Új hozzászólás Aktív témák
-
jonaHUN
csendes tag
A jb nek vannak hátrányai vagy már megoldódtak a kompatibiltási és teljesítményi problémái?
-
jonaHUN
csendes tag
Heló már nagyon régóta keresek egy működő rootot. Mikor utoljára írtam a fórumra még nem volt működő megoldás és most nem sok kedvem van 500 postot végig olvasni : ). Ha bárki tudna linkelni egy linket videót tutorrialt letöltést vagy bármit nagyon NAGYON hálás lennék. Előre is köszönöm.
-
jonaHUN
csendes tag
Valaki be tudna linkelni egy Működő rootot? Amiket eddig linkeltek vagy nem működött, vagy már letörölték a fájlokat. Valaki kérem segítsen
-
jonaHUN
csendes tag
A rootot amit keep2000 linlelt nem tudom letölteni
Az orosz oldalról letörölték a root-hoz szükséges fájlokat, valaki fel tudná tölteni valahova? Előre is köszönöm.
-
jonaHUN
csendes tag
Heló már régóta keresgélek root ot a gépre de sehol nem találtam működőt mindeggyik csinált valamit és a super user nem ismerte föl
. Ha valakinek sikerüld megcsinálnia aodroid 4.0 alapromon az be tudná linkelni nekem? Valamint működik e valakinek a modern combat 3,4 nova 3? A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest