- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3688 üzenetére
Koaxos településen, említette is már itt a fórumon ha jól emlékszem, legalább is én tudom hogy melyik településről van szó, de igazából mindegy, mert koaxos településen szinte mindegyiken egy kalap szar az internet, valamelyik nap nekem is a 140-es jó ha 50-et tudott, a többi hibáról meg már nem is beszélek, hogy hirtelen belassul, illetve ha a sebesség megvan, akkor a válaszidő az egekben van és a böngészőben minden csak tölt és tölt és nem csak nekem, több ismerősöm is egyre többet panaszkodik ilyen hibákkal erre a ganéj szolgáltatóra és alig várják, persze velem együtt, hogy az utcákon lévő T-s optika végre üzemképes legyen és lehessen rá előfizetni, mert már vicc amit csinálnak ezekkel a 100 éves leamortizált koax hálózatokkal, amit mikor 30 éve felújítottak, akkor is szarul csinálták, mert annyira hülyék voltak, hogy nem tudtak a jövőre tervezni, közben meg nem fejlesztették, mert ugye minek is, csak "lelakták" a hálózatot mint a cigányok, ilyen a PR.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest