- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
Meggyi001 #4339 üzenetére
Igen, E-Robot. Megcsináltam a parancsot, lenyúltam a Play -ről az app ikonját, átszerkesztettem 72x72px -re és hozzárendeltem a parancshoz. Így a Home -on úgy néz ki, mintha az appot indítanám. Telón, tabon is teszteltem és nem tapasztaltam megjelenítési problémát. Ezért nem értem, hogy miért nem tudja ezt alapból az app.
-
seger
addikt
válasz
Meggyi001 #3341 üzenetére
Éppen eltűnt. De úgy vettem észre, egyre agresszívabb. Nekem eddig csak egy csík jelent meg, hogy támogassam. Most notebookok végig. Nem tudtam bezárni, hogy tudjak oda bökni és elindítsam a videót... bármit csináltam a laptopos reklámoldalra ugrott.....
Ha ez ilyen lesz, akkor sz@rok rá, megyek vissza web felületre...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Meggyi001 #3267 üzenetére
nem hinném, mert Arcanus app verzióját is engedték működni... SmartProject appja sem veszélyezteti a lapcsalád működését, semmi sértő nincs az appban a kft-re nézve,se anyagi se szellemi kárt nem okoz... az, hogy az app fejlesztője kisebb támogatásért cserébe folytatja az app fejlesztést, az sem jelent veszélyt az cégre nézve... ez személyes vélemény... ha problémájuk lesz, úgy is szólnak majd...
-
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Meggyi001 #1325 üzenetére
Szerintem a legnagyobb előnye az lenne, ha ugyanúgy értesítene, mint a beállított topikokról, így a legördülő értesítőről egyből megnyitható lenne az aktuális privát üzenet.
(Próbáltam ilyet összehozni E-robottal a Chrome-ban - adott címről érkező mail esetén nyissa meg a privátokat - , de egyrészt többször nem működött, mint igen, másrészt túl sok feltételt kellett volna megadni - pl nincs egyéb alkalmazás fókuszban, nem vagyok mozgásban, nincs folyamatban hívás, stb) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest