- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ui: egyébként most egy új oldal szerkesztésén segédkezem, ami még nincs Mo-on, novemberben fogunk megjelenni. A hasonló problémákra nyújt majd megoldást, de többet nem árulhatok el
-
-
Moby
veterán
Hát mi? Csináltak egy sw akciójátékot 2016-ban, majd odaszóltak nekik, hogy álljanak le, és csináljanak egy sw akciójátékot?
Ilyen konteo-oldalt kéne indítsál a témábanFogalmam sincs milyen hasznot látsz bele, hogy ennyire kényszeresen akarod bebeszélni, hogy a fallen order egy összecsapott játék. Mi a haszon? Kinek jó ez?
-
Lol kb ugyanaz csak más szavakkal (: Én most annyira belelkesültem a végére, hogy megcsinálom a platinát is, mert minden percet élvezek a játékban. Az elején úgy voltam vele, hogy ok végignyomom, mert eddig az összes részt letoltam, de ennyi..
DQ-t nagyon várom, lassan 1 éve, hogy megvettem és még nem jutottam el hozzá, most a hideg téli estékre /lesz egyáltalán ilyen idén?/ betáraztam. Idén nem is nagyon vettem semmit, max a gyerekeknek, mert csak a backlogot növeltem volna, akciók meg jönnek mennek.
-
Moby
veterán
Összevissza hordasz tények nélküli képzelgéseket.
2016. Stigék ott nyomják a cuccot. A ragtaget 2017-ben állították le.Mikor telefonáltak oda nekik? 2015-ben? Ugyanmár.
Nem követted, mert nem érdekelt, most meg toltál rá csípőből egy véleményt. -
Moby
veterán
A cikket elolvasva: én nem találok még csak utalást sem erre. Az EA-nél 3 project futott. Az Amy Hennig-féle ragtag, az Orca (ez az openworld izé), meg a Fallen Order.
A fallen order-ről ennyit ír:
It’s not clear what EA Vancouver’s next new game will be. We’ve heard it might be a different Star Wars project. Respawn, the Los Angeles-based studio responsible for Titanfall, is also making a Star Wars game, called Jedi: Fallen Order. That game is currently scheduled for fall 2019.
Viszont keresek neked jóval korábbi Stig interjút, ahol már harcok mocapje ment a háttérben a fallen orderhez. Legalább 3 éves. -
RangerFox
veterán
Az Outer Worldben én csak egy reménysugarat látok a Fallout rajongók szemében, akik csalódtak a 4, de legfőképp a 76-ban. És persze nem szép, meg nem is jó dolog véleményt mondani egy játékról anélkül, hogy játszottam volna vele (vagy épp még meg sem jelent), de az eddig látottak alapján messze nincs benne GotY potenciál.
És igen, gyenge év volt ez, és ha a Death Stranding elhasal, akkor olyan játékok közül fog kikerülni a legjobb, amik más években max. említés szintjén merültek volna fel: Days Gone, Metro Exodus, Plague Tale.. Jelenleg mondjuk a Gears 5-öt látom a legesélyesebbnek erre a címre.
-
Moby
veterán
Én absz. a másik oldalról közelítem: én ilyen oldschool scifi rajongó vagyok, de az ilyen indusztriális posztapoktól okádok (annál jobban már csak a steampunkot gyűlölöm). Kedvelem a szaturációt a színekben. Én rohadtul örülök neki, hogy ez nem egy bethesda-fallout játék. Nagyon várom. 3 játék van még az idei évből, amikkel biztosan játszani szeretnék, ez az egyik.
-
Moby
veterán
Scifivel nem lehet betömni a posztapok hiányokat. Ezt Te sem gondolhatod komolyan. Egy fallout hívő nem fogja belelátni imádata tárgyát egy színesszagos scifibe. Akciórpg meg annyi, mint égen a csillag. Mindenki ilyet csinál. A polákok ebből élnek (cdpr), most volt épp nemrég a Greedfall egy feltörekvő csapattól, stb. Akciórpg folyik a csapból is.
-
Moby
veterán
Komolyan kérdezem, mert internetszerte ahogy felmerül a The Outer Worlds cím, rögtön elkezdődik a Bethesdázás. Mintha bármi közük lenne a játékhoz, vagy az Obsidian-nak a Bethesdához. Igen, van némi közös múltjuk, de hogy ez konkrétan hogyan kapcsolódik ehhez a játékhoz, azt képtelen vagyok megérteni. Ennyi erővel fel lehetne itt emlegetni a Bioware-t is.
-
saelin
veterán
Szerintem bugos lesz mint állat az a játék, de ne legyen igazam. Ha leraknak az asztalra egy jó játékot azzal könnyen maguk felé fordíthatják a játékosbázist (fallout játékosokra gondolok most és nem azokra, akik vigyorogva tolják a mai napig a 76-ot). Nálam a Bethesda munkája eléggé mélyre csúszott az Oblivion óta, úgyhogy én nem várok tőlük semmi csodát a jövőben. Kell a pótlék.
-
RangerFox
veterán
Ez vicces, én azon tűnődtem a trailer nézése közben, hogy lehet ennyire fapados grafikát és játékmechanikákat belepakolni egy játékba 2019 végén. Mondjuk ez jobban kijön egy hosszabb gameplay nézése közben. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy nem én vagyok a célközönsége, nem szeretem a Fallout játékokat.
-
nemorino
tag
Edit: Kendek megelőzött
Alighanem az első fejezetet kell megvenni ingyen: https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0082-CUSA01435_00-LIFEISSTRANGE001
Utána meg ezt: https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0082-CUSA01435_00-LISSEAPASS000001Ennyit simán megér, csak senkit ne tántorítson el az első fejezet, a sztori csak utána indul be.
markknight: Két éve már volt PS Plusban, nem hiszem, hogy még egyszer elsütnék.
-
Az Episode 1 az ingyenes, a többit pedig magában foglalja a Season Pass.
-
Steve1207
veterán
Én viszonylag új vagyok az egy éves PS pályafutásommal, az exkluzívok mindig kiemelkedőek és a top-ban a helyük számomra HZD, Spider, UC, TLOU, Infamous, Gow sorrendben.
5. Murdered Soul Suspect
4. Titanfall 2
3. What Remains of Edith Finch (kakukktojás, mivel sétaszimulátor)
2. Detroit
1. Life is StrangeA Titanfall is kilóg kicsit, de ott maga a játékkezelés egy élmény és a sztori is változatos volt.
Általában akciókban 1-2e ft-os játékokat vásárolok, azon kívül kb exkluzívokkal játszok. Sportjátékok és autósok meg nem illenek a listába
-
ManUnited
aktív tag
Azt hittem ez könnyen fog menni, aztán ahogy elkezdtem írni a listát rajöttem hogy igazából nagyon nehéz, annyi jó játék volt ebben a genben. :)
5. Spider-Man
4. GTA V
3. God of War
2. The Last of Us
1. Witcher 3 GOTYÉs bár ez nem volt kérdés, de azért leírom a legnagyobb csalódást is. Amit nagyon vártam és amitől sokat vártam, mégis egy elég nagy csalódás volt számomra, az a Detroit: Become Human.
-
hombre[EU]
veterán
Történet szempontjából nekem mindig a lineáris játékok jöttek be jobban. Valahogy intenzívebb az élmény mikor kontroll alatt tartanak (ha jól csinálják), de persze szeretem az openworldöt is. A nyugati ow-k számomra inkább a felfedezésrōl szólnak,míg a jrpg-knél a kalandos-utazás (a journey magyarul
) ami magával ragad
Apropó,kint a NNK Remastered. Varázslatos game
-
Bad Pritt
félisten
Végre van egy jó ötleted!
Ha nincs semmi kikötés, csak annyi, hogy PS4-en játszható legyen, akkor az én listám (sorrend nélkül):
- BioShock Infinite
- The Last of Us
- Detroit: Become Human
- Life is Strange
- Assassin's Creed The Ezio Collection (kakuktojás, mert három játék, de így egyben kiad egy egységes sztorit)Számomra az is érdekes felvetés, hogy vannak játékok, amiknek ugyan nincs kiemelkedő sztorija, vagy akkora tanulsága, de olyan a narratívája, ami kiemeli, nekem pl. az Uncharted sorozat, a Hellblade vagy a Spider-Man ilyen volt.
-
penge111
addikt
Ha csak ps4-ről van szó akkor viszonylag egyszerű, de a 30+ éves játékos pályafutásomat kellene végignéznem nagy gondban lennék, azt se tudnám melyik ujjamba harapjak:
5. Nier Automata
4. Detroit: Become Human
3. Witcher 3 GOTY (itt is a Heart of Stone DLC)
2. Yakuza Kiwami
1. Persona 5. (Hellblade lenne itt, de ugye most főleg a storira koncentrálunk)De Ps frontom gondolom borítaná ezt, ha végre odérnék a Divinity Orginal Sin 2, Yakuza O vagy Red Dead Redemtion 2-höz.
Ha a játékos múltamat nézném, jaj esélytelen, hogy állíthatnék sorrendet? Mass Effect 2, Kotor 1-2, Baldur's Gate 2, Planescape Torment, DA: Origins, Persona 3-4, Final Fantasy VI-VII, Lost Odyssey, Chrono Cross, Tactics Ogre, Xenogears, Suikoden 2, Valkycria Chronicles, Jeanne d'Arc...
-
30z.Samu
félisten
Fifa Journey.
Viccen kívül én is gondolkodom, hogy miket lehetne ideírni jó story game gyanánt, de elég nehéz. Kis agyalás után ezek jutottak eszembe, a felsorolás nem helyezés szerint történt.
-Detroit Become Human
-Legend of Zelda - Ocarina of Time (Tudom, kb minden Zeldának ugyanaz a story-ja lényegében, de ez annyira össze lett rakva, hogy hihetetlen. Nekem legalábbis nagyon tetszett)
-GTA San Andreas (Szerintem sokkal jobb story-ja volt, mint az V-nek)
-Red Dead Redeption 2
-NFS Most Wanted (Ugyan az NFS széria ebben nem erős, de szerintem az első MW-ben elég jó történetet kísérhettünk figyelemmel)Biztos ha többet gondolkodnék jutna eszembe több játék, de most ezek jutottak eszembe hirtelen.
-
Mike
veterán
De ott van pl a kingdom hearts
Összes játékot végig kell játszanpd, hogy megértsdVagy ott a skyrim
És beszelhetunk a japán videó novellákról is
Vagy a Tales-ek, Sword Art Online. Ni no kuni, Dragon Quest, és ahogy irtad a final fantasyNekem az tűnt fel hogy konzolon minden játék szomorú
-
nemorino
tag
5. Game of Thrones
4. Detroit: Become Human
3. Uncharted 2: Among Thieves
2. Life is Strange
1. The Witcher 3: Wild Hunt
Talán nem is a top5 sztori, hanem az az öt játék, aminek a sztoriját legjobban élveztem. A kedvencem, a W3 például szerintem elég átlagos történet, de ahogy az egész felépül, a történetmesélés módja az ami mégis kiemeli az átlagból. Ezekben a játékokban a szereplőkhöz személyes kötődés alakult ki bennem, igazi emberekként kezeltem őket, nem pedig pixelek halmazaként. (A legjobb, hogy ezek közül hármat is ideadott ingyen a Sony - bár a Detroit lemezesen is megvan.) -
sp8787
addikt
-
-
callmeakos
veterán
2 INT volt Manning részéről, csak hogy azért tartsuk magunkat a szokásokhoz
Ez a meccs is hasonló volt, 14-0ra már ment az Eagles, a félidőben elkönyveltem hogy ez bukta, aztán mintha az egész megváltozott volnaEz a videó is mutatja hogy Manning mekkora kövület, hogy ilyenkor kezdett csak a fejemben motoszkálni az NFL fogalma a SB hype miatt
De nincs mit itt látni, meg se lepődök egy ilyenen -
_drk
addikt
2012 év elején kezdtem még a bétában. De az alap W3 moddal is sokat nyomtam. Kb 3500 órám van benne a 2-ben
, és olyan 2018 év elején adtam fel végleg.
A playerbase szerintem egyik játékban se jó,a kérdés csak az, hogy ez mennyire van ráhatással a te játékodra.
Szerintem a magyarok rosszabbak mint az Oroszok! Azok csak eltrollkodják, vagy hülyeséget csinálnak. De a magyar itemet tör vagy még rosszabbakat csinálnak.
Külföldi forumokon találtam is jó bejegyzéseket, általános véleményként az a nemzet vagyunk akik mindenkit utálnak, de legfőképpen saját magunkat.Egyébként pont a Valve nem érdemli meg! A Cs ott van parlagon sok-sok éve.
Dota2-be most nyúlnak bele olyan dolgokba amibe már ezelőtt 4 éve kellett volna. Kb foglalkoznak is vele meg nem is.
Sajnálni meg nem kell se a dotát se a mobákat mert a mostani TI nyeremény alapja 35 millió$ volt, ami csak a 25%-a annak amit a játékosok a játékra költöttek. -
_drk
addikt
Competetiv viszonylatban igazad van. Kb évente változik, de ez se mindig igaz. Most én is követtem, tavalyhoz képest jobb lett az biztos.
Csak ott ügye az a baj, hogy annyira más a pro-casual-noob scene, hogy az alsó kettő ebből semmit nem profitál. Tehát az átlag játékos a változtatások jó részét nem is érzékeli csak kis mértékben.
Plusz a nagy dobásokat mindig a nagy versenyekre, főleg a TI-ra tartogatják a versenyzők, amit még a jobb játékosok se tudnak. Majd a verseny után, csak azt látod 1 hónapig mikor egy patch-el kitörlik az egészet.
Én amikor aktív játékos voltam nagyon hiányoltam az új hősöket, nagyobb változtatásokat és akkoriban pont nem is volt szinte semmi, max 1-2 skillt variáltak meg, még hős rework se nagyon volt. Nekem innen eredendő a fanyalgásom.
Egyébként ott se a játékkal van a legnagyobb gond, hanem az emberekkel. -
markknight
veterán
Ezt azért szó nélkül nem hagyom. A beszélgetés lényege az az, hogy személyeskedsz mert nincs igazad, ezt pedig imádod eljátszani itt a topikba. Wikipédiáról és Google-ről másolsz bizonyítékokat nekem, (ezeknek az összefüggését te magad sem látod, különben nem copy-pastéznél ész nélkül, ha pedig te írtad akkor no comment) majd szívesen nyomod az emberbe azt a gondolatot, hogy te okos vagy, amit itt a fórumon mindenki lát és tud, akivel pedig vitázol az hülye és az is tudja magáról (számtalan ilyen megnyilvánulásod van amivel lesajnálod a tagokat és csak kamillázok néha), ezért zárod a sort. És pont azért töröltettem a kommentet, mert ez engem nem érdekel, láttam elégszer.
A gondolatfolyam jelentősége pedig az, hogy nem ismered a Battle Royale-t, de szakértőnek adod el magad. Itt ebben semmi nagy tanulság nincs.És mielőtt megkérnél, nem, nem fogok keresni eseteket és nem fogom belinkelni hol voltál bunkó vagy hol játszottad a szakértőt. Ez nem az én módszerem. De mondom, totális respect, semmi harag részemről. End
-
markknight
veterán
"A moba láz is lassan elmúlt" - Erre írtam, hogy a Battle Royale sem fog eltűnni. Vagy le kellett volna mennem alfába és odaírnom, hogy a Battle Royale "LÁZ"? no way
Nem váltott le semmi semmit. Az, hogy te így érzékeled az a te dolgod (aki mobázik az nem fog br-t játszani, ergo ez olyan mintha a Mario leváltotta volna Forzát) Senki nem fog kihozni egy újabb mobát mikor már eldőlt mely játékok a kategória győztesei, ergo felesleges bármivel próbálkozni mert a dotát és a lol-t nem fogja semmi legyűrni.
Február óta kb nulla BR játék jött és nem azért mert lecsengett, hanem mert már mindenki megtalálta a számára megfelelő játékot. Ez nem egyenlő semmilyen lázzal. Itt szimpla fogalomzavar van nálad, nem az én értetlenkedésem, de köszi. -
Rigormortiis
veterán
Én a mai napig nem értem, mi a fene olyan jó a Fortnite-ban, amiért ekkora népszerűségnek örvend. Múltkor a Lidlben láttam Fortnite könyvet is. Ennek van története?
Játékmechanikailag, és főleg technikailag még a BFV és CoDIIII br módja is komolyabb, minden más szempontból pedig...számomra meglepő, ha tizenegykét éves kor felett bárki is ezt választja.
Ami a legdurvább, hogy az unokaöcsém is meg van veszve a skinekért és táncokért, amik pénzért mennek.
Nagyon jól csinálja az Epic, zéró tartalmi fejlesztésből dől a pénz.
Csak ne szidjuk az Ubit és az EA-t
A minecraft sem az én világom, de ott megértettem a népszerűségének okát. De a Fortniteban az égvilágon semmi újdonság nincs, semmit nem tálalt fel, és mégis...
Anno, amikor nagyban dübörgött a Wow láz, tűkön ülve vártuk a nagy peccseket, de ott mindig kaptunk valamit, új raidek, új battlegroundok, rengeteg plusz tartalom jött ezekkel, de itt csak egyetlen pálya van, tartalom igazából szinte semmi, és mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest