- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
válasz
Delerium #687 üzenetére
valsz a korabbi berepedes eredmenye... statikus feszultseg vagy elejtesnel kimozdult valami es az egesz be volt feszulve.... meg mindig digitalizalo csere a dolog, fentebb irtam...
mennyi az ara.... felhivod es megkerdezed. nem rosszbol de most ez igy csak ures kerdezgetes.
ugy latom kicserelni nem akarod magadnak, hirdetesbe keress szerelot magadnak, vagy ezt hivd fel akit kaptal. -
Alien4
tag
válasz
Delerium #684 üzenetére
tudtommal agyben digitalizalo is a legfelso reteg amit karcolsz
ergo digitalizalot kell sztem keresned
http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Panel-Digitizer-for-Prestigio-Multipad-PMP5780D-Duo-8-Tablet-PC-/271279598731?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item3f29862c8bvalami ilyesmi, nem tuom mi a pontos tipusod, kerdezd meg ez az eladot pl...
pengeto kell meg, amivel lefeszitheted, szalagkabel disconnect, uj be, bepattintod... kesz
batorsag kell hozza persze.
-
playa123
csendes tag
válasz
Delerium #639 üzenetére
Igaz, végülis mind ugyanabban az országban készül - valahogy elment a bizalmam. Még a végén átállok a sötét oldalra egy Ipad mini-vel..(ami szintén kínai)..
A 8' nekem ideális, ezért nehéz a választás. Bíztam a MultiPad HD-ben, de ez így és sajnos a félkész szoftverrel, rettenetes betekintési szöggel inkább köszönöm, nem. Azért az komoly hiba, hogy a használati utasításban a hard reset gombra hivatkoznak ilyen helyzetben - csakhogy olyan gomb NINCS a tabon...
-
playa123
csendes tag
válasz
Delerium #637 üzenetére
ehhh... én mindenképpen 16:9-es tabra pályáztam, ezért választottam ezt. Hiba volt...viszem vissza, köszönöm a tippet. Azt hiszem vissza kérem a pénzemet és veszek egy valódi, márkás tabletet.
A vicc az, hogy így bent ragadtak a személyes adataim, jelszavaim, emailezések, stb... hogyan szedjem ki vajon mielőtt visszaviszem?
-
Smithy87
senior tag
válasz
Delerium #573 üzenetére
Chrome lejött az eddig használt alkalmazásain ismét kompatibilisek. Antutuban így már eléri a 9K-t. Viszont az asphalt 7 csúnyán beszaggat néha.
Holott az előző gépen (808DDC) simán akadás mentesen futott. Mást eddig nem nagyon tettem fel. De gamekhez vagy a vas vagy a szoftver miatt gyengének tűnik. :S
Valaminta wifi kezdett érdekesen működni ha elmegy aludni utánna ledobja minimumra a térerőtt. és connct... holott közvetlen rálát a routerre és légvonalban kb 4 méterre van. Eddig ilyet nem csinált. Wifi ki/be kapcs vagy restart kell, hogy normálisan működjön. -
peestee83
aktív tag
válasz
Delerium #489 üzenetére
Nem szokták bejelenteni a frissítést, ők is majd egyszer csak megkapják (ha lesz). És akkor kirakják. E tekintetben érdemes néha felnézni az oldalukra, hogy melyik az utolsó firmware a gépnél.
@Attila xy: a tárhelyhez visszatérve: a Google bejelentette, hogy a Drive tárhelyét 15 Gb-ra növelik az 5 GB-ról: link
-
Attila xy
tag
válasz
Delerium #405 üzenetére
Kösz szépen!Akkor csak mobilnetet lehet rá csatlakoztatni.Valaki itt írta hogy telefonálni is tud vele ezzel a progival:3CX Phone voip,ezért kérdeztem,hogy valaki esetleg tud-e erről valami infót.?
Megnéztem a bemutató videóját 4.0-ás android van rajta,amit a srác nem is tudott frissíteni.
Miben tér el az újabb verzió?
Ezzel a rootolással például mit lehet elérni?
Nagy felbontású filmet honnan töltsek,mennyi helyet foglal,ráfér egyáltalán?Megbízható oldalt mondanátok ahol vannak rá alkalmazások,play-en az ingyenes játékokat szokták frissíteni?Androidnál van esélye valami vírusnak vagy kártevőnek?
Rendszer karbantartást lehet ezen végezni hogy a törölt programok utáni regisztrációs adatfájlokat kitakaríthassam,hogy ne legyen lassulás a vége.?
Igazából a betekintési szöggel van probléma,kár érte.Meg lehet nem ártana bele egy 16 gigás kártya.
Illesztési problémát még nem tapasztaltam de ha fen áll a lehetősége a porosodás miatt még gond lehet. -
peestee83
aktív tag
válasz
Delerium #322 üzenetére
Igen, úgy látszik valami beakadhatott a dolgokba. A Play nekem is eléggé lecsökkenti az appokat. De ami volt, megvan minden szerencsére.... Ha valakinek kell valami (nekem a facebookot sem engedte volna Playről), az jelentkezzen, ha tudok, segítek szívesen
@ Delerium: ment PM.....
-
Stephan89
aktív tag
-
-
válasz
Delerium #261 üzenetére
A gyartoban nem vagyok biztos,de a prestigio is csak cimkez (brandel) mint a tobbiek,de ok jobban megvalogatjak a beszallitoikat akar csak a wayteq . A tobbi inkabb szerintem csak azt nezik hogy minnel elobb minnel tobb penz szedjen ki belolunk...pl myaudio,overmax,concorde,funscreen,dps,navon....stb
Amugy ha prestigiod van es kimented a buildprop filet,abbol ki lehet hamozni ki a gyarto...vagy ha kimented nekem es bemasolod ide ,megprobalom megkeresni az eredeti gyartot,aztan mar csak azt kene meglellni nincs e mas neven is ilyen kutyuje,ha van akad e ra jb...na azt lekapni es mehet egy proba...bar az ilyen ellen tud szolni az is,hogy lehet hogyazert nem kaptatok meg a jb ,mert nincs stabilan jol mukodo belole erre a vasra..
-
válasz
Delerium #258 üzenetére
Myaudiot nem is emlegesd,rosszabb mint egy remalom,a szerviz mint ahogy irtad egy jo nagy kalap .... cuccaikkal az a csoda ha nincs gond,en is arrol valtottam igaz mas gyarto teermeket hasznalom mint ti,de a prestigio szerintem az itthon kaphato kinai tabletek kozt a 2 vallalhato , es ajanlhato brand egyike. A myaudio csak arra jo hogy szen ideg legyen az ember,de kepbe kerult meg egy hasonloan kula brand az overmax szemelyeben ...amugy ha ics el jo mukodik panaszra nem lehet ok,csak a tudat az ami piszkalja az ember csoret...
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Delerium #250 üzenetére
Én meg hiszek annak, ami a gép specifikációiban le van írva
Smart tok,bőr. Elegáns tőle nagyon. Olyan mint egy könyv. Nyitható, nem belebújtatós. Ha becsukod automatikusan zárja a kijelzőt, ha felnyitod akkor automatikusan felvillan a kijelző.this is life : Az sem mellékes, hogy Ultra-ra már kint van a 4.1.1
-
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Delerium #196 üzenetére
Még egy kérdés: a boltban, ahol vettem, kaptam hivatalos bolti papíros garanciát, aláírva, lepecsételve, viszont a tablet dobozában megtaláltam a hozzá járó garancia levelet is, melyben- magyar nyelven is- le van írva, hogy a kitöltött garancia levél vagy a bolttól kapott vásárlást igazoló bizonylat ellenében 2 év gyártói garancia van a készülékre. A srác a boltban viszont csak egy évet írt rá a papírra. Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest