- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delerium #261 üzenetére
A gyartoban nem vagyok biztos,de a prestigio is csak cimkez (brandel) mint a tobbiek,de ok jobban megvalogatjak a beszallitoikat akar csak a wayteq . A tobbi inkabb szerintem csak azt nezik hogy minnel elobb minnel tobb penz szedjen ki belolunk...pl myaudio,overmax,concorde,funscreen,dps,navon....stb
Amugy ha prestigiod van es kimented a buildprop filet,abbol ki lehet hamozni ki a gyarto...vagy ha kimented nekem es bemasolod ide ,megprobalom megkeresni az eredeti gyartot,aztan mar csak azt kene meglellni nincs e mas neven is ilyen kutyuje,ha van akad e ra jb...na azt lekapni es mehet egy proba...bar az ilyen ellen tud szolni az is,hogy lehet hogyazert nem kaptatok meg a jb ,mert nincs stabilan jol mukodo belole erre a vasra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest