- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MadMancs #7673 üzenetére
Az kiderült már, hogy valamikori google féle appkomponens frissítés a ludas, a google szakmai fórumain is többen panaszkodnak hasonló hibákra,vélhetően a Low Memory Killer Daemonban lehet hiba, ami ismeretlen ok miatt bezárja az appot.
Samsung esetén lenne rá lehetőség, hogy egy kivétel listában lévő app memória használatát ne figyelje a rendszer, de ezt mégis figyelmen kívül hagyja. Egyenlőre viszgálódás megy, mikortól került be az a komponens frissítés ami után a hiba elkezdett jelentkezni.
Biztosan kizárható, hogy android rendszer vagy gyártóspecifikus probléma lenne, mint szóba került, széles palettán tapasztalható hiba.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz aprokaroka87 #7661 üzenetére
Nálam nincs szűrés, mégis produkálódik a hiba
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz junior11 #7633 üzenetére
Türelmeteket kérjük, vizsgálás alatt van a hiba oka....
Akinek jelentkezik a hiba legyen szives HSZ-ben megírni:
- a telefon tipusát
- OS verziót(mellékelve, hogy gyári vagy egyedi rendszer)Nekem:
Galaxy S23
Gyári Android 14 OneUI 6.1 SecPatch 2024-10-01
Nálam is régóta van ez a hiba...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
-
Nézzétek meg, hogy play áruházban nincs-e frissítés az apphoz... gyakran előfordul, hogy egyes appokhoz adtak ki frissítés, csak a play áruház nem jelzi...
Amúgy milyen appverzió van telepítve?Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
válasz PedroPascal #7458 üzenetére
Szia, publikálatlan fotó? Szerintem valami fototrend oldalas értesítő lehet, hogy nem fejezted be a fotó feltöltését,már ha használod az oldalt.
Amúgy weboldalon nézd meg, mert ott odanavigál az értesítés.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz WhiteWalker #7221 üzenetére
Megvan az oka, miért kellett lecserélni a régi ikont
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Szia. Milyen telefon,milyen android verzió?
Ha lehetne kérni, aki hibát jelez az appal kapcsolatban, legyen szíves a fent írt adatokat is mellékelni Köszönjük...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Köszi az infót
-
Kérdés aki használja az appot:
Szövegrész offba tétel kinek működik az appban?Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz jonnyjoker01 #7125 üzenetére
Nem állítom, hogy nincs igazad, nekem mások a tapasztalataim...De ez is érdekes, nekem is Xiaomi-m van, a BT füles hangerőn meg az hogy a kisegítő lehetőségek beállítások közül néha kivágja az eset mobile security-t,ezen kívül más bajom nincs a rendszerrel...
-
válasz Archttila #7120 üzenetére
Van igazság abban amit te írsz, de az esetek többségében az optimalizálást a gyártó elég jól megcsinálja, de vannak esetek, hogy egy custom rom ugyan látszólag jobban fut, ám cserébe egyéb más problémák jönnek a userrel szembe...
-
válasz Archttila #7118 üzenetére
Az app elsősorban gyári rendszereken furhat megfelelően. A tákolt rendszereken a működés bizonytalan lehet, mert nem tudni, milyen fontosabb rendszerkomponenst hagyott ki a tákoló.
-
válasz jonnyjoker01 #7105 üzenetére
nekem hiba nélkül fut
-
válasz jonnyjoker01 #7103 üzenetére
-
ez csak részben áll meg...
Minden olyan tag érintett a dologban, aki az appot használja...elvégre szólás szabadság van tudtommal, de ha ti úgy érzitek, hogy itt nem lehet semmit negatívan véleményezni, csak is kizárólag pozitívan a ti álláspontotok mellett állva... akkor én kérek elnézést....
Mostantól akkor a témában read-only mode ON!
-
lezsonak írtam, mivel teljesen máshogy érti , hogy mit jelent a nyílt forráskód,mint amit az OSI meghatározott, milyennek kell lennie...
De látom, ebben te sem vagy különb, te is úgy látod ezek szerint, hogy "a privát és engedélyköteles hozzáférés=nyílt" ellenben az OSI által leírt meghatározással...Mellesleg egy kiragadott részlet amit bemásoltál most, az sincs összhangban azzal amit én írtam, szintén lezsonak, és jelenleg nem az appal és megoldással kapcsolatban... Így az egész hozzászólásodnak teljesen más értelmet adtál egy részlettel... aranyos vagy, hogy mindig a usert hibáztatjátok, akkor is ha a vezetőség esetleg valamit félreért...
-
Látom, hogy neked is nekem, fullra más a szövegértelmezésünk a nyílt forrású programokkal kapcsolatban....
Nyílt forráskód jelentése
...Az Open Source emellett márkajegy is, amelyet az Open Source Initiative birtokában van. Ez a közösség a következőképpen határozza meg a nyílt forráskódú szoftver fogalmát: az adott szoftver mindenki által korlátozás nélkül hozzáférhető kell legyen, a forráskódot is közzé kell tenni,...Ezzel szemben Arcanus:#1208
"2017-11-12 08:34:46
Dehogy nem. Jelenleg fenn van GitHub-on, csak privátban. Ha kell adok hozzáférést Minden nyílt, semmit nem titkolunk el."Ennek fényében amit Arcanus-ék csináltak programverziót, az sem volt nyílt forrású.
Nos, a fenti hozzászólás tartalmát és a nyílt forráskód értelmezését(OSI által megfogalmazva) figyelmbe véve, az hogy "privát és engedély kell a hozzáféréshez" , nincs összhangban a "nyílt forráskódú program" jelentésével jelen esetben.
Ami privát és hozzáférésköteles, tehát az zárt. Programozásban nincs középút, hogy nyílt és zárt is egyszerre... mint a bináris számrendszerben, vagy 1, vagy 0.Amúgy kicsit vonatkoztass el, a PH oldalas dolog egy példa volt csak erre a nyílt dologra, de látom nem sikerült értelmezni. Sebaj , látszik felesleges példákat írni neked.
Tönkre tenni valamit nem csak úgy lehet ha, belepiszkálnak a forrádsa. Ezen sem sikerült túlnézni. Tönkretenni úgy is lehet valamit, hogy lemásolják 1:1 és telirakják szeméttel és azt terjesztik...
Szép dolog a nyílt forrás, sosem állítottam az ellenkezőjét, de azon túlmenöen, hogy belelátnátok az appba, azon a határon is túl kell látni és mérlegelni, hogy a nyílt forrásnak is van ugyan úgy rossz oldala, nem csak jó.[ Szerkesztve ]
-
Vélemény...
Szerintem ilyen szempontból 4 év úgymond egyedi munkája menne kútba azzal, ha nyílt forrásúvá tenné... Gondoljatok bele egy fordított helyzetbe... Ha a PH lapcsalád nyílt forrású lenne mindenki számára...(azaz ha követnétek a "nyílt forrás" elvét, ami azt jelenti, hogy mindenki számára szabadon hozzáférhető,elérhető,módosítható korlátozások nélkül, ennek szellemében Sherko és Arcanus kezdeti appja sem volt nyílt, mivel a hozzáférés korlátozott volt, nem pedig szabad hozzáférésű, éppen lezso volt aki linkelte, és egy korábbi hozzászólásban maga Sherko is azt írta, hogy privát ftp-re tenné fel a forrást, nos, ami privát az nem nyílt, és ami nyílt az nem lehet privát, a kettő együtt összeférhetetlen) ...akkor azzal az eddigi munkátok akár mehetne a kukába, a jelenlegi weboldalakat a 0ról indulhatnátok teljesen... Az app forráskódjával ugyan ez lenne a helyzet, a jelenlegi appot bárki tönkretehetné akarva, vagy véletlenül és szerintem senki kezdené újra a 0ról az egészet... A jelenlegi fejlesztő és a sok önkéntes tesztelő eddigi munkája is mehetne a kukába... A 4 évnyi teszteléssel töltött idő mehetne a kukába, a példának felhozott esetben meg a ti 20+évnyi munkátok... De amúgy erre a forráskód dologra is biztos lenne egy középút amit mind2 fél el tudna fogadni.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz aprokaroka87 #6987 üzenetére
Az utóbbi kialakítás alatt van, szintén saját ötletből javasolva, hogy kerüljön bele...
Nem alkalmázos belüli lesz, a weboldalra nyit egy ablakot alapértelmezett böngészőben...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Na, megnéztem Chrome weboldal vizsgálattal a jelenlegi reklámot PC-n, azt a képet formailag sehogy sem lehetne integrálni az appba szerintem
mellesleg mobilról be sem tölt a kép, csak PC-ről
cdn.rios.hu/dl/cnt/2022-11/6682/background.jpg
reszponzív mobilos méretet biztos,de ugye meg van oldva, hogy(mobilos böngészőkben) abba ne legyen ilyen funkció, meg PC-ről nem elérhető a mobilos oldalHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz aprokaroka87 #6984 üzenetére
Tudod, van az mondás, amit már oly sokszor hallottam, "Jézus sírját sem őriulzték ingyen"...
Ebbe, hogy ki miből húz úgymond hasznot, lehetne vitázni, de "nem illik más pénztárcájában turkálni", szokták ezt is mondogatni...
Amúgy ha ismernéd és használnád az appot, akkor tudnád, hogy amit írtál, kicsit hülyeség, mert az alap úgymond fő funkciók támogatás nélkül elérhetőek a támogatás nélkül, támogatással bővített funkciók érhetőek el,ami szerintem senki érdekeit nem sértik, főleg úgy, hogy támogatás nélkül is nagyon jól használható az app.
-
-részünkről rendben van, hogy/ha az app donate bevételeket kér, az is, hogy legyenek fizetős funkciói
+ez megvan- az app legyen nyílt forráskódú, legyen garantálva, hogy a publikusan folyamatosan elérhető forráskódból van lefordítva az áruházból letölthető aktuális app verzió.
+erről meg kell egyeznetek...- az app első induláskor felugró ablakban jelezze, hogy ő egy nem hivatalos szolgáltatás, xy fejleszti és nem a PH, ezt követően pedig az appon az információknál is világosan látható helyen szerepeljen ez az információ
+mivel play áruházból tölthető le, ott ezen információ kint van,bár lehet megoldható lehet a felugró ablak vagy figyelmeztető szöveg- a mi prémium előfizetésünk funkcióiért az app nem kérhet pénzt, illetve azokat ingyenessé sem teheti (és fenntartjuk a jogot, hogy mikor és hogyan módosítjuk a saját prémiumos rendszerünk elemeit)
+ez eddig is így működött,nem kért érte plusz összeget...- az app legyen teljesen reklámmentes. nem könnyen, de elfogadjuk, hogy leszedi a mi reklámainkat, viszont ezek helyett nem rakhat be saját reklámot (ezzel ugyanis megváltoztatja a tartalmaink kontextusát: kárt okozhat egy helytelen külső reklám számunkra vagy azok számára, akik tartalmainkat szponzorálták)
+én anno felvetettem még azt az ötletet,hogy meg kéne próbálni implementálni a PH-s hirdetéseket,amennyiben megoldható lehet, mert anno is hiszti volt belőle, hogy nem jelennek meg... ezen megoldáshoz viszont közös munkára lenne szükség a PH és a fejlesztő között, akár egy erre kitalált privát API-val...- fizetős funkcióinál az app jelezze vásárlás előtt felugró ablakban is, hogy ez nem a PH prémium előfizetése
+tudtommal ez jelenleg is fel van tüntetve,hogy a fizetős funkciók,app támogatással érhetőek el.[ Szerkesztve ]
-
válasz aprokaroka87 #6977 üzenetére
Ácsi, az igen is szocalapú, ugyanis neked mint felhasználó nem kell az app használatért fizetned, de a PH sem fizet a fejlesztőnek az appért, hogy megcsinálta és karban is tartja, kvázi full ingyenbe van a program mondjuk úgy mind3 oldalnak... az már más dolog, hogy az appon belül önkéntes alapon lehet támogatni a fejlesztőt, de ez sem kötelező dolog.
Ha elmész önkéntes alapon utcát söpörni szabadidődben, nem kérsz fizetést érte, nem ad neked a takarítással megbízott cég sem neked pénzt érte, de egy utcai járókelő a kezedbe nyom ez 5ezrest,ezzel meghálálva egy közösségi önkéntes munkádat akkor azt te fizetségnek veszed,ajándéknak,vagy támogatásnak?
Az egész app ötlet Arcanustól indult, de idő hiányában abba hagyta az addigi forrást feltette nyilvánosan github-ra... sokáig senki sem vette fáradtságot, hogy folytassa... "SmartProject" látott benne fantáziát és látta, hogy milyen sokan használták,értelmét látta, hogy ne vesszen kárba az app, fogta a nyílt forrást, majd ráncba szedte, teljesen ingyen... Össze lehet hasonlítani, nyugodtan, hogy lénygében az ingyen munkából, elég jó appot rakott össze az évek alatt... Bár akadnak még hibák...
Én bízom benne, hogy lesz békéd egyesség és maradhat az app...
-
Jelenleg is megvan, arcanus elkezdte, SmartProject meg folytatta Arcanus munkáját, hozzátéve socalapon ingyen,az appot használók egy részének közreműködésével. Igazáb nektek sem kerül pénzbe, a használóknak sem, és nektek úgymond 1 gonddal kevesebb, mert az lapcsaládon kívül nem kell még az appal is foglalkoznotok...
Jó nyilván kommunikáció nem prémium rangú, de ezt nektek kell kiegyezni...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Nem értem, hogy a feljesztő által a Google felé nyilatkozott semmit miért kell kezelni? Mert az app nem gyűjt semmilyem személyes adatot tudtommal.
se valódi név,se email cím,sem pedig jelszót...
A bejelntkezési folyamat weblehívással történik és süti munkamenethez hasonlóan tárolódik a mobil készüléken, nem pedig a fejlesztőnél landol... Nyilván nem akartok adatvédelmi procedúrát, ez érthető...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Személyes véleményem:
Ha valahogy bele lenne hengesztve az appba PH-s reklámok, akkor nyugodság lenne?Az app igen is hasznos, tény, vannak még hiányosságai....
De ha a reklámok hiánya a baj, akkor ez úgy lenne minden olvasóval szemben fer, ha azok is szankcionálva lennének, akik reklámblokkót használnak. De ahogy fery írta, ha az app működése el lenne lehetetlenítve mert nincsenek benne a PH-s reklámok, a reklámblokkolós olvasók meg szankciók nélkül maradhatnának, akkor az hol lenne fer a PH-s vezetőség részéről... Mellesleg nem jutnának előrébb, mert mobilos felületen is blokkolhatóak DNS keresztüli szűréssel a reklámok... Tehát az app kilővése reklámok miatt nagyon felesleges lenne szerintem.
Amúgy én úgy tudom, hogy az app weboldal lehívást használ, a bejelentkeztetés ugyan azon alapszik, mint egy böngésző esetében. Ezt a személyes adatkezélés dolog szerintem a helyét nem állja meg, mert személy szerint a fejlesztő se nem tárol,se nem kezel személyes adatot az app révén.
-
-
-
Nem a discord nem elsődleges, hanem fő csatorna...de ha nem akarsz Discordot használni, van még email meg ez a topik,ahol a hibát jelezheted(Trello nem tudom aktív-e még), persze nem elég a hibát leírni,a szűkítéshez ahogy Madoc is írta, kell a telefon pontos típusa és android verziója... Sajnos akadnak olyan apphibák, amik az egyedi gyártói oprendszer hibáin alapulnak és kereszteznek más kiadású rendszerek... pl. Ami megy Samsung OneUI-n vagy Huawei-en, az 80-90%ban elképzelhető hogy Xiaomi MIUI-n hibás vagy fordítva, de pl. van olyan hiba, ami android emulátoron jó, de készülékeken meg hibásan működik, az utóbbira konkrét példa, a korábban feltöltött képek kezelése, ami emulátoron működik, de se samsungon, se xiaomin nem megy...
-
-
-
-
válasz WhiteWalker #4950 üzenetére
de ha kilépsz weben, kidob az app
-
válasz WhiteWalker #4946 üzenetére
Voltál fent számítógépről a PH-n?
-
-
-
válasz vargalex #4923 üzenetére
Nem követtem egészen a dolgot...
A hiba világos... csak az nem, hogy korábbi rendszerverzióval produkálta ugyan ezt a "hiba"jelenséget, vagy csak a 11.0.8.0-val...Ha a jelenség egy adott márkán fordul elő,akkor a hiba nem az appban van, hanem a készülék rendszerében..
Nekem Nokia 9 Android 10-en nem produkálja ezt a jelenséget az app, Huawei P20 Pro-n sem produkálta...
Mondjuk számomra furcsa és érdekes, hogy mi okozhatja...
-
-
válasz aprokaroka87 #4919 üzenetére
Gondolom a google play áruházas licencek usa szervereken vannak tárolva
-
válasz aprokaroka87 #4917 üzenetére
Google szerver ip...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz aprokaroka87 #4889 üzenetére
Valószínű megint módosíthattak az oldalon, amit már a régi verzió nem tud lekezelni...
Az app működése sokban függ az ph fototrend oldaltól... ha módosítást végeznek az oldalon, akkor az appot lehet, hogy hozzá kell igazítani.
-
válasz aprokaroka87 #4887 üzenetére
Nem az app lassult be... nem app bug volt... weben is brutál lassú volt a PH tegnap...
-
-
-
-
-
Az össz felhasználók 50%-ának lett elérhető az új app verzió
[ Szerkesztve ]
-
-
Jelenlegi össz felhasználók 30%-nak elérhető...Lehet nektek azért nem jelzi még
-
-
Előbb tedd fel azt a kérdést, hogy melyik a jobb? Használni egy hibákkal teli appot ami hemzseg a hibáktól és ezért használhatatlan vagy egy olyat amiben csekély hibák vannak és használható a csekély hibák ellenére?!
Na, az előzetes teszt ezért fontos, hogy a felhasználók normálisan használhassák az appot.
Ez a tipikus van sapka,nincs sapka esete;
Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz st3v3np3t3r #4804 üzenetére
A belső tesztelők ugyan úgy a play verziót tölthetik le,
Pontosítok: nem ugyan azt a verziót kapjuk mi belső tedztelőkHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Ezt kérdeztem én is a fejlesztőtől.
Mivel appnak nincs végleges kiadása,valószínűleg sosem lesz.
A playen lévő publikus és publikus béta ugyan az. A belső tesztelők ugyan úgy a play verziót tölthetik le, de csak akkor kapja meg valaki a belső teszt verziót, ha a google fiók email címét a fejlesztő beállítja.
-
válasz spiderpig820 #4750 üzenetére
Madoc az új 3.0-ás apprverzióra gondolt. Kezdetben a jelenlegi használók 10,de már 20%nak elérhető. Ha valakinek nem, akkor az a valaki nincs benne az x%-ban...
-
válasz spiderpig820 #4748 üzenetére
A jelenlegi felhasználók 20%-ának elérhető... lehet te a 20% felett helyezkedtsz el...
-
-
-
válasz -ZeeZee- #4733 üzenetére
IPS kijelzőn nem javasolt a sötét téma, mert az ips lcd többet eszik sötét témával, mint világossal, ugyanis az lcd feszültség hatására zárja a kristályokat és így lesz fekete...
-
-
-
Előbb vagy utóbb... Pontos infót én sem tudok a publikus megjelenésről. Annyit elárulok, hogy számos dologban fejlődött az app az utolsó verzió óta,mint az Madoc által posztolt képeken is látszik, ezeket időbe telik tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc által posztolt képek jelenleg belső teszten futnak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz gyuri81 #4674 üzenetére
1 fejlesztő van csak, meg páran tesztelők. De tudtommal listán van a TG funkciók integrálása,de hogy lesz-e belőle valami, azt nem tudni. Az biztos, hogy az app nem fogja teljesen kiváltani a weboldalt,ez el lett döntve.
-
-
-
-
-
-
-
válasz aprokaroka87 #4606 üzenetére
Szia.továbbítottam a problémát, azt a választ írta vissza, hogy ez nem apphiba, hanem a play áruház ennyire fos...
-
válasz aprokaroka87 #4602 üzenetére
Nem feltétlen user error... mivel egy másik appal akadt össze...
-
Fejlesztői jóváhagyás értelmében ezentúl minden hibajelentéshez légyszives írjátok meg a készülék típusát,oprendszer verzióját és buildszámát(gyártói launcher esetén annak verzióját,pl. EMUI 10.0 vagy MIUI 9) illetve biztonsági javítás dátumát.Köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz aprokaroka87 #4565 üzenetére
nekem 2.3.0 van fent és teljesen jól működik,tehát a hiba,nem az appban lesz
-
válasz aprokaroka87 #4563 üzenetére
nem tudom fiúk/lányok... nekem megy minden tökéletesen
P20 Pro Emui9.1 Android9Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz WhiteWalker #4522 üzenetére
nálam jó
-
-
-
a lehúzásos hiba csak akkor jelentkezik, ha pontos egyenes vonalban történik, ha lehúzás végén még jobbra vagy balra elhúzzátok az ujjatokat, akkor lapozásnak veszi.
ez nem biztos hogy az app hibája.Nálam a P20 Pro-n is reprodukálható a fentebb említett mozdulattal
-
Ez érdekes...
-
-
-
válasz vargalex #4425 üzenetére
de itt senki nem kér semmit... nem kellene egérből elefántot csinálnid feleslegesen...
mellesleg ez jobb megfogalmazás a Shareware-re mint amit a Wikipédia ír...
A shareware modell lényege, hogy a potenciális felhasználók számára lehetővé teszi a szoftverek kipróbálását annak megvásárlása előtt is, azonban különböző korlátozásokat szab a felhasználásra vonatkozólag. Ezek közül a legelterjedtebb az időbeli ill. funkcionális korlátozás (pl. telepítéstől számított 30 napig használható a szoftver, vagy egyes funkciói csak a kereskedelmi változatban működnek, stb.), amelyet a szoftver gyakran technikai eszközökkel is kikényszerít (pl. megtagadja a futást a 30 nap eltelte után).
-
válasz vargalex #4423 üzenetére
A Shareware az egy funkcionalitásban korlátozott kiadása egy teljes verziós programnak... te miben érzed a funkcionalitásbeli korlátozást? az hogy a kijelző alján van egy reklámcsík? az semmiben nem korlátozza a funkcionalitást... de hat téged zavar alul a reklám banner és nincs az életedből 2perc hetente, akkor ne használd az appot... a vita helyett már lenne 1 hét reklámmentességed...
ennyi...
-
-
Eredetlieg a facebook sem profitorientált cégként indult...kezdetben csak egyetemi hálózatokon volt elérhető, majd később lett világ méretű, profit orientált akkor mikor rájöttek, hogy x millió ember használja az appot és abból sok millió dodó pénzt lehet kinyerni...
Személyes vélenyémen az, hogy én rohadtul pofátlannak tartok minden nemű reklámok, főleg amik felugrálnak kéretlenül... ha én reklámot akarok nézni, majd megnézem, de ne tolja a pofámba... TV-t is ezért nem nézek... mert a 1,5órás film 2órás és tele van reklámokkal... rohadtul nem érdekel, hogy a fogorvosok milyen fogkrémet ajánlanak, rohadtul nem érdekel, hogy egy új autó hány millió és hasonlók...A weboldal reklámokat is utálom... ha felmegyek egy online filmeket tartalmazó oldalra, a reklámok 80% vagy faroknövesztő vagy szexoldal hirdetés és a Google ezt detektálván az oldalakon is feldobálja ezeket a hirdetéseket...
Részemről a reklám téma lezárva
-
válasz vargalex #4399 üzenetére
szép is lenne ha lenne nekem reklám téren csak a pofátlankodó reklámokkal vam bajom... pl gépen engedélyezve vannak a reklámok a ph lapcsalád oldalain, de pl az propaganda origo vagy index oldalain tiltva vannak...
Ennyi erövel miért nem reklamálsz a Facebooknak is, hogy miért van tele reklámokkal az összes appjuk appjuk... Zucki pedig más tollával ékeskedik, mert az eredeti ötlet nem a sajátja volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest