- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz
keep2000 #577 üzenetére
A frissítésnél is érdemes legyalulni mindent, hogy ne akadjon később, és ne legyenek problémák. Nézz vissza, aki ICS-ről ment JB-re, és nem gyalult, annak rosszabb lett utána.
Az eddigi tapasztalatokból kiindulva már tudom, mit csinálok meló után
Akkor a Chrome megy? Hangouts? -
válasz
keep2000 #365 üzenetére
En az alkalmazaskezeloben le is tiltottam a terkepet,emailt mert eleg a gmail,google+ szinten tiltva,de igy jart a gyari bongeszo es a mediaplayer is....autobootbol meg kigyomlalva ami nem kell hirtelen indulaskor az all in one roolbox alkalmazassal. Amit erdemes megtenned a gyari helyett a nova launcbert dobd ra ,ja legyen bekapcsolva a hardveres gyorsitas a tabon a fejlesztoi lehetosegek kozt,lodd le az osszes animaciot a rendszerben es a launcberben is es szarnyakat kap a tabod...
-
peestike
senior tag
-
peestee83
aktív tag
válasz
keep2000 #277 üzenetére
És őszintén megvallva, ez nem tetszik nekem
Fordíthatnának a vevőkre annyi energiát, hogy értelmes, netalántán pontos adatokkal megspékelt választ adnak... hogy pl.: " Kedves ..... A termék frissítése Q2-re várható 2020-ban" vagy mit tudom én. Ez elvárható lenne 2013-ban -
-
bezz
tag
válasz
keep2000 #100 üzenetére
Mivel ugye ezeknél is az android felügyeli ezt az akksi kijelzés dolgot, azt lehet olvasni más androidos, ill telefonos fórumokon, hogy a kijelzés kalibrációja úgy lesz tökéletes, ha egyszer kétszer kikapcsolásig merítés után teljesen feltöltjük.
Mert ez valójában nem az akksi hibája, csak annak a módszernek a hiányossága, ahogyan az android felügyeli, ill kijelzi az akku szintet.JB-ről nincs még semmi?
Bár én ha valami jól működik, kicsit mindig tartok bármilyen frissítéstől, és nálunk jól megy a cuccos...
Amire használjuk tökéletes. -
keep2000
tag
Ugyanezen beállításokkal 25 perc Climb Hill Racing további 8%-ot merített
-
Norwich
tag
Főleg ez a Need For Speed MW érdekelt volna, de néztem róla vidit és megy rajta
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwxLDIwNiwiY29tLmVhLmdhbWVzLm5mczEzX3JvdyJdEdigital - nál van kiállítva ilyen Tablet???
Mert ott szeretném venni és jó lenne előtte megfogni stb.
Amúgy a JB - re frissíthető már vagy még nem?
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest