- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petia
csendes tag
mivel jobb/másabb a 4.1?
-
petia
csendes tag
S.O.R.R.Y.
-
petia
csendes tag
Hát nem hiszem el. Letöltöttem a gangstar rio-t, ami gameloftos, és ez sem megy. Elindul,ellenőrzi az adatokat, rámegyek,hogy ok-már indul a játék bejön a gameloft logója és kiugrik a menübe, és minden gameloftosnál ez van,eddig még egyik sem indult el, valaki PLÍZ HELP MI: (
-
petia
csendes tag
Én azt vettem észre, hogy egy párszor csak simán a kezemben van, vagy játszok vagy valami, és úgy reagál, mintha megnyomtam volna a hangerő gombot, pedig nem. Mitől lehet ez ? Ti is találkoztatok ilyennel ?
-
petia
csendes tag
korcsillio , Sztrego úgy csináltam, hogy a GL to SD-ben menü gomb, ott hogy moove data, kiválasztottam a dead triggert, kicsit dolgozott, áttette a memóriakártyára, de nem lelem a programon belül az ikonját, csak egy ikon van ott, MC4 é, de az sem megy. Hol lelem meg benne a DEAD TRIGGER indítóját? mert átkutattam, és nem leltem benne sehol
-
petia
csendes tag
Meg azt sem értem, hogy miért van, de már megőrülök tőle...
a gameloftos játékok közül egyik sem ment még, amit felraktam az a MC4, MC3, Tintin HD. ráteszem, telepítem. Kiirja, hogy jó, meg van minden fájl, koppintsak az ok-ra és játszhatok, bejön a gameloft felirat, aztán kiép a menübe. Valakinek valami vélemény? nagyon bosszant -
petia
csendes tag
a GL to SD progival átraktam a DEAD TRIGGERT az sd kártyára, de így nem megy a játék, megint le akarja tölteni.
rossz így, hogy nem tudom átpakolni a cuccokat, mert nem fér bele a sok játék -
petia
csendes tag
Amúgy nektek is melegszik nagyon? mert ha egyhuzamban játszok kb. fél órát, vagy ha netezek akkor is eléggé felforrósodik
-
petia
csendes tag
Sztrego Köszi a videókat. Nekem a Play-en a Jostick-os programnál azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel. Ha kipróbáltad majd írj róla valami véleményt.
mflex először nekem is a 921-es hibát írta, ha jól emlékszem akkor töröltem a gogle fiókom, és újra csatoltam
A fiókot úgy tudod törölni, hogy Beállítások/ Fiókok és szinkronizálás - itt kiválasztod a google fiókot és fent van a jobb sarokba vízszintesen 3 pont, arra ráböksz -> fiók törlése -
petia
csendes tag
Kinek milyen játékok vannak fent ?én már annyit idegeskedtem vele :@
letöltöttem csomó játékot, pl. Modern Combat 4, TinTin, Rayman, GTAIII stb. de nem nagyon akarnak elindulni, vagy töltenének még le sok gigát, pedig letöltöttem hozzá az összes datát, vagy el se indulnak...ami ment az a GTA Vice City és a Max Payne volt, de ezek meg nem jöttek be nagyon.
Tudnátok segíteni, hogy honnan töltöttétek le, és melyiket? köszi. -
petia
csendes tag
válasz
korcsillio #827 üzenetére
de ez a rockstar games játékokat is át teszi, vagy csak a gameloftosakat?
-
petia
csendes tag
Nagyobb játékokat hogy raktok át az SD kártyára? próbálkozok én a Dirextory Blinddel, de nem sikerül. Próbáltam a Max Payne játékot a kártyára másolni, de létezik olyan, hogy 15 perce másolja a fájlokat, és csak 3% ment még át? pedig az egész játék 1,3GB.
-
petia
csendes tag
Ti vettetek hozzá billentyűzetet és képernyővédőt?
Ez a billentyűzet szerintetek jó hozzá?
[link] -
petia
csendes tag
Hali. Ma kaptam kézhez ezt a kis gépet. Megpróbáltam ROOT-olni, ahogy a leírásban volt az elején, de a kínai programban mikor már rámentem hogy root el is kezdte ő ott a kék csíkot húzni, kb. 3/4-éig fel is ment, de ekkor újraindult a tab., és nem folytatódott tovább. 2x is megpróbáltam, és ugyan ez volt,de akkor újraindulás után a kezdőképernyőnél elkezdett vibrálni, és végig csinálta,míg nem indítottam újra 2x,másodjára már nem veszem észre,hogy vibrálna.Esetleg valaki valami vélemény ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged