- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
#42308056 #118729 üzenetére
En F1-et szoktam tolni. Ott is allat modjara mennek nemelyek pedig ez nem turaautozas. Az egyetlen "szankcio" hogy kiszavazhatod az idiotat de csak koronkent egyet es azt is a fel lobbynak akarni kell. Ami 15-20 fonel mar ritkan jon ossze sajnos.
Oszinten nem is az a baj ha valaki benez valamit vagy tul optimista hanem amikor egyertelmuen latszik hogy direkt jon beled.
Nem is ertem hogy ez miert jo embereknek.Sajnos privat kozossegeken kivul erre tenyleg nincs megoldas mert sok az idiota.
Mint a klasszikus videoban. "Jo a buli csak sok itt a kocsog" -
KaitouP
nagyúr
válasz
#42308056 #118592 üzenetére
Így van, én is mentem két versenyt, mind a kettőben kilöktek a francba, mi több, az egy gyerek egy jó 10 mp-ig az autóm seggét lökdöste, majd a kanyarban el is érte a célját, és repültem kifelé.
A játék online versenyekre így továbbra is életképtelen, 10-ből alig 1 versenyt lehet normális játékosokkal lenyomni.
-
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#42308056 #117880 üzenetére
Ok.
Nah most matekozok , ezzel az Until Dawn feladták a leckét.
Nincs PS plus elofizum , kérdés megéri e venni 10 x ezerert?
Digitálisan ugye nem lehet eladni , meg ha lejár az előfizetés akkor nem tudnék vele játszani.
Ergo az előfizetés mint " rablanc" lenne.
Tudom később johetnek free értelmes ingyenes játékok...De ez elég kérdőjeles...Viszont a lemezes verzió így gyakorlatilag nem ér semmit , szinte eladhatatlan lesz...
-
Nayrobi
őstag
válasz
#42308056 #117825 üzenetére
Amiket day1 veszek, azokat egyből kijátszom, amiket használtan vagy digitálisan akciósan, azokat meg ha időm vagy kedvem van hozzá. Ha addig nem vennék új játékot, amíg az eddigieket végig nem tolom, akkor szerintem soha többé nem vennék semmit. Van néhány konzol itthon...
-
sp8787
addikt
válasz
#42308056 #117814 üzenetére
A Konyv az alapmu bar vszinuleg ugy fog jarni mint a Dune azaz soha az eletben nem lesz befejezve.
Mondjuk ha megnezed az irot nem egy eletteli fazon.Mind a Konyv mind a Sorozat eredetiben igazan elvezheto a magyar forditas egy kokany baromsag mindket esetben. De ha nagyon nem megy az angol akkor is inkabb feliratosan nezd meg a sorozatot.
A jatekot amugy nem ismerem de nem tudom elkepzelni ,hogy ne lenne benne egy halom spoiler.
-
dollarZ18
tag
válasz
Elég nagy spoilerrel indít. Keveredik a könyvekkel/sorozattal, de egy kitalált nemesi családnak viszed a történetét. Nekem nagyon tetszett, adja a sorozat hangulatát, viszont szokásos maradi Telltale grafika, játékmenet, ami eléggé negatívum. Szerintem ez tipikusan az a játék, ami előtt kötelező a sorozat, ha az nem tetszik, ez sem fog.
-
Nayrobi
őstag
válasz
A GoT-hoz nem tudok hozzászólni, mert csak a pilotot láttam, viszont az Until Dawnt másfél éve megvettem, de csak egy fejezetet toltam le, mindig jött valami másik játék, most meg itt van ingyen. Mondjuk én vagyok a hülye, tudom. Ez egy fasza hónap, az előzőek is jók voltak, remélem tartják ezt a szintet.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
#42308056 #117629 üzenetére
Szerintem nem, jóval nagyobb, magyar 10 millió Cseh +szlovák kb. 15 millió, de ha ezekez csak így egybeveszük akkor vegyük egybe a hátar másik oldalán élő magyarokat,akkor kb. 13 milló magyar(szándékosan nem a világ magyarjait irom ahogy ugye nem a világ cseh-szlovákjairól van szó). Na szóval akkor ha így egybe veszegetünk, akkor 15 millió csehszlovák VS 13 millió magyar, ez nem tűnik nagy különbségnek, plussz a magyaron kicsitse kell alakítani mint ahogy írod a csehen azé kell némi szlovákosítás.Összeségében tehát szerintem nem helytálló megállapításod.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#42308056 #117253 üzenetére
Gondoltam végigtolom őket, hogy még jobban képben legyek a 3mal kapcsolatban. Ami második végigjátszásra még jobbnak tűnik, mint elsőre. Lehet, mert közben kipeccselték
Plusz annyira szidják mindenhol az első rész magyar szinkronjának minőségét, hogy muszáj kipróbálnom
-
-
válasz
#42308056 #117016 üzenetére
Olyan két és fél óra a töltési idő, ha teljesen le van merülve. Viszont nálam is előfordult olyan hiba, hogy ha játék közben merült le, kikapcsolt és bedugtam, akkor a konzol kikapcsolását követően a töltést jelző villogás addig nem szűnt meg amíg ki nem húztam a kábelt. Szóval ha az ideje úgy gondolod, hogy letelt, akkor nyugodtan húzd ki, mert fel van már töltődve.
-
-
Xaels
félisten
válasz
#42308056 #116853 üzenetére
A QTE semmi egyéb csak egy olyan játékmechanikai elem ami elhiteti veled, hogy te csináltál valamit ami igazából így is úgy is bekövetkezik. Nem ad szinte semmit hozzá egy Boss harchoz, csak megtöri a sima csihipuhit, de egy sima átvezető is ugyanazt adná. A jobbik eset amikor van 2-3 lehetőség, de általában mind ugyanoda lyukad ki végül max más videót látsz. Régebben egy egy Boss harc sima csapkodás és QTE helyett gondolkodást igényelt. Ki kellett találni mi a gyengéje, utána a hozzá tartozó mozdulatsort meg kellett tudni csinálni. Finoman adagolva 1-2 QTE belefér, de szerintem pl. a GOW túlzásokba esett néha.
-
boost
veterán
válasz
#42308056 #116849 üzenetére
Persze, másnap nekiálltak a gyártásnak, hogy novemberre legyen készlet.
Már réges régen dolgoztak rajt. Legalább egy év, mire eljut valami gyártásig. Alaplapot megterveztetni, szállítókkal leegyezni, (új processzor, alaplap, ház, stb, stb) az SDK-t átírni, hogy támogassa a Pro-t, gyártási kapacitást előre lefoglani, tesztek (hardware, szoftver), szóval lényegébe semmi köze nem volt a scorpio bemutatásához.
-
gianni85
veterán
válasz
#42308056 #116767 üzenetére
én amúgy is nagyon mérges vagyok az ilyenekért a fejlesztőkre, mert ha másképp nem tudják megoldani, akkor inkább vegyék vissza a grafikai részletességet, de nehogy már droppoló fos cuccokat adjanak ki. Kész szégyen, hogy egy fix hardverre nem tudnak "optimalizálni"
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#42308056 #116651 üzenetére
release date Itt 2006-ot írnak. 2007-08 ra írják a core2-t.
És ez csak a megjelenés , az elterjedés az megint mas.... -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#42308056 #116317 üzenetére
Hát nem.
Szégyen ez az oldal, miheztartás végett a Store-os ajánlat.
További "kihagyhatatlan" akcióik pepitában:
For Honor 24.900 helyett mindössze csak 18.900Ft!!! - Store ajánlatok
Mass Effect Andromeda 24.900Ft helyett mindössze csak 18.900Ft!!! - Store ajánlatok
The Last Guardian 17.900Ft helyett mindössze csak 16.900Ft!!! - Store ajánlatok-
Disclaimer: aki nem a pénztárcájának az ellensége, ne vegyen innen semmit
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
#42308056 #116164 üzenetére
Nem, legalábbis neki, meg nekemse, de nem egyformák az igényink lehet neked attól még jó, de nekem annyira elveszi a kedvem annyit ront az élményen ha nem szép sőt gyönyörű a grafika hogy nem kérem a csunyácska játékot! Ez egyeni dolog higy kinek mi kell ahhoz hogy élvezzen egy játékot.
-
marilllyo
veterán
válasz
#42308056 #116089 üzenetére
Killzone-hoz alapesetben el kell vonatkoztatni mindentől amit a COD és a BF részekben láttunk. Úgy kell felfogni kicsit mint a Batman játékokat. Adott egy "arena" ahol le kell dörgölni minden ellenséget. A KZ játékok szerintem mindig is nehezek voltak.
Egyébként tény és való, hogy a Shadow fall-ban van 2x-3x endless wave...ami kicsit olyan mint a health bar-os bossfight. Idejétmúlt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#42308056 #115986 üzenetére
Most megpróbáltam regisztrálni , megadom az angol lakcímet amit használok , majd kéri a bankkártya adatait , mert le akar vonni 1£-t.
Nah itt nem fogadja el a magyar kártyát. Két lehetőség van , vagy kilepsz vagy megadsz UK rendes bankkártya adatot. Szóval ez bukta. -
-
KaitouP
nagyúr
válasz
#42308056 #115728 üzenetére
Hát nem igazán, sőt... PS3 -mon ezt talán még elnézem a játéknak, de PS4 -en azért ez egy kicsit -gáz, totál indokolatlanul csúnyák a textúrák.
Annyira nem zavaró számomra persze, meg ezt a játékot amúgy is a történet viszi el a hátán (ami nálam az elsődleges szempont), csak ilyenkor elgondolkozom hogy miért nem vettek hajlandóságot arra hogy csiszoljanak a külsőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP Rack és Tower szerver bazár
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest