Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Az 5880D megy Huawei E1752-vel is, pedig nincs a listán.
-
StSanya
senior tag
Üdv!
A 4.1.1-es Ultra Duo-mat rá kéne venni valahogy, hogy lássa a hotspot wifi-t is. Ebben tudna valaki segíteni, kicsit szájbarágósan, mert nem igazán vagyok képbe.
A root asszem sikerült, fent van már a Explorer+ v2.2.0 és Terminal Deluxe v1.0.2 a tabon, a wpa_supplicant -t is lementettem, nah és itt megáll a tudomány, hogyan tovább?
Köszi előre is...
-
StSanya
senior tag
válasz
Stephan89 #297 üzenetére
Nekem (lányomnak) 8-as Ultra Duo-m van, a Huawei IDEOS S7 Slim-et - ami ugyebár 7"-os - pedig megkapta a fiam. A 8" igazából a képarányában más, jobb vele webezni. S ekkora méretben az IPS nagyobb szögeinek semmi jelentősége, a kényelmes használathoz úgyis közel van hozzád. Esetleg a melletted ülő nem látja ugyanazt, ezt döntsd el, előny vagy hátrány. (Egy személy használja, vagy több nézi egyszerre).
-
StSanya
senior tag
Csatlakozom a topichoz, bár én egy Ultra Duo-t vettem, s már 4.1.1-el volt gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged