- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
peestee83 #369 üzenetére
Az nem 4 magos,hanem csak 4 shader magot tartalmaz,es nem 4gpu-t,de ezt rendszerint elirjak, amugy a mali400 mp2 2 shader mag agpu 400mhz,a mali 400 4 shader maggal 240mhz ketyeg,emiatt a kulomseg nem szamottevo...de az rk 3066 soc elvileg 10%al erosebb az aml mx-nel ,ugy hogy gyorsabb lesz 1 k7csit a gep ha jol van optimalizalva,ellenben az ips sokat dob rajta latvanyban...
-
válasz
keep2000 #365 üzenetére
En az alkalmazaskezeloben le is tiltottam a terkepet,emailt mert eleg a gmail,google+ szinten tiltva,de igy jart a gyari bongeszo es a mediaplayer is....autobootbol meg kigyomlalva ami nem kell hirtelen indulaskor az all in one roolbox alkalmazassal. Amit erdemes megtenned a gyari helyett a nova launcbert dobd ra ,ja legyen bekapcsolva a hardveres gyorsitas a tabon a fejlesztoi lehetosegek kozt,lodd le az osszes animaciot a rendszerben es a launcberben is es szarnyakat kap a tabod...
-
-
válasz
peestee83 #278 üzenetére
Azert nem tudnak pontos valaszt adni,mert ok nem gyartanak ,hanem csak brandelik valamelyik kinai oem gyarto termeket,termekeit. Ha kinaban nem keszitik el a frissitest vqgy csusznak vele, akkor a prestigionak sincs mas valasztasa csak a hitegetes esa semmit mondo sablonos valaszok..
-
-
-
válasz
tranetattoo #263 üzenetére
A keszuleked digitalis ujlenyomata szerint kapod a talalatokat,ezert erdemes a buildpropban atirni valami ismertebb darabra a keszuleket es egybolmszinte minden kompatibilis lesz vele...nem kell allitanod semkit sem a play elvileg feldobja a hardverednek megfeleloket,de sajna sok kompatibilis is megy igy a levesbe...
-
válasz
Delerium #261 üzenetére
A gyartoban nem vagyok biztos,de a prestigio is csak cimkez (brandel) mint a tobbiek,de ok jobban megvalogatjak a beszallitoikat akar csak a wayteq . A tobbi inkabb szerintem csak azt nezik hogy minnel elobb minnel tobb penz szedjen ki belolunk...pl myaudio,overmax,concorde,funscreen,dps,navon....stb
Amugy ha prestigiod van es kimented a buildprop filet,abbol ki lehet hamozni ki a gyarto...vagy ha kimented nekem es bemasolod ide ,megprobalom megkeresni az eredeti gyartot,aztan mar csak azt kene meglellni nincs e mas neven is ilyen kutyuje,ha van akad e ra jb...na azt lekapni es mehet egy proba...bar az ilyen ellen tud szolni az is,hogy lehet hogyazert nem kaptatok meg a jb ,mert nincs stabilan jol mukodo belole erre a vasra..
-
válasz
Delerium #258 üzenetére
Myaudiot nem is emlegesd,rosszabb mint egy remalom,a szerviz mint ahogy irtad egy jo nagy kalap .... cuccaikkal az a csoda ha nincs gond,en is arrol valtottam igaz mas gyarto teermeket hasznalom mint ti,de a prestigio szerintem az itthon kaphato kinai tabletek kozt a 2 vallalhato , es ajanlhato brand egyike. A myaudio csak arra jo hogy szen ideg legyen az ember,de kepbe kerult meg egy hasonloan kula brand az overmax szemelyeben ...amugy ha ics el jo mukodik panaszra nem lehet ok,csak a tudat az ami piszkalja az ember csoret...
-
De elvileg megjohet
abban viszont igazad van ha rairtak a dobozra akkor legyen is hozza belathato idon belul,levelre nem valaszolnak amiben megerdeklodnetek hogy vajh mikor is gyün hozza a jb
? Biztos bennem a hiba de annyira sokat nem dob a jb ,az en tabletemen az van de ics4.04 el is patent volt,es jb vel se erzem jobbnak vagy gyorsabbnak. Amugy ha korrektul mukodik a tabod,lehet nem is nagyon kell ra a jb... tul sok szamot tevo ujdonsag nincs benne...nem olyan mint a 3rol,a 4.04 re valtas volt...mondjuk ez akkor se mentseg arra ha nem tartjak be azt amivel eladtak...
-
válasz
cassius.clay #254 üzenetére
Ezt el is felejtettem emliteni....szerintem nektek a forumot olvasva azert sok okotok nem lehet panaszra,nem ugy mint egy ket masik brandnel. Hogy oszinte legyek a forumokon a prestigio az egyik a masik a wayteq amit nyugodt szivvel merunk ajanlani,mert e ket brandnel van a legkevesebb gond,nem hazudnak a specifikacioban es ami a leglenyegesebb,hasznalhato eszkozok. Ha 7 colos tabletben gondolkodtam volna en is e 2 marka kozul valasztok.
-
Azert ami elony jelent még az rk socnak a nagyobb cpu tempo is ,azert ott is van par % elony,de nem is ezek szamitanak legjobban,hanem hogy mennyire jol optimalizaljak az androidot a gyartok a vasra,ha jo optimalizacio van gyengebb vason is lehet jobb ,hasznalhatobb az eszkoz,mint eros vason kula optimalizacioval...pl a prestigiok vs overmax steelcore 10 ...de lehetne meg hosszan sorolni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged