- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Tab vásárláson rágódok már egy jó ideje, 3G-s modellt szeretnék és most olvastam a neten, pl. E-digitál webshop, hogy van olyan modell, ami 3G-s. MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 3G
Bevallom férfiasan, hogy a Nexus 7 32GB 3G-re sajnálok egy 100-as kiadni. 32GB integrált tárhely nekem nem kell, de mobilnet, navi jó lenne. Így kerültem ide.
Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata a 3G-s változattal, illetve milyen negatívumok, kompromisszumok vannak, amiket el kell viselni, ha veszek egy ilyen tabot. Esetleg külső billentyűzet van-e hozzá, amit érdemes megnézni.
Még annyi, hogy mennyire melegszik a szerkezet használat alatt? Ezt a játékot játszottam legutóbb és az SGS2-en szalonnát lehetett volna sütni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest