is a találgatásokat elkerülendő, egy Logitech Rumblepad2-vel játszom, a két joyjal. Nem tudom melyik futást tetted fel a 2 közül, a hsz.-ekből úgy érzem, hogy csak az elsőt. Megnéztem és is a tesztünk után a replayt és a következőkre jutottam. Gondoljatok csak bele, a pad analóg karja ha jól tudom 0-255 közötti értékeket állít, azaz ennyi fokozat van. Szemben a billentyű csak két állást tud, vagy 0 vagy 255! Ugye nem kell bizonygatnom ez mit jelent? A billentyűről való rángatós kormányzás brutális időveszteséggel jár. Ez mind tisztán látszik a belső kamerás képeken. Ezt Paja is simán észrevette, de szerintem bárki. A rossz íveken való menés szintén, mivel hosszabb utat kell megtennie az autónak, mint a másiknak aki jó íven halad. És valóban úgy megyek a paddel, mint más a kormánnyal, de ezt jeleztem is neked Laci, hogy úgy kezelem mint a hímes tojást és egy fikarcnyi ideges mozdulatot nem látsz a kormányzásomban. Az egyenesben pedig teljesen tisztán látszik, hogy egy grammal sem megyek el, én néztem a távolságmérőt közben, 1m-t nem változott közöttünk a távolság, amíg hozzá nem értél a kormányhoz. Szóval én azt gondolom jobb beletörődni abba, hogy a különbséget "apró" vezetői hibák összessége hozza létre. Ja és gondoljatok bele, egy technikás pályán, ahol az ember azon játszik, hogy tökéletes féktávokat állítson be méterre pontosan, mennyi időt veszíthet aki "nem megfelelően" kormányzik. Tervezem egyébként hogy valami fos gépre is felteszem a PT-t és onnan futok tesztet valakivel, hogy végleg lezárhassuk ezt a témát.
Bocsánat a hosszú reagálásért..
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- S21 256/8 dobozában
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest