- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerdeznek
csendes tag
Kicsit utána néztem ennek a fogyasztásnak. Sok dolgot nem kaptam : egy wikipédiás oldalon láttam hogy az IPS kijelzo jobban fogyaszt a TFT panelnél mert 2x annyi tranzisztor kell a müködéséhez. Nem tudom ez mennyiben igaz. Most megint elbizonytalanodtam kicsit , de azt hiszem nekem igyis jobban megéri az első szérias ultra duo. Amugy ugyan az az áruk . Alszok egyet rá
. Majd holnap rendelek
ITT az oldal : http://wiki.mobileread.com/wiki/LCD -
Delerium
senior tag
-
Mauddip
aktív tag
Tudom nem ebbe a topicba tartozik, de lényegében ugyanaz a készülék, mint amit ma vettem...
Megvettem a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, szép és jó minden.
Bár néha csinál olyat, h belépek a menüjébe (minden program), és kikapcsol a kép, majd visszajön zárképernyőre... Nem tudom, telefonom nem csinált még ilyet.
Másik, h most sikerült lemeríteni talán, olyan 18% körül volt, viszont elsötétült a kép, és fekete háttérvilágítás volt, majd úgy 10mpig nyomva a power gombot kikapcsolt teljesen, újra bekapcs, és 4%on volt, rá is dugtam töltőre, 16 órát javasoltak.
Ez az android hülyesége lehet? -
peestee83
aktív tag
Az UltraDuo-ban van hátlapi kamera is, ez a legfőbb különbség. Pár apró eltérés még van. Javaslom, inkább a gyártó honlapján nézz szét a termékekkel kapcsolatban. Az utolsó, amit néztél, az a "sima" UltraDuo, a másik már a kettes széria MultiPad 2 UltraDuo 8.0.
A gyártó honlapja: link@Sweet Lou 6: nekem is szokott szórakozni a skype. Van, amikor hívnak, és nem tudom felvenni. De akkor csak vissza kell hívnom, és rendben megy minden. Nem tudom, hogy ez a 4.1 "hibája", vagy a programé....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest