- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz
keep2000 #577 üzenetére
A frissítésnél is érdemes legyalulni mindent, hogy ne akadjon később, és ne legyenek problémák. Nézz vissza, aki ICS-ről ment JB-re, és nem gyalult, annak rosszabb lett utána.
Az eddigi tapasztalatokból kiindulva már tudom, mit csinálok meló után
Akkor a Chrome megy? Hangouts? -
válasz
keep2000 #365 üzenetére
En az alkalmazaskezeloben le is tiltottam a terkepet,emailt mert eleg a gmail,google+ szinten tiltva,de igy jart a gyari bongeszo es a mediaplayer is....autobootbol meg kigyomlalva ami nem kell hirtelen indulaskor az all in one roolbox alkalmazassal. Amit erdemes megtenned a gyari helyett a nova launcbert dobd ra ,ja legyen bekapcsolva a hardveres gyorsitas a tabon a fejlesztoi lehetosegek kozt,lodd le az osszes animaciot a rendszerben es a launcberben is es szarnyakat kap a tabod...
-
peestike
senior tag
-
peestee83
aktív tag
válasz
keep2000 #277 üzenetére
És őszintén megvallva, ez nem tetszik nekem
Fordíthatnának a vevőkre annyi energiát, hogy értelmes, netalántán pontos adatokkal megspékelt választ adnak... hogy pl.: " Kedves ..... A termék frissítése Q2-re várható 2020-ban" vagy mit tudom én. Ez elvárható lenne 2013-ban -
-
bezz
tag
válasz
keep2000 #100 üzenetére
Mivel ugye ezeknél is az android felügyeli ezt az akksi kijelzés dolgot, azt lehet olvasni más androidos, ill telefonos fórumokon, hogy a kijelzés kalibrációja úgy lesz tökéletes, ha egyszer kétszer kikapcsolásig merítés után teljesen feltöltjük.
Mert ez valójában nem az akksi hibája, csak annak a módszernek a hiányossága, ahogyan az android felügyeli, ill kijelzi az akku szintet.JB-ről nincs még semmi?
Bár én ha valami jól működik, kicsit mindig tartok bármilyen frissítéstől, és nálunk jól megy a cuccos...
Amire használjuk tökéletes. -
keep2000
tag
Ugyanezen beállításokkal 25 perc Climb Hill Racing további 8%-ot merített
-
Norwich
tag
Főleg ez a Need For Speed MW érdekelt volna, de néztem róla vidit és megy rajta
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwxLDIwNiwiY29tLmVhLmdhbWVzLm5mczEzX3JvdyJdEdigital - nál van kiállítva ilyen Tablet???
Mert ott szeretném venni és jó lenne előtte megfogni stb.
Amúgy a JB - re frissíthető már vagy még nem?
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest