- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Kipróbáltam a framaroot 1.5.1 verziót, nem működik.
Nem lett semmi baja a gépnek, csak egyszerűen kiírta hogy sikertelen művelet és annyi.Ja, meg egy kérdés. A fekete színek nektek is szürkék a pro duo-n? Teljes fényerőn szinte "világit a fekete", de még nulla fényerőn is inkább sötét szürkének mondanám mint feketének. A galaxy s2 telefonom feketéjéhez viszonyitva ez nagyon szar.
Na és még egy kérdés. A főképernyőn van az a widget szerű fényképalbum (lehet galéria a neve). Azt hogyan lehet visszarakni oda a főképernyőre ha kitöröltem?
Még valami.
Írták itt többen hogy az antutuval 10000 körüli eredménynek kellene lenni, de ezen itt a kezemben csak 7183. Mitől van ez? Valami rosszul van beállítva, vagy esetleg a régebbi fw jobban muzsikál? -
anonym1s
őstag
válasz
Redneck #2309 üzenetére
Hali.
A framaroot nevű programot próbáltad már root-oláshoz?
Én a galaxy s2-met csináltam vele. A telefonra (tabletre) kell telepíteni. Egy kattintás volt az egész és néhány másodperc után kiírta hogy kész.
Vissza is lehet zárni, az is egy katt meg néhány másodperc.
Egy próbát mindenképpen megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged