- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
sziasztok!
egy kis észrevétel:
nyígtam, hogy képernyő nem érzékel, párszor fagyott, alvó mód után nem kapcsol vissza a wifi.
na addig nyomkodtam, hogy csak megfejtettem: ON+VOLUME+ egyszerre nyomva megy be a boot menube a gép. (update-hez meg on+volume-)
boot menuben egy wipe data/factory reset óta nem merültek fel a fenti problémák. akinek hasonlók vannak próbálja ki, hátha neki is segít.
üdv! -
peestike
senior tag
sziasztok! van e olyan problémája valakinek, hogy képernyő feloldásnál megjelenik a lakat, de a képernyő tapogatásra nem akar reagálni? ha hosszan nyomom az on/off-ot, akkor szépen felteszi a kérdést, de kábé akkor sem reagál nyomkodásra a képernyő.
elég idegesítő -
peestike
senior tag
sziasztok!
ICS rendszer van a táblán, most délután indítanám, de csak a bekapcsolás utáni képet hajlandó mutatni, semmi egyéb.
reset gomb után se semmi, on+(volume-) nyomásra semmi, volume+ gombbalsem, hozzáértőktől kérdezném, hogy esetleg hogyan lehetne életet lehelni bele? vagy ez lenne a brick-elés esete? (érdekes módon szépen feltöltött, mintha semm baj nem lenne :S)
köszönöm szépen előre is!
üdv. -
peestike
senior tag
sziasztok! felajánlás nekem sem volt, letöltés utáni SD-re másolás viszont simán ment.
ma szabin voltam, tegnap estétől nyüstölöm, de az előbb visszatettem a ICS-t, szinte minden egyes beállítás be-kilépés, usb-ről levétel, képernyőnyitás után állandóan belassult, volt, hogy fél percig semmi, fagyik, újraindulások.... :S
ha esetleg lesz frissítés, akkor majd megint próba.... win 7et is már csak sp1 után raktam, addig nem tetszett a hibákkal
bár azt gondoltam android egyszerűbb lesz, meg jobb, de lehet megint tévedésben vagyok. eddig JB a cuccon: üljlefiam1es. -
peestike
senior tag
sziasztok! tegnap este feltettem, aztán vártam a megváltót, de nem jött.
akadozik, tököl, több olyan program nem indul, ami szépen ment... nem tetszik sajna!
gondolom később sem fog ezen dolog megváltozni -
peestike
senior tag
köszönöm az infókat! én is csak a tiltásig jutottam
-
peestike
senior tag
sziasztok! szülinapi meglepinek jött egy ilyen tablet, aztán megy az ismerkedés a droiddal
még 1-2 nap biztosan elnyomkodom, míg kitisztul a kép kissé. betekintési szög eddig a kissé zavaró, de szódával elmegy. az már bizonos, hogy van néhány alkalmazás, amit az életben nem fogok rajta használni.
ha eddig jól értelmeztem a dolgot, akkor ezeket csak root-olt gépen tudom törölni? ebből adódna a következő kérdés: lehet ezt a gépet root-olni, valaki csinálta már?
köszönöm! -
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
sziasztok!
nézegetem erősen megvétel céljából a tabletet, de érdeklődni szeretnék,
aki kipróbálta esetleg, hogy TV-re kötve simán kiadja a képet,
voltak e problémák? ezek az androidos video lejátszók hasonlítanak a win-esekre (lejátszás, felirat)?
kicsit hülye kérdés, de andoidot eddig max telón láttam, az is 2.x
vannak filmek, amiket a DVB-T tuner nem játszik, laptop hurcolni kicsit macerás, így a tab ezt a problémát is kezelné.
köszönöm szépen előre is!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest