Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz TrishtanAG #162004 üzenetére

    Az hogy nem az én világom, és nem hallgattam a haverokra, hogy engedjem el.

    Mert erőt vettem magamon és azt mondtam, nincs abban semmi szokatlan, hogy 40 kilós fiúk mázsás kardokkal rohangálnak és a lányoknak kilóg minden másodlagos nemi jellegük, ez a stílus velejárója.

    Sőt, amikor eljutottam egy arénába, akkor még élveztem is ahogyan jöttek az egyre erősebb ellenfelek, aztán ott eltört bennem vmi, amikor a teljesített feladaton felül bedobtak az arénába egy bosst, aminél nem tudtam, hogy ezt most komolyan gondolták?

    Egy házzal kellett küzdenem.
    A ház volt a boss, ami ugrált és repült az arénában.

    Aztán amikor lefekvés előtt egy 25 perces menet után kifeküdt a csapatom, akkor arra gondoltam, hogy ez tényleg nem nekem való. Úgy vett el tőlem fél órát egy házikó boss, hogy nem is élvezem a játékot és nem akarok többször 30 percet elvesztegetni arra, hogy vhogyan legyőzzem, mert jó pár open world játék után sem éreztem ennyire hangsúlyosnak, hogy nem tisztelik az időmet, inkább csak vesztegetik.

    De csak nem hagyott nyugodni, és mint kiderült a játék egyik megnehezebb bossa volt a ház, megemésztettem, de ami utána jött, attól megint leraktam a kontrollert.

    Még alig dőltem hátra a házas boss után, amikor az ultra mega hiper csillagharcos hajú főhősömnek táncórát kellett vennie és a kontroller gombjainak megfelelően időzített nyomkodása alapján kellett táncikálnia, mert ez volt a belépő egy homokos előadáson való részvételnek, ahol női ruhába öltöztették a főhőst és úgy kellett táncikálnia a színpadon tapsvihar közepette.

    Mondom mi a jó istent csinálok én? Azt tudtam ,hogy ez nem az én játékom és a mini gamek sem érdekelnek, de lefutott előttem, hogy milyen játékokat kedvelek, milyen karakterek a kedvenceim és ezt nem tudtam közéjük illeszteni.

    Ha be lennék tépve akármilyen tudatmodosító szer hatására, akkor lehet tudnám élvezni, de ez tényleg nagyon távol áll tőlem.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák