- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
#42308056 #125133 üzenetére
Nincs érzéked/szerszámod az ilyesmihez?
Nem kötekedésből kérdem,csak,annyi jó tutorial van az ilyesmihez...
Amúgy tényleg nem túl bonyolult,időben max. 2 óra,ilyet inkább magam csinálok már jó ideje (XBox Classic,X360,Ps3 Fat/Slim,és most a Ps4),nem egy kivitelezhetetlen dolog! -
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #125079 üzenetére
Tudom, csak az alap 4500+az sp is drágább lenne mint ez, csak azt elfelejtettem odaírni.
ProEvoFan: Nem kell fèlned semmitől, a sony nem törli a játèkot az accodról, ha felhasználtad a kódot, nem ér semmi hátrány, ha ilyen formában szerzel be egy játèkot. A promolemezekkel is annyi a gond, hogy pl üzletben nem számítják be, de ez kódkènt nem is érdekes.
-
hitchins
őstag
válasz
#42308056 #124716 üzenetére
Alapbol gt volt a kiszemelt de ez az online baromsag elbizonytalanitott. A pc2-tol viszont kisse tarok mert nem szandekozok kormanyt venni es komoly szimulatorral sem mentem meg. Inkabb gt/forza/f1 vonalon mozogtam eddig.
Mondjuk online nem zavarna ha nem lenne sok idiota. Sajnos a fenti jatekokban eddig nincs tul sok jo tapasztalatom tul sok olyan van, aki nem tud/akar tisztan versenyezni csak dodgemezik 😒 -
Stevenstyle
senior tag
válasz
#42308056 #124716 üzenetére
Mondjuk a PC 2-vel azért az első rész után én óvatos lennék és megvárnám, hogy a Day One Patch után milyen állapotban lesz a játék valós vélemények, tapasztalatok alapján (nem "szak" újság/portál(ok) tesztjei alapján, azok manapság... inkább hagyjuk is. Biztos ami ziher.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
#42308056 #124418 üzenetére
Annyira még nem néztem szét, nem is nagyon akarok vásárolni, de a FF XV 7.490 Ft, Digital Premium Edition pedig 11.590 Ft, és bár még egy Final Fantasy-val sem játszottam, erre lehet rámozdulok.
Ha jól emlékszem, valamelyik tesztben azt olvastam, hogy nem függnek össze a részek, csak a világ ugyanaz, és ez jó belépő lehet az új játékosoknak, plusz a Horizon Zero Dawn DLC érkezéséig jó lenne egy ilyen nyitott világú játék.
-
Z'Z"
őstag
válasz
#42308056 #124356 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Tudtam az akcióról, de nekem most járt le, így nem foglalkoztam vele.
Valóban küldtek értesítést, csak elkerülte a figyelmemet.
Pontosan júl. 28-án küldték el, amit most megtaláltam:„PlayStation®Plus prices are changing
From 00:01 BST on 31 August 2017 we are changing the prices of PlayStation®Plus.
- Annually, the price will change from 15.000 Ft to 18.000 Ft per annum.
- Quarterly, the price will change from 6.000 Ft to 7.500 Ft per quarter.
- Monthly, the price will change from 2.098 Ft to 2.400 Ft per month.”@leslieke
max respect -
-
ivcsi86
tag
válasz
#42308056 #124099 üzenetére
Én ugy tudom, hogy magára a fejlesztésre elköltött pénz annyira túllépte a tervezett budget (főleg annál a cégnél akikkel az mimikát digitalizáltatták), hogy később belső ellentéteket szült a Team Bondinál. A vezetőjükkel sem volt valami rendben...
Először a Rockstar engedte el a kezüket, később a WarnerBros segítette volna ki őket, de az is meghiúsult.
Aztán igy a fejlesztő csapat nagy részét be akarták olvasztani egy másik cégbe, de ez is elcsúszott egy banánhéjon...
Azóta sem tudni, hogy konkrétan miért siklott félre minden itt, de gyanus hogy minden próbálkozás füstbe ment, mikor egy ilyen jól sikerült névjegyed van mint az LA Noire.
Tuti valami gázos dolog volt a háttérben.
Kár... :-( -
Gery9112
őstag
válasz
#42308056 #124095 üzenetére
Hát nem tudom, számomra ez a történet így volt kerek és jól le is zárták a történetet. Nem sok játéknak érdekel már a remastered változata de ez a játék köztünk van, a Red Dead Redemption-nel egyetemben
csak a szingli a kiegészítővel együtt, mindenféle multi nélkül, de eddig bilibe lógott a kezem.
-
Frod
addikt
válasz
#42308056 #124086 üzenetére
Eddig csak az UC3 került bele, az is csak a PS3-ra, és ennek bő négy éve.
Ilyen kaliberű címeket felesleges várnod.
ITT a lista, szemezgess, hogy eddig mik voltak.(Én pl egy GoW 3 Remasternek örülnék, mert hiába egy 7(!!!) éves játék újrakiadásáról beszélünk, újonnan és használtan is mocskosul magas az ára - de persze ez sem fog soha bekerülni)
-
Gery9112
őstag
válasz
#42308056 #124086 üzenetére
Hát...ha nem is egy év múlva de 2 év múlva már sanszosabb. Spin-off ide vagy oda, azért ez egy Uncharted játék. De ez is csak tipp amit mondok és az Infamous-re alapozom, bár igaz az '14-ben jelent meg és a most szeptemberi ps plusba kerül bele...szóval bő 3 évvel később.
-
Becksman
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz
#42308056 #122648 üzenetére
Nekem UD-vel a legnagyobb bajom az volt, hogy akár mit csinálsz...még a collectiblesek begyűjtése után sem feltétlenül tudod, hogy amit döntesz az a jó vagy sem. 50%-50% szinte végig. Nem eléggé következetes. Persze oké...ez is a cél. Sosem tudhatod, hogy jól döntesz-e...csak ezt így a játékélmény sínyli meg. Annyira nem érzed, hogy játszol. Fene tudja...
-
válasz
#42308056 #122213 üzenetére
Nem kell hozzá, csak az email címed meg az aktuális jelszavad. Illetve ha be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, akkor a telefonod.
(#122214) bajzal: Az első évben viheted a hivatalos szervizbe (ez a javallott), második évben viszont az eMAG viszi-hozza és saját jogon járnak el.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #122040 üzenetére
A harmadik résznek a maga idejében a célzással volt a legnagyobb problémája. Olyannyira, hogy részben a játékosok nyomására patchelte "vissza" a nóti olyanra, mint a korábbiak, illetve amilyennek ma ismerszik. Node ez még a ps3 korszakban volt...
/nekem nem volt gondom az "eredetivel" sem. Lenyomtam avval is.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #121825 üzenetére
Ezt én sem mondtam. De amit mi csinálunk, az nem mérvadó, mi a kisebbséghez tartozunk. A nagy többség eleve nem vesz ennyi játékot. Azt a keveset amit vesz, viszont főként újban veszi meg. Évek óta stabil 7 alatti a ps4 attach rate-je. Ergo az átlag játékszám, amit az átlagvásárolók átlagvásárolnak ez nincs 7. De ez lassan 2 konzol ára, hisz a játékárak nem csökkennek sok-sok éve(az új játékok ára), miközben a gépárak folyamatosan.
/egyébnként tudom, hogy itt mindenki leárazva veszi a játékokat, turkálóból, stb, de azért a fél topiknak elő van rendelve a lost legacy
Biztos a 40$ ár miatt. 60-ért nem lesz előrendelve a a TLoU2
Dehogynem... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #121668 üzenetére
Tomb Raider: Definitive Edition 2490 ft a magyar storeban.
Akinek ez kimaradt, az gyorsan pótolja, mert egy klasszikust hagy ki a játékos pályafutásábólWolfenstein: The New Order 1529ft
-
BOBAKILL
őstag
válasz
#42308056 #121305 üzenetére
Nálam nagyon szépen fut, gyönyörű a játék. Fat gépem van. Sztem megvan a 30 simán, bár nem tudom megmérni. Egyszer röccent meg de sztem telepített közben a konzol valami frissítést.
Ha már szóba került akkor leírom a véleményemet: Egy hatalmas élmény a Hellblade, a hangok és hanghatások olyan mértékben kidolgozottak hogy az állam koppant a padlón. Grafika gyönyörű. A harcrendszer, Senua mozgása közben olyan élethű hogy eddig még ilyet nem láttam. Persze vannak "hibái", de ilyen élményt más játék nem ad. Nagyon tetszett hogy nincs tutorial, nincs loot, mindenre magadnak kell rájönnöd. A harc csak eleinte nehézkes, ha ráérez az ember akkor nagyon élvezetes.
Mertek a készítők valami újat alkotni, nem a szokásos sablont erőltetik. (loot,coop stb) Ebből kifolyólag rétegjáték. Viszont két szóval leírva: zseniális alkotás. -
Apone33
őstag
válasz
#42308056 #121293 üzenetére
Egyetértek. Én tegnap este próbáltam ki, de kb 3 óra után befejeztem. Még jó, hogy anno nem vettem meg mikor akcióban volt. Engem ott idegesített fel mikor a hídon kellett landolni. Olyan furcsa az egész játék bár lehet, hogy csak meg kell szokni. Arra sem jöttem rá, hogy hogyan kell fedezékbe bújni. De azért az durva, hogy az egyenes úton is húzza magát a kötéllel mintha hegyet mászna az ember.
-
-
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #119201 üzenetére
Nem kell újra végigjátszani, elég ha a chapter selectben kiválasztod azt, amelyikben nem szedtél össze mindent. Sőt, még nem is kell végigvinned az adott chaptert, ha összeszedtél mindent, de még nem ért a végére, akkor is kiléphetsz belőle, mert a collectiblest elmenti.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
#42308056 #118908 üzenetére
A GTS bétáról egyébként... Működött, jó volt viszonylag, a héten toltam is egy veszett időt az egyik pályán (már magamhoz képest), de persze arra is elég volt, hogy 3szor pole-ba kerüljek vele.
[link]
Szóval az online működött, lag nem nagyon volt, sőt. Élvezetes, élvezhető volt. Az elején sokkal rosszabb volt, azért finomodott a cucc.
Viszont ez nagyon fapad így. A 7 éves iRacing első hónapjait idézően fapados. Pl nem értem az időmérésre miért nem rak be public szerverre, mások mellé. Tök hangulatromboló egyedül szenvedni a pályán. Legyen publikus, számolja az SR-t, vagy minek hívják itt, hogy az emberek tudják, ez komoly cucc, nem ökörködni való baromság. Max feles szorzóval, mint az iR-ben. Vicc, hogy futam után nem látom, kinem milyen tempója volt, mi volt a leggyorsabb köre, etc, de helyette kapok egy ostoba, hó unalmas animációt a győztes emberről...
Ez inkább volt szerver és netkód teszt, mint béta teszt, mert a tartalom 98%-hoz hozzá se férhettünk.
Volt, hogy javasolni akartam a PD-nek valamit, erre a hivatalos fórum nem volt elérhető, és gyanítom, mai napig nem az. (Próbálkoztam eleget, nem nézek még egyszer rá, de ha valaki belinkeli nekem a GTS beta - official fórumot, annak megköszönöm.)Szóval összességében azért elég nagy csalódás az egész, a játék meg so-so. Az online rendszeres ötlet (iracing copy) tetszik, de azon túl a a pCars2 ezt megeszi reggelire nálam... És ahogy olvastam a pCars2 multijában is lesznek komolyabb változtatások...
-
Nayrobi
őstag
válasz
#42308056 #118908 üzenetére
Szerintem ez a része a játéknak már fix, és ez csak egyfajta bónusz volt, hogy belerakták egy rövid ideig. Nem tudom milyen fázisok vannak hátra a fejlesztés ezen szakaszán, de gondolom a beérkezett töménytelen mennyiségű adatot feldolgozzák és a saját tesztereivel csiszolgatják jóra, november közepéig van 4 hónap, szóval van idejük rendberakni a kifogásolt részeket. Szerintem így is sokáig tartott a béta, hiszen márciusban indult, nagyon remélem hogy nem kúrják el a végleges változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest