- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
dethroner #7266 üzenetére
Alapvetően egyáltalán nem az app miatt javasoltam a frissítést (de tényleg, közel sem!), mert többszázadrendű... hanem minden egyéb más biztonsági okból. Android 7 óta nagyon sok frissítés és biztonsági rés foltozása érkezett, több szinten is veszélyeztetve vannak az adataid, a biztonságod (de persze, ha nem erről intézel banki ügyleteket, nem adsz meg különösebben személyes adatokat, akkor talán nem lehet nagy baj... de ez már itt nagyon off).
-
axlfsi
veterán
válasz
dethroner #7260 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Ne menjünk a technikai részleteibe, de röviden annyi, hogy kiderítettük a betateszt során és névfeloldási gondok vannak egyes lapcsaládok és a szolgálatóink között valamiért. Ideiglenesen a legyegyszerűbb, amit tehetsz, hogy beállítod a guglit, és ne a szolgáltatóét használja az app. Nekem ez segített! (vagy VPN-t használsz - ez is egy járható út).
Androidon (Samsung): Connections -> More Connection Settings -> Private DNS és itt írd be csak azt, hogy: dns.google
Remélem tudtam segíteni! -
-
-
válasz
dethroner #7244 üzenetére
Nem biztos, hogy te ki tudnád javítani.
Mármint nem a képességeidre gondolok (azokat amúgy sem ismerem), hanem simán lehet, hogy az appban kellene valamit módosítani, javítani, hogy nálad is menjen.
Nem tudom, hogy van-e hibabejelentési, visszajelzési lehetőség az appban, ha van, akkor ott jelezd. -
-
Fall-N
veterán
válasz
dethroner #5661 üzenetére
Nem a MIUI hibája, hanem az alkalmazásé. Elég régóta használok MIUI-t és ha megfelelően van beállítva akkor nem lövi ki ugyan az alkalmazást. Akkor fordul elő, ha szarul van megírva mg az alkalmazás.
Elég sok minden fut nálam állandóan a háttérben és sosem szakad meg a program kapcsolata például Mi Fit a Mi Bandemmel. De ott a Macrodroid is, ami állandóan kell, hogy fusson különben nincs értelme (ha nem látja az eseményt, mert nem fut, akkor mi értelme?).
De simán lehet a RIOS hibája is. Például sokszor írom a szöveget Chrome vagy Chromium alapú böngésző alól (Vivaldi, Brave stb.) és nem mutatja amit írok, mert nem reagál a fórum motorja, csak késve. Ez ismert hiba, egyelőre nem lett javítva. Most is még ezt begépeltem eljött a hiba.
-
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #5653 üzenetére
Azt hiszem van egy ötletem, miért csinálja a xiaomi teló azt, hogy időnként nem tölti be a linkelt képeket és avatárokat. Úgy gondolom, a hülye miui memóriahasználat lesz a ludas. Azt figyeltem meg, hogy ha előjön ez a hiba, akkor home gombbal kilépek az alkalmazásból, majd az előzmények gombbal bezárom az összes futó alkalmzás (bár itt lehet elegendő lenne csak a PH appot bezárni), és ezután megnyitva az appot újra hibátlanul fut. Egy darabig.
-
vargalex
félisten
válasz
dethroner #5644 üzenetére
Nálam is elő-előfordul teljesen random. Azaz nem igazán reprodukálható. Ha egy képet nem tud megjeleníteni, akkor azt következetesen a következő alkalmazás indításig nem is tudja.
Akár wifi-n, akár mobilneten is. Xiaomi Redmi Note 7. Gyári, xiaomi.eu és PixelExperience rom-al is produkálja.#5647 MadMancs: Előfizetés hiányában nincsenek beágyazott képek, így az, hogy úgy megjelenik, nem releváns információ.
-
Imi1981
veterán
válasz
dethroner #5573 üzenetére
Nekem meg jelennek a profilképek de kicsit késve! Belépek egy forulmba és először valami alap szmájli látszik (vagy mi) és abban a pillanatban átvált az profilképekre. Ez régen nem így volt. Ez gyorsan történik kb 1-2 másodperc de észrevenni.
Ja és csak csinálja akkor mikor nem fut a háttérben az alkalmazás és úgy indítom és akkor az első fórumba lépéskor. Utána már nem csinálja.
Nem válasz akart lenni bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged