- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Nagytoll #10413 üzenetére
Nem kene ennek egy kulon topik?
Anno nagyon-nagyon regen egy ACM versenyre megfigyelokent mehettem csak, mert a matkus diplomam mar megvolt, es igy nem is gondoltam hogy felnott kategoria is van, ugy tunt kioregedtem mire belekostolhattam volna. Nem is tudom ugy 15 evvel kesobb ki hivta fel a figyelmemet eloszor a facebook hackercup versenyre. Aztan onnan adodik a google codejam. Meg az mar mas kategoria, de a challenge24-et is pont sikerult nemhivatalos magyar kupaskent vegighuzni (15-ben). Utana valaki irta nekem, hogy lesz egy noi verseny a hackerearth oldalon. Nyertem egy masodik helyet es ne'mi penzt, igaz honapok mulva, meg hat a szponzoroknak kevesbe hatekony volt igy, de csodak csodajara megkaptamMost ott is, meg a hackerrank-on is vagyok (azonos nick), illetve a codewars-t is aktivkodtam egy ideig de ott csak azert mert vegig akartam tolni (nem ilyen idoversenyes), hat a 3 kyu-ig tenyleg setagalopp volt, de hard sudoku solver-t felbehagytam, meg akkor me'g mindenre jelentkeztem a masik ket oldalon es neha durvan osszeestek, ugyhogy most mar abbol is valogatok [a rovidek kevesbe mennek, lehuzzak az atlagom, igy most mar 24 ora hossz alatt nem indulok...] Talonban van me'g par oldal, amit majd meg akarok nezni, codechef, topcoder, codeforces, usaco), de me'g nem mertem mert igy is neha tul sok idomet elveszi... karacsonykor is a ketto kozul az egyik amugy kedvenc tipusu (havonta 1 het) versenyt hagytam a fenebe, jol le is pontozodtam.
Bocs, hosszu lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest