- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
markknight #216469 üzenetére
Teljesen más egy új konzol ára mint a PC-é. Igen is érdekli őket hisz akkor kik vettek PS4-et? Hisz mikor megjelent ott volt még a PS3 is egy darabig.. Amúgy meg a PC + PS4 kombó elég fasza igen.
Ki is szálltam a témából ezzel
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #216456 üzenetére
Oké hogy jönni fog de milyen minőségbe... Nem felejtem el xbox 360-on nyomtam a bf4-t, át mentem haverhoz akinek már one-ja volt hát látvány se volt ugyan az de ami a legdurvább volt a 32 fős vs 64 fős multi 😊
-
Deck
titán
válasz
markknight #216456 üzenetére
Az már más kérdés hogy fognak futni és hogy néznek ki a ps5 verziók mellett.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #216409 üzenetére
Crash+Spyro bundli mindenképp.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #216359 üzenetére
Engem nem érint a dolog,de részben igazad van,részben pedig nem csak fps-ek vannak és nem csak egymàs ellen hanem egymással is lehet játszani online
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #216368 üzenetére
Fortnite-ban talán egyszer találkoztam csalóval, hála Istennek ott még elég jól meg van oldva. Vagy mákom volt, vagy a CSGO után fel se tűnik...
-
marilllyo
veterán
válasz
Én máshogy tekintek erre. Most van lehetőségem pl az öcsémmel együtt játszani, aki PC-s. Most mondjuk ez a COD MW tök jó..mert én tudok PS+DS4 ő meg tud PS+ egérrel játszani. És egyébként meglepően sok vegyes match volt... Egyáltalán nem éreztem egyébként hátrányban magam az egeresekkel szemben.*
*pont ugyanolyan szar voltam, mint amúgy.
-
30z.Samu
félisten
válasz
De nem lehet majd szűrni, hogy csak konzolossal játssz?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight #216298 üzenetére
Legalább a bankkártya nem fog sírni
-
Deck
titán
válasz
markknight #216308 üzenetére
A legjobb mikor neked futnak és célkereszt a földre néz.. Amúgy a Scorestreak rendszert nem értem. GhostPetya majd elmagyarázza remélem mert ha jó vagy és ölsz akkor kapod a sok hasznos Scorestreak-et amitől mégjobb leszel. Tehát a rendszer azokat jutalmazza akik jók és így még nagyobb az előnyük. Ez így szerintem nem túl jó. Nem tudom, hogy lehetne jó ez. Ha az ellenfél vezet xx-el akkor lehetne csak lehívni őket ha elérted? Tehát előnybe ne.
-
_drk
addikt
válasz
markknight #216298 üzenetére
Mindig ugyan azok vannak szinte, de ami zavaró hogy ugyan annyival. Semmi meglepi, legalábbis ami engem érdekelne.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #216249 üzenetére
Nekem nincs meg a játék, de most gondolkodóba estem. :D A kivégzéshez még menő lett volna egy "Hastala Vista Baby!" :D
-
törölt tag
válasz
markknight #216199 üzenetére
Hát jó kérdés. Mondjuk így talán hamarabb és olcsóbban meg lehet nyerni nagy címeket. Meg többször lehet nagy csinnadrattával berakni egy-egy sikeres játékot.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #216199 üzenetére
Mondjuk a sajàt címeket nem értem minek rotàljàk.
-
Deck
titán
válasz
markknight #216205 üzenetére
Ez jól hangzik..
-
Deck
titán
válasz
markknight #216193 üzenetére
R3-on van magasítom is Kontrolfreek BO4-es. Így pontosabban célzok.
Amúgy nem betegHa megszokod sokkal jobb gyorsabban tudsz reagálni és nyomni a jumpshootokat. Borderlands 3 ba is így a folyamatos jumpshoot elég könnyű
-
Deck
titán
válasz
markknight #216191 üzenetére
COD, Borderlands 3, és minden játékban arra állítom a sprintet ahogy az R3-ra az ugrást. (Stick and Move)
-
Chalez
őstag
válasz
markknight #216173 üzenetére
Áhh, nee, ebből 5 db-ot adnak ki caklipakli...viszem is gyors
-
Peace
nagyúr
válasz
markknight #215748 üzenetére
"van benne cross save" mi mi mi???!!!!!!!! Áthozhattam volna már rég a PC-s cuccaimat PS-re?????
-
.LnB
titán
válasz
markknight #215748 üzenetére
vicces volt.
Ennek az alapjátéka egy kis demo tartalmával jelent meg. Tudom, megvettem anno Pc-re. Vissza is lehet keresni az akkori, nem túl szofisztikált véleményemet arról, hogy két hét után heti egy napot volt értelme vele játszani keddenként.
Szóval igen, igazad van. Csak az alapjáték tartalma nevetséges.
-
malystryx
senior tag
válasz
markknight #215678 üzenetére
Barriss? Ezt mire alapozod? Ha minden igaz, Barriss sosem állt át igazán a sötét oldalra, bár nagyon elege lett a köztársaságból, de tudtommal a 66-os parancs közben veszítette életét. Volt 1-2 rész az animációs sorozatban amikor Ventress kardjait ellopta, de sokáig nem jutott. Nem emlékszem már mit is mondtak, hogy idő szerint mikor játszódik a játék, de a Lázadók sorozatban tényleg voltak az inkvizítornak hasonló kinézetű és megnevezésű tanítványai. Inkább őket tudom elképzelni. De amúgy Barriss-t imádom, nem egy csőlátású hölgy, jó lenne viszontlátni. Viszont a történet és az hogy megmutattak több dolgot, egyre jobban megerősíti a megvételt. De annyira félek.. Mégiscsak EA...
-
Deck
titán
válasz
markknight #215684 üzenetére
Ja..
-
Deck
titán
válasz
markknight #215682 üzenetére
Amennyire a Disney engedte neki..
-
Deck
titán
válasz
markknight #215678 üzenetére
A sztori tuti nem lesz valami nagy szám de ránézésre nem tűnik rossznak
-
EczkE
veterán
válasz
markknight #215623 üzenetére
Nalam is csinalja. En BfV-szoktam rogziteni es ott is elszokott veszni par masodperc.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #215629 üzenetére
Legyen elég helyed rajta.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #215623 üzenetére
Nekem sose, de nálam az összes játék külső vinyón van, a belső csak a rendszerre és a mentésekre van használva.
-
_drk
addikt
válasz
markknight #215580 üzenetére
Amíg csak ilyen dolgok exkluzívok addig a kutyát nem érdekeli az tény, de lehet ezt túlzásba vinni...
Mondjuk komplett multiplayer rész kihagyása!
Nekünk még most jó, mert a főplatformon vagyunk de köv gen egyre érdekesebb lesz!Last of Us2 meg a Sony szeme gyöngye, az kurva jól lesz megcsinálva!
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Steam fanboyoknak hiába mondod.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #215546 üzenetére
Plusz mennyi poénról maradsz le! :D
Most sem érteném ezt a folyamot ha le lennének tiltva a szereplők. -
Gery9112
őstag
válasz
"A kliens exkluzív dolgok csak a steam collectorokat zavarják, mások le sem tojják
de tényleg."
Betűnkénti sebből vérzik ez a mondat de a PS fórumon nem fogok ebbe belemenni.
A lényeg itt az, hogy az exkluzivitás nem új-keletű dolog, fura, hogy pont itt és pont most verte ki a biztosítékot sok embernél. -
Wesder
titán
válasz
Sokaknak a + kliens a 300k-s gamer PC-n felér egy plusz konzol vàsàrlàssal. Van ez így.
-
Deck
titán
válasz
markknight #215550 üzenetére
Nem ellened szólt
Ugyanaz vonatkozik az érdekesre is.. -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #215528 üzenetére
A Man of Steelhez: nem volt hivatalos felirat itthon egyik előzeteshez sem, mindegyiket szinkronosan dobta ki az InterCom. Nem hivatalosA másiknál ha erre a jelenetre célzol, ez szinte tükörfordítással lett feliratozva és szinkronizálva is.
Az írott szöveg sokkal jobban van fordítva általában, mint a beszéd szinkronja, szimplán csak azért is, mert beszédnél sokkal több változót figyelembe kell venni. Én az utóbbi években túl nagy problémát a hivatalos fordításokban nem éreztem, vannak néha hülyeségek, de általánosságban filmeknél, játékoknál megbízható a felirat.
A könyvek fordítása teljesen más tészta.
-
Wesder
titán
válasz
Olyat nem fogok tíltani, akiről tudom hogy értelmes vàlaszt is tud adni.
-
Deck
titán
válasz
Értelmes infóval? Hahaha
-
Tuomas
addikt
válasz
markknight #215534 üzenetére
Én meg elolvasom magyarul is, ízlések és pofonok.
Ugyan az, mint a szinkronos/feliratos filmek nézői tábora.
Senkinek nincs joga bírálni/lenézni/megszólni valakit azért, mert a másik az egyéni preferenciáinak megfelelően nézi, olvassa, játssza a dolgokat.
Arról nem beszélve, hogy sokan nem is angolt, hanem pl. németet tanulnak, főleg az ország ny-i felén. -
Tuomas
addikt
válasz
markknight #215528 üzenetére
Nem az volt a téma, hogy miben tér el, vagy miben nem...
Egyébként újat nem mondtál.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #215509 üzenetére
Én ismerek olyan embert, aki azért nem kaphatja meg a diplomáját, mert zéró nyelvérzéke van.
Sőt.
Még itt a fórumon is találkozhatunk nap mint nap olyan hozzászólásokkal, ami alapján tudjuk, hogy valakinek a magyar nyelv is kihívást okoz.Ennek ellenére muszáj flamelni, vagy a felirat, vagy a ps5 megjelenési dátuma miatti beszélgetésekkel összefüggésben, mindegy mi miatt.
Mert csak. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #215489 üzenetére
Ha magyar az account, akkor automatikusan magyar a játék.
Legalábbis nálam így volt. -
nemorino
tag
válasz
markknight #215467 üzenetére
Játszottam vele anno PS1-en és a hangulata miatt nagyon szerettem. Viszont ez a demo ismét megmutatta, hogy az emlékezet mennyire megszépíti a dolgokat, kb. ilyen grafikára emlékeztem pedig nagyon nem ilyen volt
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #215467 üzenetére
Nekem is nagyon adta 😊
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215418 üzenetére
Igen
lehet h bug, én addig kihasználom amíg lehet
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215410 üzenetére
Igen de legalább könnyebb mint multiban. Itt kb meg se haltam és fejlődtem mint állat
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215398 üzenetére
Nekem tetszik az instant action rész, végre lehet net nélkül normálisan játszani, remélem lehozzák majd a heroes and villains-t is egyszer.
-
Deck
titán
válasz
markknight #215398 üzenetére
Kipróbálom ezt az Apexet. Bár megjelenéskor annyira nem jött be.
-
Bogyi007
veterán
válasz
markknight #215054 üzenetére
És azért amit állítasz azt őszintén hogyan is értelmezed, egy God of War, egy Spiderman vagy egy Detroit esetében is?! Ezen játékokban a gameplay másodlagos lenne az érzelmek mellett?!
És szerintem ugyanez megvan az Xbox exekben is, például a Hálóban és a Gears szériában is voltak olyan részek amik bizony tudták hatni az érzelmekre rendesen...
-
sp8787
addikt
válasz
markknight #215275 üzenetére
Frissul sot le tudsz tolteni egyeb rostereket is jatekon belul.
Raadasul kozeledik a playoff ugyhogy mindenkeppen frissitik.Vagy pl. ha vmelyik slider set-et akarod hasznalni azt is le tudod tolteni.
Pl ha ezt akarod Armor & Sword & Marino’s MLB The Show 19 Classic/Directional Simulation Slider hasznalni akkor le tudod tolteni nem kell bepotyogni. -
.LnB
titán
válasz
markknight #215275 üzenetére
Melyik lenne lejárt roster-es? A The Show? Mert online frissül az aktuális roster (abban is).
-
Moby
veterán
válasz
markknight #215257 üzenetére
Az Arise nekem nagyon tetszett.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215153 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215144 üzenetére
Te hogy tudtál azzal játszani?
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #215105 üzenetére
Én nem látok sok különbséget a két rendszer között, mindegyiknek megvan a saját bázisa a túlzásokba eső fanokkal, akik meggondolatlan kijelentéseket tesznek igazolandó a döntéseiket.
Ha mindenáron mondanom kellene vmit, akkor azt mondanám a sony nem nyalja ki annyira a seggemet mint a microsoft, de miért is tenné, övé a piac jelentős része, viszont a fejhallgatók hardveres korlátozása kicsit csípte a szememet.
Az xbox számomra meg too much. Én megveszem a játékot, amit szeretek, bármennyi az ára, ezzel szemben a microsoft önti elém számolatlanul a sok szemetet, hogy szemezgessek belőle olcsóért, ez nekem nagyon nem. Ha diák lennék, vagy jobban be kellene osztanom a fizetésem, akkor azt mondanám oké, jöhet az x, de jelenleg tudatosabb vásárlóként inkább maradok itt, mert kiszolgálom én magam, ahelyett, hogy megmondják mit szeressek, kedveljek. -
Deck
titán
válasz
markknight #215105 üzenetére
De milyen probléma? Tényleg érdekelne
Apex Legends-et nagyon éled. Ennyire jó?
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #215102 üzenetére
Playstation= igénytelenség.
Hogy eddig erre nem gondoltam! -
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #215080 üzenetére
Fel sem tűnt, hogy lassan már egy éve szenvedek.
-
Deck
titán
válasz
markknight #215091 üzenetére
De van, csak a bétában.
Ez a helyes megfogalmazás. -
Deck
titán
válasz
markknight #215087 üzenetére
Már van az a lényeg.
-
RangerFox
veterán
válasz
Van az Xboxban egy olyan feature, hogy a játékokban végrehajtott szép megmozdulásaidat (pl. Fifában egy szép gól, vagy egy fpsben egy kill streak) automatikusan rögzíti és elmenti neked. Egy ehhez hasonló dolgot Ps-en is szívesen látnék...
-
Deck
titán
válasz
- Mostis
- Ez nincs
- Minden játék gyorsan jön le nálam. A netem full sebességével szedek mindig.nemorino: Ilyen az új 7-es rendszerbe nincs. Gyors lett nagyon minden ilyen jellegű dolog.
-
nemorino
tag
válasz
150 Mbites nettel a 10 fős friend list 1 perc alatt tölt be
-
.LnB
titán
válasz
markknight #215054 üzenetére
Ebben lehet valami, én az egész HZD alatt zokogtam.
Na meg a GTS tiszta lelki terror annak a "sztorija".
-
válasz
markknight #214422 üzenetére
jól csinálta az apple.
minden játék oda fog majd kerülni és ios-en már a gaming is előfizus lesz -
Deck
titán
válasz
markknight #214256 üzenetére
Én GBA játékokkal szoktam néha
-
penge111
addikt
válasz
markknight #214256 üzenetére
Én igen, mivel megrögzött retrós vagyok, nálam alap, hogy a telcsimen fent van egy emu és minimum a Final Fantasy 6. A mostani andoid/ios játékokat meg szerintem hagyjuk, zömük nem ér fel egy régi nes/snes/gba/psx/ps2/psp/mame címhez sem. Tisztelet a kivételnek, de nagyon kevés értelmes cím van telókra, amik nem microtranzakciósak...
-
válasz
markknight #214088 üzenetére
+1
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #214088 üzenetére
Na igen amúgy megint +2-3 óra Bordenlands 3 de valahogy nem vagyok teljesen kibékülve vele attól függetlenül hogy nem igazán tudom lerakni mert még még egy picit és telik vele az idő nagyon. Nem tudom de nem hiszem hogy a választható karakterek mozgása között lenne vajon eltérés.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #214079 üzenetére
+1 Megvettem a Bordenlands 3-at és az Apex után vagy mellett nagyon furcsa persze tudom más de már 4+ óra után is zavar pl a fegyver nagysága a képernyőn vagy inkább az hogy nem lehet elrakni és a karakter mozgása a célzás nem rossz de az Apex az tényleg nagyon jól megcsinált fps.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #213644 üzenetére
Imádom a Kill la Kill-t, de a játék egy nagy büdös gőzölgő kakikupac lett.
-
Deck
titán
válasz
markknight #213644 üzenetére
Van demo-ja próbáld ki. Nekem nem jött be.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #213491 üzenetére
A japán reklámok messze szórakoztatóbbak, igényesebbek és ötletesebbek, mint az összes magyar tévéműsor együttvéve.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #213501 üzenetére
Ezt most komoj?
-
.LnB
titán
válasz
markknight #213491 üzenetére
Te se tudod, hogy miről beszélsz. Tessék egy Japán TV spot: [link]
-
.LnB
titán
válasz
markknight #213405 üzenetére
Bazdki.. Olyan oldalra jutottam most miattatok, hogy ha ezt a rendszergazdánk látja...
(Mondjuk nem is értem miért nem volt tiltva az a honlap.)
De egyébként ez nem utólagos cenzúra. Sose volt látható eredetileg a játékban teljesen fedetlenül: [link]
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #213389 üzenetére
Szerintem meg mostanra a V a legjobb, de nem vagyunk egyformák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #213372 üzenetére
Linked van hozzá?
-
törölt tag
válasz
markknight #213142 üzenetére
Semmi,gond van ilyen ,nekem sem tetszik sok minden,amit mások egyenesen imádnak
Gondolom a lassú gunplay és karaktermozgás az oka.
Dehát ez ilyen ennek ikyennek kell lennie.
Itt nincsenek pl. TF 2 féle hirtelen mozgások ,falonfutások
Meghát aki annak idején sokat STALKER- ezett az úgy is értékeli ezt a játékot úgy ahogy van. -
Deck
titán
válasz
markknight #212997 üzenetére
Jó megfogalmazás
-
törölt tag
válasz
markknight #212866 üzenetére
Az úgy, ahogy van, parasztvakítás. Nem is játszom sportjátékokkal.
Gluma, gluma, nő a halom.
-
Deck
titán
válasz
markknight #212866 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #212853 üzenetére
A többit már letudtam a Doom 1,2 idején
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
markknight #212844 üzenetére
Fuuu, erről volt egy tartalmas beszélgetésünk egy társaságban, nagyon érdekes volt. “Buta mód leegyszerűsítve” a konzekvencia az volt, hogy ha sok féle fajta médiumot fogyasztasz( sorozat/film/anime/játék/zene/könyv) és ahogy az idő is telik, egyre idősebb leszel, eljutsz egy olyan pontra, mikor majd nagyítóval kell keresned az újdonságokat, mert mindent “valahol màr láttál”. És ezekhez a tartalmakhoz minél jobban hozzájárul a technika, hogy egyszerűbben hozzájuss, annál hamarabb következik be. Stb. Stb.
Visszatérve igen, ez a jellemfejlődés egy lerágott csontból kikakilt, majd a ganajtúró bogár által a nyúlszőrre ragadt gömbölyded fekália miatt a nyulat leölő puma emésztési rendszerébe visszajutó bélsár szerű anomália.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #212829 üzenetére
De legalàbb a jàtékok jók.
-
válasz
markknight #212816 üzenetére
de ki beszélt itt elakadásról? Megpróbáltam kétszer este 10kor a bosst és meghaltam, hú. Az meg a játékhoz való viszonyulásomat jelzi hogy itt meg is álltam. Nem azért mert annyira nehéz volt hogy esélyét se láttam hogy leverjem hanem mert nem érdekelt.
-
Deck
titán
válasz
markknight #212816 üzenetére
Főleg, hogy azt is mutatja merre kell menni.
-
Deck
titán
válasz
markknight #212814 üzenetére
Na meg kell kicsit gondolkodni mit kell csinálni nem csak menni.. Később több gondolkodás kell. Nem az ő játékuk..
-
felixo
őstag
válasz
markknight #212807 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek.
-
james001
veterán
válasz
markknight #212746 üzenetére
Nekem sima PS4-en még rosszabb volt,néha a harcok is úgy beakadtak hogy élvezhetetlen volt az egész.
-
Deck
titán
válasz
markknight #212746 üzenetére
1-1 akadást leszámítva semmi problémám nem volt vele nekem.
-
törölt tag
válasz
markknight #212725 üzenetére
Minek így taktikázni, mikor egy egész hónapon keresztül ingyen le lehet majd tölteni őket? Illetve már ma, szóval csak órák/percek kérdése.
-
pomk
őstag
válasz
Már kezdtem örülni, hogy Dark Souls 3 lesz a "DS3" alapján.
-
válasz
Kösz a tippet, siker.
-
válasz
markknight #212723 üzenetére
Nekem meg az elozo havit mutatja.
-
Deck
titán
válasz
markknight #212701 üzenetére
Lehet olyan lesz
-
Deck
titán
válasz
markknight #212698 üzenetére
Death Stranding
-
törölt tag
válasz
markknight #212658 üzenetére
Már neharagudj de sztem qvàra nem normális ha valakinek játék közben vr nélkül hányingere lesz úgy ,hogy nem másnapos....
Soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam de még az ismerősi körömben sem tudok hasonlóról.
A vr az más tészta az kidobatja az emberrel eleinte,viszont azt is szokni kell és azzal sincs gond aztán. -
törölt tag
válasz
markknight #212658 üzenetére
Nem, általában szerintem nem normális.
Vagy azért normális, mert neked is az van?!
Szerintem ez a játékosok igen kis százalékát érinti csak (ha nem így lenne, ez a fórum is naponta tele lenne vele), így semmiképpen nem nevezhető normálisnak vagy általánosnak.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #212569 üzenetére
Egy helyen volt 20 fps a játékba😊 pedig nem kicsi a térkép😊 pedig az állítolagos 20 fpsel is több élményt adott a szabadságával lehetőségeivel mint bármilyen másik open world játék amit az elmúlt 2-be se tudták megközeliteni😊
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest