- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Ilyenről biztos nincs szó, hiszen a reklámblokkolók többsége működik több embernek is ettől függetlenül, csak néhány nagyobb listával van gond ahogy elnézem.
Beszéltem a fejlesztővel azóta, nem jutottunk előrébb sokkal mert nincs direkt rálátása hogy a google szolgáltatások milyen domainekre küldenek kérést.
Én most figyeltem az adatforgalmat külső progival és nem találtam semmi összefüggést a nem működő blokkoló listával és a kérésekkel amit vagy a PH app vagy a google play szolgáltatások intézett az app betöltése közben. Így néznek ki a domainek, ilyesmik nem voltak a listámban.
p@gabi-nak meg egyáltalán nincs blokkoló fent úgyhogy továbbra is rejtély marad a probléma úgy érzem.
-
Bozek
nagyúr
Sokszor még reklámblokkoló se kell hozzá, hogy valami ne megfelelően működjön.
Egy történet ezzel kapcsolatban: céges neten hosszú hetekig nem működött a Facebook Creator Studio (ami azért céges FB-oldalnál nem árt). Csak fehér képernyőt mutatott és nem csak nálam. Aztán rájöttem, hogy ha átkapcsolom az AdGuard-ot az oldalon, akkor bejön. És nem feltétlenül kikapcsolni kellett, mert ez a megoldás fordítva is működött, ha ki volt kapcsolva és én bekapcsoltam.
-
p@gabi
tag
Nálam sosem volt fenn reklámblokkoló a telefonomon és mégsem működik hosszú hónapok óta,pedig már minden variációját kipróbáltam az újratelepítésnek.Mi 8 Lite,gyári rendszer,nincs mókolva.Másik telefonomon Mi 11 Lite 5G Ne dev. eu rom gond nélkül működik,bár root vagy reklámblokkoló azon sincs.
Ki érti ezt? -
g_g_g
őstag
Szerintem rosszul gondolod és egy kis rosszindulatot is vélek felfefedezni nálad.
Nálam AdAway van, sosem volt gond az app-pal.
De használtam Adguard-dal is, azzal sem volt gondom.Nem mondom, hogy nem lehet köze valami reklámblokkolós dologhoz, de, hogy nem szándékos az biztos.
Ha megtalálja a fejlesztő az okát, akkor javítva lesz.
Az azért látszik, hogy elég nehéz behatárolni, hogy kinek és mikor jön elő (na ezt a legnehezebb javítani). -
p@gabi
tag
Én már újratelepítettem 4.4.4-es verziót ugyanúgy bezárodik a megnyitás pillanatában
Nem is tudom mire számítottam,hiszen a frissítés előtt sem működött nekem a 4.4.4
De legalább megpróbáltam...
Nagy a csend a fejlesztő részéről,vagy azoktól akik tartják vele a kapcsolatot,hogy egyáltalán foglalkozik e vele -
aprokaroka87
nagyúr
Elnézést, én tettem fel, viszont szokásom hogy aztán meg le veszem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Adaway mióta van meg?
Esetleg probald ki hogy app cloner appal klonozod az appot, mert nekem az helyre hozta a dolgot ideiglenesen, most kb 4-5 napja jó, bar mostmar blokada-ban kivéltelek közé van rakva.
App cloner progi fent van az apkmirror.com-on.
Vagy esetleg iktasd ki az adaway-t és nézd meg úgy is.
-
crok
nagyúr
Esetleg mondjuk APKPure és előző verziók..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged