- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01 #7415 üzenetére
Te nyertél! 😁
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7343 üzenetére
Valószínűleg azért mert a funkció hamarabb került bele az app-ba.
-
Imi1981
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7333 üzenetére
Nekem egy Google fiókom van és ma nekem is megjelent a reklámsáv alul. Él az előfizetés és újratelepítettem már de nem jó. 5-én levonta a pénzt .
-
dethroner
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7189 üzenetére
Nekem ugyanúgy nem működik, ahogy eddig. És december 4 az utolsó frissítés a play szerint
-
válasz
jonnyjoker01 #7187 üzenetére
Mostmeg egyszercsak már működik, pedig semmi mást nem csináltam, csak véletlenül eszembejutott, hogy gondoltam rápróbálok.
Bejelentkezést kért, de onnantól kezdve minden oké, most is abból írok.
Előtte meg azonnal eldobta az app-ot még a bejelentkezés képernyő előtt is -
válasz
jonnyjoker01 #7175 üzenetére
Szia!
Mivel másra nem tudok gondolni, hogy egyszercsak még működik mindkettőnknél, aztán másik pillanatra már nem, így most az utóbbiakban frissített app-okra kezdtem gyanakodni.Például nálam 4 napja frissült a Szolgáltatói szolgáltatások app, nem tudom ez nálad megvan-e és nálad mikor frissült.
Csak találgatok nyílván, hogy mi lehet az ok.
-
yanna
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7175 üzenetére
Múltkor az első alkalommal a másik telefonon már én is feladtam, de még egy esélyt adva harmadik, vagy negyedik újratelpítés után lett jó.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7125 üzenetére
Nem állítom, hogy nincs igazad, nekem mások a tapasztalataim...De ez is érdekes, nekem is Xiaomi-m van, a BT füles hangerőn meg az hogy a kisegítő lehetőségek beállítások közül néha kivágja az eset mobile security-t,ezen kívül más bajom nincs a rendszerrel...
-
[w]
őstag
válasz
jonnyjoker01 #7108 üzenetére
szóval elképzelhető (nem biztos, hogy jól értem), hogy az app fejlesztője szűri és kidobja a reklámblokkolós felhasználókat abban az appban, amiben a PH reklámjait sajátjaira cserélte?
érdekes...
-
yanna
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7108 üzenetére
Blokkoló van, de az érintetlen a régi jól működés, a nem működés, és a mostani új működés során.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #7105 üzenetére
nekem hiba nélkül fut
-
yanna
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7103 üzenetére
Lefuttattam még másik 2 telón is amelyiken fut a PH app, poco X3 pro 3 zöld pipa, redmi note 3se ugyan az, mint a redmi note 5.
-
yanna
addikt
válasz
Itt a kép. De... Mielőtt futtattam, mondom még egy próba. Telefon ki/bekapcs, PH app telepítése, és most az eddig nem működő telefonról írom. Első indítás sikertelen volt, színséma választás után csak sötét képet adott. Kilépés után másodszor indult, kiírta a változás listát, ok után itt vagyok az alkalmazásban.
Pedig egyszer már telepítettem ki/bekapcs után, akkor nem működött.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
-
yanna
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7099 üzenetére
Telefon mókoláshoz nem értek, így ez kilőve. Viszont az ugrott be, hogy a hóesés animáció előtt még jó volt. Lehet semmi köze hozzá, mert tavaly ilyenkor működött vele.
-
yanna
addikt
válasz
jonnyjoker01 #7097 üzenetére
X akta...? Pár napja még itt is ment.
-
MadMancs
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7090 üzenetére
Másik lehetőség az play áruház app adat törlés.
Én is ezzel szívok több mint egy éve. Minden frissítés után. Ph és play kényszer leallitás, play data delete, ph app indít. 20-ból 19 esetben megoldja. -
canniball
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #6185 üzenetére
Mivel
- a ram fogyását a telefon "ügyesen" megoldja
- az app frissítésével egyidőben jött elő a probléma (korábban sosem volt ilyen gondom)
- két készüléken is adott a bug
- másnál is előfordul
nagyjából 100%-ra veszem, hogy az alkalmazás hibájáról van szó. -
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #6066 üzenetére
Szerintem ebben a stílusban nem volt semmi megkérdőjelezhető. Vagy az már nem fér bele, hogy leírjuk egy-egy funkcióról a véleményünket? Óóó, úgy sajnálom a fejlesztő lelkivilágát.
Abba meg, hogy mi megkérdőjelezhető, inkább ne menjünk bele. Maradjunk annyiban, hogy addig örülhetünk, amíg a PH! ezt engedi.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5953 üzenetére
Nem konkrétan arról van szó hogy el lopja az adatokat.
De simán kerülhet olyan hiba a programba ami miatt ki kerülnek e-mail címek és jelszavak. -
vargalex
félisten
válasz
jonnyjoker01 #5944 üzenetére
2. Igaz, hogy Arcanus nem rakta fel rögtön a githubra, de többször felajánlotta itt a fórumban is, hogy bárkivel megosztja a forrást.
3. Nem rakott bele saját reklámokat (igaz, a PH-s reklámok nem jelentek meg, hiszen parse-olja az oldalt és csak az érdemi információval foglalkozik)Az app létezését egyébként én is támogatom, de a zárt forrással mindig vannak kétségeim. Ha lenne időm, néznék egy tcpdump-ot is, hogy valójában mi történik... De ez csak az én bogaram...
-
válasz
jonnyjoker01 #5953 üzenetére
Ezt csak úgy lehet bizonyítani, ha látni a forráskódot. Anélkül sehogy.
-
válasz
jonnyjoker01 #5950 üzenetére
PH-s felhasználó nélkül hogy fejleszti az appot?
Ez azért elég furcsa.
Egyébként a hozzászólásában nincs discord link sem.
-
válasz
jonnyjoker01 #5944 üzenetére
Jó lenne, ha megmaradna. Csak ugye a jelenlegi app minden felhasználója egy olyan emberre bízza a PH-s adatait (jelszó, privátok, stb), akiről semmit nem tudni. Azért ez így nagyon-nagyon necces. Ezért kéne nyíltnak lennie az appnak, meg publikusnak lenni a fejlesztő kilétének, ez ad valamennyire garanciát arra, hogy nem történik visszaélés.
-
válasz
jonnyjoker01 #5912 üzenetére
Akkor rosszul emlékszem, de pontosítva, közösségi / hobbi volt.
Alapvetően engem nem zavar, hogy fizetős lett, csak azért írtam, meg lehet érteni, ha valakit ez zavar.
-
tomp
félisten
válasz
jonnyjoker01 #5895 üzenetére
Látom nagyon téma lett a kakaós csiga.
Nekem a házi jön be és a Félegyházi pékségben kapható. -
canniball
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5813 üzenetére
Ezt a trükköt nem ismertem, köszönöm szépen!
-
starchild
tag
válasz
jonnyjoker01 #5813 üzenetére
Köszi a segítséget, így működik.
-
MadMancs
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5759 üzenetére
Ez hasznos információ. Köszönjük
-
Ernesst
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #5688 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet. Most kipróbáltam dinamikus témával is, meg még 4 másik színvariációval, sajnos ugyanaz a hiba. Ha átváltok SwiftKeyre, akkor viszont témától függetlenül jó.
-
vargalex
félisten
válasz
jonnyjoker01 #5516 üzenetére
Azt írtad, hogy a backenden változott valami. A backendet fejleszti(k) a weboldal szerver oldali komponenseiért felelős fejlesztő(k).
Az SSL kapcsolatot pedig nem a backend, hanem a webszerver végződteti. Annak semmi köze a backend-hez. A backend kiszolgálhatna akár sima HTTP kapcsolaton is...Viszont, ha az általad linkelt a probléma, akkor az alkalmazás oldalról sehogyan sem megoldható. Hiszen a web szerveren kellene olyan hash algoritmust engedélyezni, amit az Android 7.0 is ismer.
Egyébként az SSL handshake-nál a kliens és a szerver oldal leegyezteti a mindkettőjük által ismert legmagasabb szintű hash algoritmust és a titkosításhoz azt fogják használni. Ha valamelyik nagyon régit ismer csak és az engedélyezve van a másik oldalon is, akkor azt fogják használni.
Szóval, konkrétan az általad linkelt hiba nem lehet...
-
vargalex
félisten
válasz
jonnyjoker01 #5507 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest