- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
sziasztok!
egy kis észrevétel:
nyígtam, hogy képernyő nem érzékel, párszor fagyott, alvó mód után nem kapcsol vissza a wifi.
na addig nyomkodtam, hogy csak megfejtettem: ON+VOLUME+ egyszerre nyomva megy be a boot menube a gép. (update-hez meg on+volume-)
boot menuben egy wipe data/factory reset óta nem merültek fel a fenti problémák. akinek hasonlók vannak próbálja ki, hátha neki is segít.
üdv! -
peestike
senior tag
sziasztok! van e olyan problémája valakinek, hogy képernyő feloldásnál megjelenik a lakat, de a képernyő tapogatásra nem akar reagálni? ha hosszan nyomom az on/off-ot, akkor szépen felteszi a kérdést, de kábé akkor sem reagál nyomkodásra a képernyő.
elég idegesítő -
peestike
senior tag
sziasztok!
ICS rendszer van a táblán, most délután indítanám, de csak a bekapcsolás utáni képet hajlandó mutatni, semmi egyéb.
reset gomb után se semmi, on+(volume-) nyomásra semmi, volume+ gombbalsem, hozzáértőktől kérdezném, hogy esetleg hogyan lehetne életet lehelni bele? vagy ez lenne a brick-elés esete? (érdekes módon szépen feltöltött, mintha semm baj nem lenne :S)
köszönöm szépen előre is!
üdv. -
peestike
senior tag
sziasztok! felajánlás nekem sem volt, letöltés utáni SD-re másolás viszont simán ment.
ma szabin voltam, tegnap estétől nyüstölöm, de az előbb visszatettem a ICS-t, szinte minden egyes beállítás be-kilépés, usb-ről levétel, képernyőnyitás után állandóan belassult, volt, hogy fél percig semmi, fagyik, újraindulások.... :S
ha esetleg lesz frissítés, akkor majd megint próba.... win 7et is már csak sp1 után raktam, addig nem tetszett a hibákkal
bár azt gondoltam android egyszerűbb lesz, meg jobb, de lehet megint tévedésben vagyok. eddig JB a cuccon: üljlefiam1es. -
peestike
senior tag
sziasztok! tegnap este feltettem, aztán vártam a megváltót, de nem jött.
akadozik, tököl, több olyan program nem indul, ami szépen ment... nem tetszik sajna!
gondolom később sem fog ezen dolog megváltozni -
peestike
senior tag
köszönöm az infókat! én is csak a tiltásig jutottam
-
peestike
senior tag
sziasztok! szülinapi meglepinek jött egy ilyen tablet, aztán megy az ismerkedés a droiddal
még 1-2 nap biztosan elnyomkodom, míg kitisztul a kép kissé. betekintési szög eddig a kissé zavaró, de szódával elmegy. az már bizonos, hogy van néhány alkalmazás, amit az életben nem fogok rajta használni.
ha eddig jól értelmeztem a dolgot, akkor ezeket csak root-olt gépen tudom törölni? ebből adódna a következő kérdés: lehet ezt a gépet root-olni, valaki csinálta már?
köszönöm! -
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
sziasztok!
nézegetem erősen megvétel céljából a tabletet, de érdeklődni szeretnék,
aki kipróbálta esetleg, hogy TV-re kötve simán kiadja a képet,
voltak e problémák? ezek az androidos video lejátszók hasonlítanak a win-esekre (lejátszás, felirat)?
kicsit hülye kérdés, de andoidot eddig max telón láttam, az is 2.x
vannak filmek, amiket a DVB-T tuner nem játszik, laptop hurcolni kicsit macerás, így a tab ezt a problémát is kezelné.
köszönöm szépen előre is!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest