Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Rigormortiis #217484 üzenetére

    Nagy mákja volt az Epic-nek. Ugye a PUBG már jó láthatóan elkezdte halmozni a rekordokat. Ők pedig nagyon gyorsan reagáltak. És nem tettek mást csak húztak egy "újkori Blizzard-ot". Fogták a zsánert, és gyerekes külsőbe bújtatták. Overwatch? HotS (itt mondjuk lassú volt a Blizz, be is szívta). Alaphangon szerintem érdekes koncepció ez a mindenki-mindenki ellen King of the hill nagyban. Szerintem az építkezés nem is igen játszott szerepet a sikerben. Az a megkülönböztető játékmechanika a többihez képest, de itt inkább a dizájn, és a gyors reagálás volt a siker kulcsa. Na meg az, hogy a PUBG fejlesztői bealudtak, vagy amikor nem, akkor meg hibáztak.

    A WoW sikerét kifelejtettem tényleg. De más idők voltak azok. Ma már a játékokkal a fiatalokat célozzák. Bőven 16 év alá lövik be a célközönséget szerintem. Onnan ered a siker. Ami régen mennyire elképzelhetetlen lett volna? Mondván, az még csak nem is keresőképes korosztály.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák