- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa123
csendes tag
Nos, én kiszálltam a Prestigio fejfájásból a Multipad HD-vel. Mint kiderült ez egy szériahibás tab; lefagyás után kuka...azok mellett a hiányosságok mellett, amiket fentebb írtam már. Nem lett volna rossz ép, de így annyira félkész, lassú és borzasztó kijelzőjű, hogy nem ajánlom.
Szerencsém volt az Extreme Digitalban, mert a boltvezető nagyon készséges volt. Végül ráfizettem és egy Nexus 7 lett belőle...nem bántam meg, ez valami elképesztően jó. -
playa123
csendes tag
válasz
Delerium #639 üzenetére
Igaz, végülis mind ugyanabban az országban készül - valahogy elment a bizalmam. Még a végén átállok a sötét oldalra egy Ipad mini-vel..(ami szintén kínai)..
A 8' nekem ideális, ezért nehéz a választás. Bíztam a MultiPad HD-ben, de ez így és sajnos a félkész szoftverrel, rettenetes betekintési szöggel inkább köszönöm, nem. Azért az komoly hiba, hogy a használati utasításban a hard reset gombra hivatkoznak ilyen helyzetben - csakhogy olyan gomb NINCS a tabon...
-
playa123
csendes tag
válasz
Delerium #637 üzenetére
ehhh... én mindenképpen 16:9-es tabra pályáztam, ezért választottam ezt. Hiba volt...viszem vissza, köszönöm a tippet. Azt hiszem vissza kérem a pénzemet és veszek egy valódi, márkás tabletet.
A vicc az, hogy így bent ragadtak a személyes adataim, jelszavaim, emailezések, stb... hogyan szedjem ki vajon mielőtt visszaviszem?
-
playa123
csendes tag
- Az app2sd-t tudnia kellene igen, de ezen a gépen a telepített jelly bean-ben nincs ilyen funkció a HD-n - ha pedig felrakom play store-ból magát az App2SD-t a gép azt írja nem alkalmas rá... elég hihetetlen, de így van. Érthetetlen.
- Jelly Bean-es ultitasking lehetőség szintén nincs
- A google keresősáv widget melletti mikrofon ikonra kattintva azt írja ez a funkció nincs telepítve...
Ezen felül normál használat mellett úgy fagyott le most épp, hogy bekapcsolás után a legelső képernyőnél áll. A használati szerint a hard reset gombbal újra lehetn indítani...azaz lehetNE, de ezen nincs ilyen. Recoverybe sem lép be, semmi.
Kezdem azt hinni, hogy ez egy selejt... Eddig egy Myaudioval szívtam, ott visszakapom a vételárat - erre gyakorlatilag 4 nap után kiderül a Multipad HD-ről, hogy egy félkész bug-automata. Szép... Bár ne így lenne, de a tapasztalat egyelőre ez.
-
playa123
csendes tag
Valószínűleg így van. AZ mindenesetre nagyon furcsa, hogy alapvető dolgok nincsenek benne.
Kérdésem a Pro Duo tulajokhoz, hogy a Ti gépetek ezeket tudja gyári firmware-el?:
- Appok SD kártyára másolása (nekem az app2sd-re is azt dobja, hogy a gépem nem alkalmas rá.. jelly bean 4.2.1.-en??...)
- Beszédfelismerés (a rendszer szerint hiányzik a gépről..??..)
- Multitasking (Jelly bean -en alapvetően rajta kell lennie..)
Ezen felül nálam a scrollozás nagyon darabos, ez zavaró böngészés közben.
A Multipad 8.0 HD -m hardware-esen sokkal előreább tart, mint software tekintetében.Másik kérdés: ha root-olni szeretném vagy firmware cserebere akkor a kernel-számot figyelnem kell?
Nekem 3.0.8-g7c571bd2 .Köszi!
(Prestigio Multipad 8.0 HD, http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_8.0_HD#/product-specs?article=PMP5588C_DUO)
-
playa123
csendes tag
Sziasztok!
Prestigio Multipad 8 HD (5588C DUO) - tegnap vettem. Van valakinek ilyen esetleg? Nemigen találok fórumokat ahol írnak róla sajnos..
Root-ról vajon tud-e valaki valamit? Megköszönném.
Amúgy a lassúságát (1.5 Ghz, 1 G..tehát nemigen értem..) és a betekintési szöget (ez sajnos nagyon gyenge pontja) nem figyelembe véve pofás kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged