- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cassius.clay #254 üzenetére
Ezt el is felejtettem emliteni....szerintem nektek a forumot olvasva azert sok okotok nem lehet panaszra,nem ugy mint egy ket masik brandnel. Hogy oszinte legyek a forumokon a prestigio az egyik a masik a wayteq amit nyugodt szivvel merunk ajanlani,mert e ket brandnel van a legkevesebb gond,nem hazudnak a specifikacioban es ami a leglenyegesebb,hasznalhato eszkozok. Ha 7 colos tabletben gondolkodtam volna en is e 2 marka kozul valasztok.
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #249 üzenetére
Edigital szerint tényleg 1.6Ghz, Prestigio honlapja szerint 1.5Ghz. Kis keveredés, de inkább hiszek a fórumozóknak
Tokot milyet adtak az Ultrához?
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #243 üzenetére
Prestigio honlapja szerint 1.5 Ghz-es Rockchip. Kiderült, hogy Mali 4 magos
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #228 üzenetére
Csak az a kérdés megéri-e azt a + kereken 10e Ft-ot az Ultra. IPS kijelzővel az lenne a tökéletes gép.
-
keep2000
tag
válasz
cassius.clay #209 üzenetére
Itt van a hivatalos speci, abban sajnos nem szerepel.
-
peestee83
aktív tag
válasz
cassius.clay #209 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor nincs.
A legtöbb tabletbe nem raknak (persze vannak kivételek). -
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #201 üzenetére
Uhh na az bolt nekem sajna nem mond semmit, nem vagyok BP-i. De nem hinném, hogy bármi bajod is lenne a géppel, hogy gariztatni kelljen. Ha meg ne adj Isten mégis akkor ott a hivatalos 2 éves garancia ami elsőbbséget élvez a boltéval szemben.
-
Departed
őstag
válasz
cassius.clay #201 üzenetére
Szvsz nem fognak problémázni, nekem azt mondta a fazon ahol én vettem, hogy ha gond van, hívom őket, és továbbirányítanak a Prestigio support-hoz egy telószámmal. Ők csinálják aztán az intézkedést, küldenek futárt meg minden. És mivel minden Prestigio tabletre 2év gari jár, gond nem lesz egy szálse.
Delerium: szoktad nézegetni a Facebook oldalukat? Én ott nézegettem hogy mikor kerül föl a 4.1 a 10 colosomra, egyből kihírezik (vagy egy hozzászóló linkeli be előttük
). Azóta már az hasít rajta szépen.
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #197 üzenetére
Milyen boltban vetted? A hivatalos garancia 2 éves, legalábbis az E-digitalnál ennyi. Plusz ha jól emlékszem 6 hónap az akkumulátorra. A kijelző meg nem egy IPS de amire használja az ember tökéletes. Ahogy írtad nem fogja senki fektetve használni.
-
Departed
őstag
válasz
cassius.clay #195 üzenetére
Egyetértek, nekem a 10 colos nagytesója van, de a design, az összeszerelési minőség ugyanaz a remek szívonalú. Annyi csak hogy MVA paneles ez pedig TN, de igazad van, valóban elsősorban egy ember, szemből nézi. Kivéve ha nézem hogy Párom mit ügyködik rajta, akkor viszont jobb az MVA.
MyAudio-ról meg csak a rosszat hallom, Prestigio-hoz képest nem az igaziak.
Használd egészséggel
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #195 üzenetére
Egy újabb MyAudio áldozat, üdv a klubban. Ugyanígy voltam csak egy másik modellel, érintő hibával. A Prestigio meg szerelem
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #192 üzenetére
Hello. Az Ultra Duo jobb mint a topic alanya a Pro Duo. Ultrában quad core GPU, 16gb háttértár, hátlapi kamera. Címszavakban ezek a nagyobb különbségek.
-
Brumi˘
addikt
válasz
cassius.clay #192 üzenetére
Hello!
Az ultra kicsit erősebb procival van szerelve. Igazából más különbségről nem tudok. És külön topicot se találtam neki.
Mostanra már 1 hetes tulaj vagyok én is, és eddig maximálisan elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Magisk
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged