- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
markknight #229951 üzenetére
Annál biztos több volt... minimum 7-8 óra az első rész. Énis nemrég vittem végig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
4,5 ora normalon? Azt hogy sikerult?
-
Deck
titán
válasz
Amúgy maga az összes cutscenes 2 óra. Mind átugrottad? Vagy az idő érzékeddel nem stimmel valami..
-
törölt tag
válasz
markknight #229945 üzenetére
Játszd végig brutal módban, úgy hosszabb!
Amúgy inkább ennyi legyen, mint hogy feleslegesen túlhúzzák, lásd többi rész.
-
válasz
A 4. rész a leghosszabb. Az összes többi 5-8 óra max normalon.
-
törölt tag
válasz
Szemtelenül rövid? 10 óra. Bár több ilyen rövid játék készülne, ami nincs túlnyújtva jelentéktelen töltelékkel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Elvileg 7-8 ora attol fuggoen h mennyire rohansz. Neked mennyi volt?
-
Wesder
titán
válasz
markknight #229898 üzenetére
Dehogynem. A fehér X szebb szvsz.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229892 üzenetére
Nekem már több,mint 2 éves a slim és a leghangosabb a hdd benne
van körülöttem még kettō és egyiknek sincs hangja. Vagy hibás volt a darabod, vagy koszos belülrōl. A mérések szerint is 40db körül van, az egy normál környezeti zaj
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #229780 üzenetére
Az árnyék, önárnyék és visszaverődés (és a tükröződés, de az alap) sokat segít az élethűbb garafikán, a legfejlettebb játékok animációinak renderje sem éri el az első Toy Story minőségét, nézd csak meg, pedig nem mai film. Főleg a szájon veszed észre rögtön.
-
Mike
veterán
válasz
markknight #229793 üzenetére
egyetértek
szerintem az RT parasztvakítás -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229793 üzenetére
Szerintem ezen a demón érzékeltetik a legjobban a különbség
-
hombre[EU]
veterán
válasz
-
VTom
veterán
válasz
Ezen a képen nem csodálom, nem is ugyanaz a kettő
Kétkedve lehet fogadni ezt is, mivel semmit sem tudunk még róla, de a demó videók alapján (nem a BF5-re gondolok, hanem az animációkra, amik megmutatják, hogy mit lehet elérni a RT-gel) rengeteget dobhat a látványon.
A textúrából tárgyat a fényekkel, árnyékokkal csinálnak a fejlesztők, meglátjuk mit hoznak majd ki belőle.30z.Samu: Persze, én sem a pörgős fps játékokra gondolok, a BFV egy óriási marketing fogás volt, mert húzónévvel kellett promózni az nvidia megoldását, és akkor épp ez volt. Ebben pl. semmi értelme nincs. De pl. egy Witcher 4, vagy egy új Elder Scrolls, ahol ráérsz sétálgatni, nézelődni, már más téma. Én ezekre leszek kíváncsi.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Az elsődleges probléma az, hogy most is van valamiféle tükröződés, amit nyilvàn nem szàmolnak, ezért nem annyira feltűnő a ez az RTX, viszont aki tudja hogy mit keressen az làtni fogja [link]
+ Mindenki mondhatja, hogy minek ez, nem nézi stb... de nézi, ha nem is közvetlenül, de ha nem lennének ezek a gagyi tükröződések akkor sokat elvennének a realisztikussàgból, és az ilyen apró lépésekkel lesznek egyre valósàghűbbek a jàtékok
-
30z.Samu
félisten
válasz
Itt talán pont nem is látni, talán a pocsolyáknál meg azoknál az objektumoknál, amik tükröződnek, ott lehet jobban látni. Ezért írtam azt, hogy ha egy nagy harc közepén vagy, a pocsolya lesz az utolsó dolog, amit nézni fogsz. De egy lassabb játéknál lehet, hogy tényleg jobban kijön ez a cucc.
-
sxxorp
őstag
válasz
markknight #229727 üzenetére
Egy picit több részletet elfogadok
-
Moby
veterán
válasz
markknight #229666 üzenetére
Remélem lesz belőle ilyen prototype edition, feliratok és festés nélkül! Venném!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229682 üzenetére
Így casualként felugrani esténként pubserverre...nekem ez kevés volt, nem volt elég változatos. Tudom milyen a monoton, min. 3ezer órám volt a cod2-cod4 párosban (nagyrésze cb,majd esl),ha objektívan nézem az is az volt csak a competitiveness bent tartott. Megértem miért játszák, csak nálam azt már nem váltja ki. Ha összeadjuk a bf5 player count x game mode x mapok akkor sokkal komolyabb contentet kapsz,mint a többitōl. Az olyan featurekrōl már nem beszélve,mint a rombolható=dinamikus map
-
törölt tag
válasz
markknight #229674 üzenetére
Én is most számoltam, hogy ötször kell raklapon Elliet úsztatni. De ennél sokkal jobban zavar, hogy ha egy bárpult sarkánál próbálsz leütni valakit, na az nem fog menni, és grounded-ben ilyenkor véged van. Vagy a fantasztikus AI, amikor Bill vagy David hátat fordít a fertőzötteknek, és elkezd sétálni a másik irányba. Vagy amikor plusz jelet kapnak. Ennek ellenére bármikor szívesen végigjátszom.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #229677 üzenetére
Szerencséd
-
Wesder
titán
válasz
markknight #229674 üzenetére
Màglyàra veled.
-
Peace
nagyúr
válasz
markknight #229666 üzenetére
A régi az új új?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
markknight #229209 üzenetére
Én ezt igazából nem is nagyon értem. Ez szerintem egy marha nagy baklövés a Sony-tól. A SS is kritikán aluli volt, az asszony hajszárítója halkabban zúgott anno. A pro is hasonló, azért egy ilyen kategóriától már elvárható lenne, hogy halkan tegye a dolgát. Valóban, csak fülessel, vagy hifivel lehet úgy játszani, hogy ne legyen zavaró.
-
Moby
veterán
válasz
markknight #229209 üzenetére
Engem meg az érdekel, hogy a nagy stúdiófelvásárlásban hogy nem került képbe egyik oldalon sem a ReadyAtDawn. Velük pl. lehetne nyitni valami odabaszcsizóssal, de szegények totál parlagon vannak, és évek óta oculusos hülyeségeket csinálgatnak (bocs az oculus tulajoktól
).
-
fausto
addikt
válasz
markknight #229126 üzenetére
Spotify-on is lehet hallgatni, fent vannak
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #229126 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #229106 üzenetére
Próbáltam többször újraindítani meg resetelni is, de nem lett jobb.
-
Moby
veterán
válasz
markknight #229106 üzenetére
A playstation wireless fülesek nem BT-n mennek.
-
C490
csendes tag
válasz
markknight #229063 üzenetére
Most próbáltam, nekem megy. Ráadásul amerikai ps now + magyar fő account. Biztos elsődlegesre van állítva mindkettő ? Esetleg restore licences még mehetne.
-
törölt tag
válasz
markknight #228331 üzenetére
Könnyű és gyors platina, ennyi a bája. Amúgy katasztrófa, az sincs megoldva, hogy ha lemerül a kontroller, megállítsa a játékot, gurulsz tovább gáz nélkül, miközben kiírja a játék hogy csatlakoztassak egy vezérlőt
-
EczkE
veterán
válasz
markknight #228331 üzenetére
ProEvoFan platinazta.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #227949 üzenetére
Ugyan ezt mondtam. Az első rész 7 évig készült. Ha a 2. rész kijön 3 év alatt, az nem sejtet semmi jót.
-
válasz
markknight #227898 üzenetére
Szerintem pont Lucasnak pont hogy nehezebb dolga volt, o talalta ki ezt az egesz vilagot, loret, mindent, aprolekosan. A Disney meg csak szemezget ebbol, felhasznal ezt-azt, probal hozzatenni nehany uj dolgot, de láthatóan nem mukodik, nincs mar meg az a fele zsenialitas mint amit Lucas tudott produkalni.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
markknight #227629 üzenetére
Valaki fanatikusnak még meg is érheti... kincs ám az a régi VHS cucc bizonyos körökben.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
markknight #227629 üzenetére
Az mondjuk napiszar gyanús!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
markknight #227626 üzenetére
Ez tény és való, látok én is olyan összegeket, hogy a hajam leakasztom... Ennek a CD-nek a reális értéke kb. 70-80k...de itthon ezt sem adnák meg érte.És így, hogy meghallgattam, milyen a hangja, sajnálnám is... Marad az örökségemben...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
markknight #227602 üzenetére
Ez mondjuk pont nem eBay-es...
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #227565 üzenetére
Holnap.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #227194 üzenetére
+ nem tudod kikerülni a rengeteg spoilert, ami azért tudja csorbítani egy játék élvezetét.
-
Moby
veterán
válasz
markknight #227235 üzenetére
Dehogy. A nagyrészük accountot akar eladni, meg ilyen ökörségek.
-
ldave
félisten
válasz
Ha nincs beleírva, hogy honnan ismer, pl ez a fórum vagy egyéb, akkor ignore.
-
Deck
titán
válasz
104? Nem semmi
-
sxxorp
őstag
válasz
A páromat kezdték többen jelölgetni, ezért megkért, hogy nézzem meg, és egész jól állítható kell-e neked ilyesmi. Nekünk nem igazán van rá szükségünk. Ha fontos, valódi a kapcsolat, esetleg jó fej, miért ne, de mi nem multizunk, csak local.
30z.Samu: csak időlegesen(a negatívabb értékelések miatt a Shenmue sem lesz teljes áras...), de szerintem tökéletes analógiát találtál a preorder-bejelentésre vadászókra / Day1-várókra
wesder: akkor a saját rémálmom vagyok -
bandi0000
nagyúr
válasz
markknight #227056 üzenetére
Nem mondott semmi rosszat... Màr most a one x el jobb eredményt érne el mint a konfigjàval + pc n nincs is olyan optimalizàlás mint konzolra
-
válasz
markknight #227059 üzenetére
Milyen hangnem??? Nem voltam se sértő, se agresszív, se vulgáris. Komolyan nem értelek...!?
-
válasz
markknight #227056 üzenetére
Jaja, pont mint te.
Amúgy ment neked egy privát. -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #227053 üzenetére
Tudom,de ha samu gépén nem indul akkor one x-en sem és vice versa
Madoc my bad...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #227050 üzenetére
Ezek szerint 2 év után dobják a one x-et
azigen
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #226872 üzenetére
Végig sima, semmi drop.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
markknight #226825 üzenetére
Tboy:
Ez evidens, de tény, hogy az 500-1M tvk csöppet túl vannak árazva. Főleg, hogy a technológia kiforrott réges régen, de ha csak "csepegtetnek", úgy sokkal több júzert tudnak pénzköltésre ösztönözni.Én még emlékszem arra, amikor a Full Hd bejelentésénél elhintették azt, hogy ez a csúcs, nincs tovább, a szem nem érzékel ennél nagyobb felbontást. Aztán most hol tartunk...
-
Wesder
titán
válasz
markknight #226781 üzenetére
Nincs baj a 1080p-vel. Akinek fontos a 120fps az nem fog törődni ezzel. Ha a Forza 8 4K@120 lesz, akkor eskü lecummantom magam.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #226673 üzenetére
Rendesen összeszámoltam én is, 500 körüli az összeg, nem 6. De vettem dualshock controllerbõl kettõ újat, valamint sok olyan cím volt amit eladtam hamar, pl Devil May Cry, Sekiro, Modern Warfare, Resi 2, ezekbõl meg jött vissza pénz, az meg nyilván lefelé viszi az összeget. Szóval annyira nincs lelkiismeret furdalásom.
-
.LnB
titán
válasz
Beteg..
-
BoneDragon
veterán
válasz
Az igen, ennyi erovel el is osztogathattad volna az utcan.
-
EczkE
veterán
válasz
Akkor miattad ingyenes.
-
sasa134
addikt
válasz
markknight #226605 üzenetére
És ezt a reggeli kávézaccból jósoltad meg vagy honnan? Mert mutattak egy fekete pelenkatartót és elmondták a kötelező "legerősebb konzolUNK" mantrát? Ugyanaz történt mint amikor a One-t leplezték le. Várjuk meg a game-eket, aztán kiderül. Addig is a Sony ül a trónon. Megérdemelten, és nem hiszem hogy tétlenkednek és nézik az MSt hátradőlve. Ez meg az én megérzésem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #226641 üzenetére
A mostani váltásnál nem biztos, hogy bukod, majd kiderül.
Egyébként alapvetően én sem vagyok egy trófea vadász, az első játék, aminél éreztem a késztetést a maxolásra, az a Luigi's Mansion 3 volt Switch-en. Keresem a köveket, szellemeket vadászom, nem ad a story-hoz, de most először nem érzem nyűgnek.
-
.LnB
titán
válasz
-
Madoc
veterán
válasz
Ezt miből szűrted le?
Ja látom már.
-
válasz
Ebből még kár levonni bármilyen következtetést. Lehet akármilyen bika a HW, meg nézhet ki akárhogy a gép, ha nem lesznek rá jó játékok akkor bukta lesz. Én személy szerint remélem, hogy összekapja magát az MS, jót tenne egy erős konkurencia a Sonynak
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Most lehet én szaladtam át valami részleten, de miből szűrted ezt le? Nagyjából kaptunk egy hangfaldoboznak kinéző izét, belsejéről még mindig semmi konkrét infó
-
Deck
titán
válasz
Hajrá mindkét félnek! A Sony is remélem a lényegre koncentrál nem a design-ra..
Normális hűtés, erős hw, stb. -
sp8787
addikt
válasz
Az a baj ,hogy igy ranezesre nem tunik tul praktikusnak.
Ugy ertem ,hogy sokaknak van mist egy fix helye egy lapos konzol szamara ez meg nem az. -
válasz
markknight #226451 üzenetére
Én is megvettem de minek, majd jó lesz poháralátétnek a lemez.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #226451 üzenetére
Dehàt kötelező meg kihagyhatatlan.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226424 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ezt honnan veszed? Szó se volt róla, hogy valaki nála akarja updatelni. (Vagy lemaradtam valamiről) Valószínűleg ő vette, abba a háztartásba, ahol ő él.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226405 üzenetére
Az gyönyörű lehet, amikor egy kisgyereknek veszel PS4-et, aztán mit kap az első nap? Update-eket. Egy COD:MW, még nálam is baromi sokáig b*szakodott a letöltéssel meg minden. Aztán egy RDR2 stb. Azért ez elég rosszul is elsülhet. Lehet, hogy csak másnap lesz abból érdemi játék. Egy kisgyereknek meg magyarázd ezt meg. Nekik, a rögtön/most/azonnal-on túl nem létezik más. Vagy most, vagy nincs. A kettő között meg hallgathatod a panaszkodást. Az meg felnőtt fejjel egyenlő az örökkévalósággal. Szóval míg ő nem érzékeli az idő múlását, te k**ra fogod.
(fú ezt de túl filozofáltam
)
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #226405 üzenetére
Tudom genyóság, de én se foglalkoznék ezzel. Előbb-utóbb meg kell ezt a részét is ízlelni a dolognak, essen csak túl rajta már az elején.
-
Batyops
aktív tag
válasz
markknight #226320 üzenetére
Ja kell majd pénz lóvéra
. Lesz mivel játszani az biztos. Én most vagyok egy kicsit bajba hogy mit vegyek. Kellene valami a szabadságra. Azért igy generáció váltás előtt elég erős lesz a következő év ha csak az exkluzívokat nézem kapunk egy TLUO2-őt meg egy Ghost of tsushima-t.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
markknight #226320 üzenetére
Dragon ball és CP77 nálam is, és bízom egy Ghost of Tsushimában még, bár ezt már lehet inkább PS5-tel
DOOM meg inkább PC-re, remélem a 970GTX jó lesz neki még
-
ldave
félisten
válasz
markknight #226291 üzenetére
Mert jó is a játék, a túlnyomó többségnek semmi gondja nem volt vele. Vannak gyengei pontjai persze, játékdizájn terén is voltak vele problémáim, én valahova 7-8 pont közé tenném, de unalmas és összecsapott jelző szerintem nem állja meg a helyét a játékkal kapcsolatban.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #226278 üzenetére
Igen, az RTL-en akkor az volt a legutolsó rész, amikor Goku megérkezett.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226275 üzenetére
Ez biztos? Elsőre így adta az RTL Klub? Én nem így emlékszem. Pedig láttam párszor, minden rész fel volt véve kazira.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
markknight #226181 üzenetére
Talán a resi3 ami számomra érdekes lehet, végig pörgettem, nem volt egy angy durranás. De ha jól emlékszem ezek a show-k sose voltak akkora számok.
-
RangerFox
veterán
válasz
markknight #226109 üzenetére
Igen, idén nyáron játszottam végig. Én úgy fogalmaznék, hogy az is egyfajta sztenderdet alkotott, mégpedig a végletekig kidolgozott karakter/mozgásanimációkban, valamint a gyönyörű látvány terén, ugyanakkor játékmechanikailag (a core mechanika) megragadt a 2013-as GTA V szintjén. A Zelda ehhez képest iránymutatóbb.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #226109 üzenetére
Jelenleg a Zelda az Openworld csúcsa. Lehet màs jàték szebb, meg nagyobb, de olyan fizika meg élő lélegző vilàg nem nagyon van màshol. Az a durva hogy ezt egy lepkefing Switch-en megoldottàk.
-
RangerFox
veterán
válasz
markknight #226093 üzenetére
Kb 2 órát játszottam vele egy barátom Switchén. A térkép kvázi nem szab határokat neked, az első perctől kezdve szinte szabadon felfedezheted, mindenre felkapaszkodhatsz, stb. Pl. belecsap egy villám a melletted lévő fára, és az kidől, amit te utána arrébb görgethetsz, vagy egy leguruló szikla megsebzi az ellenségeket meg téged is, nem csak animáció. Vagy pl. ha gőz felé mész, és előveszed az "ejtőernyőd", akkor felemelkedsz... Vagy a puzzle-ök megtalálásához vezető út, a kreatív feladványok. Ez csak pár óra játék alatt jött át, nyilván ennél sokkal több apró dolog van benne. Ezek nem tűnnek nagy dolgoknak, de mégis egy nagyon konzisztens és komplex játékba/világba integrálták ezeket a mechanikákat, amikre ezidáig nem is gondoltam volna, hogy hiányolok egy játékból.
Szerk: a #226099 hsz-ben lévő videó magáért beszél.
-
vg
addikt
válasz
markknight #226029 üzenetére
Ez jó vicc volt.
-
Deck
titán
válasz
markknight #226029 üzenetére
Minden játéknak jól áll a 60fps. Én performance módban játszottam végig és még droppolva is sokkal jobb mint a 30as változata.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226017 üzenetére
Na ja. Én se véletlenül nem vettem eddig. Alapból nem akarok két konzolt. De ha vennék is. Akkor lenyomom a kötelezőeket, aztán?! Kiszállok belőle bukóval. Mert tuti nem nézném, ahogy porosodik a PS4-mellett, míg ki nem jön rá a következő értékelhető cím. Az a baj, hogy csak ilyen időszakos konzolként tudok rá gondolni. Ezért is fáj, hogy a gen egyik, hanem a legjobb játékra pont arra van.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226015 üzenetére
Akkor meg, hogy hozhattad fel pont ezeket a példákat?!
-
.LnB
titán
válasz
markknight #226012 üzenetére
Borzasztó mellékvágányon vagy te ez ügyben. A Switch lényege nem ezek a játékok. Egyetlen példa, a sokak által istenített HZD-t, a földbe döngölte egy Switch-es játék a megjelenésük évében. Megkérdőjelezhetetlenül. Ez pedig a Zelda volt. Az olyan címekért kell vágyni a Switch-re, (és van is jó pár mostanra,) nem azért hogy a f*szom Fortnite hogy fut rajta... Az igényes, egyedi játékokért.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #226008 üzenetére
Elvileg az MS/Nintendo is kötött valami cloud megàllapodàst. Àllítólag Switch-re is lesz Xcloud.
Ha valami csoda folytàn tényleg jó lesz az Xcloud, akkor Switch-et màr csak az exklúzív jàtékok miatt érheti megvenni, annak akit érdekel. Telefon mindenkinél ott van, minimum 1080p és szerencsére egyre több az Amoled. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Nem neked való, ennyi.
Amúgy közel se mindegyik port olyan rossz mint ahogy beállítod. -
válasz
Mennyibe is került az iphone 11 pro-d?
Nem a portok miatt kell switchet venni, hanem a Nintendo címek miatt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #225874 üzenetére
Jegyezzük meg jól e nevet, Martha Higareda.
Szegény hombre nem tudja miről maradt le ha már az elején feladta -
Deck
titán
válasz
markknight #225845 üzenetére
For the players..
-
mttssz
senior tag
válasz
markknight #225828 üzenetére
Mondhatni Totál szívás ez a cím is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #225825 üzenetére
Valós halál.
-
nitro16
senior tag
válasz
markknight #225768 üzenetére
Ahha, hát majd kifog derülni. Szerintem egyenlőre nem veszem meg a codot. Kb most március végéig van sok szabad időm, így tudok jó sokat játszani, jövőre meg pont beesik valószínűleg japo olimpia is meló miatt így utána már csak újra novemberbe/decemberbe tudok újra játszani addig meg lehet kezdhetem megint a nulláról annyira elszokok tőle.
Ezért is gondolkoztam egy ideig, hogy megvárni a ps5-t de szét unom magam így kell valami levezető.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #225379 üzenetére
Csapat alapú? Pubon simán érvényesülsz egyedül. A gond az, hogy ugyan azokon a mapokon róni a köröket, csak azért, hogy skineket, és cicomákat unlockoljak ? Ahhoz nem elég szórakoztató ez a játékmenet számomra.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #225279 üzenetére
Mint amikor a kis Sanyika belefekszik a sárba, majd hazamegy, és fürdés nélkül ráveti magát a konzolra. Év legjobb dizájnja díjat neki.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #225279 üzenetére
Reedus meg Kojima keze nyoma. Szerintem egyébként nem rossz, csak olyan minimal.
-
belan
addikt
válasz
markknight #225273 üzenetére
Köszi 1+
Wesder nem mondtam soha hogy szar csak exkluzív játék kevés van rá !azert adtam el mert úgy voltam vele egy gép is elég de most jó volt ez a év anyagilag és nekem jó áron is volt a box igy már meg engedhetem 2 gépem legyen !
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #225255 üzenetére
Fortnite-ban elvileg jár a ban, ha használod a xim-et. Ha nem is azonnal, de idővel kiszúrják.
-
Tuomas
addikt
válasz
markknight #225233 üzenetére
Mekkora bullshitgyárosok.
De hát ember.. Ez a mondat is.: "Szívesen játszanál újra a régi játékklasszikusokkal?"
Aki régi klasszikusokkal akar játszani, az miért vegyen új konzolt?Ez meg még jobb:
"A szemet gyönyörködtető Fekete szín még jobban feldobja a konzol megjelenését"
Honnan tudják, milyen színű lesz, lehet, hogy fosbarna. -
Deck
titán
válasz
markknight #225228 üzenetére
A megfelelő társasággal minden játék fun
-
Deck
titán
válasz
markknight #225225 üzenetére
Nálunk is ilyen ez.
Fortnite-ozol?
Ejj, ejj..
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #225218 üzenetére
Vaaagy 180 az alap gép, 250 a Pro.
És abba még belebasszarintanak +8GB RAM-ot, +2GB VRAM-ot + kicsit overvlock-olják a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest