- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Wesder #235155 üzenetére
Igen...jól időzitett és megszólitotta a "gamer tömeget / fiatalokat"......nem az a komor "zöldes/szürkés/sárgás véresen komoly katonás" mint a PubG....Fortnite inkább vicces és meseszerű.....ettől függetlenül megférnek egymás mellett, csak nem mindegy milyen arányban.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #234810 üzenetére
A sculpting tényleg nagyon hasonlít a való életben történő agyagszobrászatra. Gyakorlatilag az egyik alap módja bármit is formálni és alkotni, a másik a rajzolás, de ott mások a szabályok. Igazándiból amik az egészet zseniálissá teszik azok az eszköz. Ilyen könnyen szerintem még sosem volt készíthető víz, egy darab föld rajta fűvel vagy mohával, esetleg hulló falevelek, eső, hó... Az egész engine arra épül, hogy művészileg hogyan tudod becsapni a nézőt/játékost, hogy azt lássa amit te gondolsz. Nincs a játékban igazi folyadék, mégis pár tool-al el tudod érni azt, hogy egy sima kocka folyó víznek tűnjön. Ha külön animációt csinálsz hozzá és zónázod, fizikailag nem érinthetővé teszed, akkor úszni is tud benne a karakter.
Nekem az tetszik az egészben, hogy mindent többféleképpen lehet megcsinálni. Az egyik devsteam-ben üreges kúpból csinált fadeszkát a jóember. [link]
hombre[EU]
Gyá, igen!Mindig is utáltam az ilyen komplex mechanikákat, mert rengeteg idő mire rááll az ember agya. Mit, miért, hova, meddig...
Csak a Dreams-ben egy darab kódot nem kell bepötyögni, mert 100%-ban vizuálisan oldották meg az egészet. -
saelin
veterán
válasz
Wesder #234789 üzenetére
Szerzői jogok miatt szerintem nem működne az, hogy pénzt kereshet valaki vele. Tele van a Dreamverse copyright karikkal (egy tucat Nintendo, Capcom, Star Wars stb figurával) és mint tudjuk a kiadók az ilyenre ugranak. Ha nagyon fizetni akarsz egy kreátornak, akkor Patreon-on keresztül megteheted. A youtube-os emberkék már régóta élnek ezzel a lehetőséggel.
hombre[EU]
Most is vannak művek amiket remixelhetsz. Van hogy konkrét játékot vagy animációt tesznek ilyenné, amit szabadon bővíthetsz. Ezt úgy oldották meg, hogy a remixelt mű adatlapján meg fog jelenni az eredeti alkotás, sőt még az abban felhasznált elemek is, hogy honnan származnak. Itt nem bűn ollózni, mert ez az egész lényege, hogy community project-eket felhasználva építesz valamit. Jelenleg én csak azért nem élek ezzel, mert vannak sötét foltjaim. A sculpting (szobrászkodás) már egész jól megy, de a logikai kapcsolókkal még mindig csak barátkozom.Pl ugrálós platformer játékot izzi pizzi összerakni, akár gyűjthető bizbaszokkal, scoreboard-al stb. Ahol kezd bonyolódni a dolog az már az inventory- és enemy system vagy egy saját karakter megalkotása. De találkoztam már city sim-el is... Nem is merek belegondolni annak hogy nézhet ki a logikai felépítése. Arra rettentően kíváncsi vagyok, hogy idővel hova fejlődik a Dreams, mert itt nincs vége azzal, hogy kiadták a játékot. Ezt a Media Molecule is elmondta, hogy hosszútávra terveznek.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #234758 üzenetére
Na meg egy ilyen con nem a +4 pedàl miatt kerül 3x többe mint egy alap con
Hát nem bizony. A plussz input laget és az ócska gombokat is meg kell fizetniaz új is szétesik?
Az összes "prémium" kontroller ugyanolyan ócska,mint a defaultok...de azok legalább annyiért is mennek -
Deck
titán
válasz
Wesder #234677 üzenetére
Számomra nagyon nem kényelmetlen nagy az egész, lehet mert rossz helyem van ahogy írod. Mikor benyomom az egyiket ott marad az ujjam vagy véletlen lenyomom az egyiket mikor mást nyomok(ez gyakori). De L3-al sprintelni se tudok anélkül, hogy ne nyomnám be az egyiket véletlenül.
Ezek saját tapasztalatok, persze lehet másnak beválik. -
törölt tag
válasz
Wesder #234345 üzenetére
Tisztázzuk azt, hogy mi a rétegjáték először is. Ami nem tetszik mindenkinek? Akkor minden játék rétegjáték, ugyanis egyik sem tetszik mindenkinek.
Ami a többségnek tetszik, az nem rétegjáték? Hogyan definiáljuk a többség fogalmát? Az a 30 ember a többség, aki ebbe a topikba írogat? Vagy a budapesti játékosok már többségnek számít? Vagy Európa? Mi a mérce? Mihez hasonlítunk?
Rétegjáték az, amiből kevés fogy? Mennyi a kevés? 10, 1000, egymillió? Ha így húzzuk meg a határt, akkor a játékok döntő többsége rétegjáték kell, hogy legyen.
A Fortnite rétegjáték vagy nem? Szinte minden létező rekordot megdöntött már, sikeres, népszerű. Rétegjáték? Hm?
Van egyáltalán értelme ennek a rétegjáték kifejezésnek?
Szerintem az ég világon semmi.
-
sp8787
addikt
válasz
Wesder #234345 üzenetére
Elobb te fejtsd ki ,hogy en hol irtam azt ,hogy nem retegjatek.
Elhiszem annak aki ezt mondja rola ha az illeto tenylegesen jatszott mar a jatekkal de nem neked.A te postod az meg egy sima egyszeru provokacio volt semmi mas.En nem kardoskodok a jatek mellett mert siman nem erdekel. Nemreg jatszottam egy olyan jatekkal eleg sokat amiben szinten minimalis az akcio ez volt a vicser ugyhogy meg sem fordulna a fejemben ,hogy egy ilyen vminek nekikezdjek.
Ha nem tudnam ,hogy troll vagy....
Na ez egy ertelmetlen mondat be sem tudom fejezni mert tudom ,hogy az vagy. -
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #234345 üzenetére
Szerintem nem volt ezzel semmi gáz, tényleg az, nem tudom mi a baj ezzel, nincs ebben semmi rosszindulat. Magamról is tudom, hogy imádom a lassú sétaszimulátorokat, de kb saelinhez hasonlóan vélekednék tuti.
(#234346) lacy86: szuperhősös mászkálós? Igaz Batmanban a fegyverek a lényegek inkább, de ilyesmi lazább ugye a Spider és az InFamous, ahol van egy jó történet szintén mögöttük.
Kimondottan olyan TPS nem jut eszembe, ami tele lenne tech kütyükkel és ilyan vonalat ölel fel csak a sztenderdek, de azt meg lehetne sorolni AC-tól kezdve TR-en, Yakuzán át Sekiro-ig. -
sp8787
addikt
válasz
Wesder #234339 üzenetére
Most komolyan nem tudsz ezekbol kimaradni?
Se PS-ed nincs se a jatekkal nem jatszottal de gondolom mar alig vartad ,hogy egy ilyen postra raakaszkodjal.Ne te akarjal mar itt kinyilatkoztatni ,hogy retegjatek meg monoton.
Masnak meg az lenne monoton amit pl. en csinalok lassan 2 hete.Hadd beszeljenek/vitatkozzanak azok a jatekrol aki tenylegesen jatszottak is vele.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #234173 üzenetére
Egyébként lássuk, hogy jól értem e?!
Miután az Xbox topikba megbeszéltétek, hogy Xbox-ra annyiba kerül a játék. komment1 és komment2.
Ezek után beírod ide, tök alaptalanul ezt? Kvázi trollkodásként, hogy Xbox-ra bezzeg annyi?! Vagy mégis mi volt az indítékod? Talán összefügg (valaha is összefüggött?) a Xbox store és a PS Store árazása? Mert ez megint egy akkora rohadt nagy sunyi, trollkodási próbálkozás a részedről mint a franc. Csak megint hülyeség mögé lesz bújtatva igaz? Hogy te nem úgy értetted, meg azt hitted... -
.LnB
titán
válasz
Wesder #234175 üzenetére
Szóval nem nézted meg, elvileg és azt hiszed...
Lesz este 8-kor egy stream, majd kiderül.
Ha beleteszik az első rész helyszínét, azonnal megveszem a 2-t. De az érdekes lenne. -
-
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #234126 üzenetére
Ja mert csak 300k-ért lehet TV-t venni?
Ott van pl LG 49UM7400PLB ahogy a kolléga írja (4K Active HDR) jelenleg is 128k, nyilván nem top hanem full belépő kategória, IPS-sel, de aki mostanában vált(ott) annak teljesen vállalható.
Ráadásul Magic Remote-tal adják oda, van élet 300k, sőt 150k alatt is, igaz kompromisszumokkal de van. Nem mindenki vesz OLED-et.@Tekmen - Teljesen vállalható tv-t vettél, gondolom utánanéztél mielőtt megvetted, és igényedhez való.
-
saelin
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Wesder #234047 üzenetére
Nincs olyan igazi.
Max ha leírod, hogy szerinted.
Egyedül játszottam végig, nem volt hiányérzetem.A végéhez meg.
Egy épkézláb kommentet nehéz a nevedhez kötni, mert flamelni jársz ide.
Ha ezt csinálnád az xbox topikban is, akkor onnan már ki lettél volna rakva.
Értem én, hogy unatkozol, de a konstruktivitás szikrája sincs meg benned.
Vmiért te vagy frusztrált és itt vezeted le. -
S e t h
nagyúr
válasz
Wesder #234011 üzenetére
Látom nehéz volt értelmezni nem az én kérdésemet, de még a saját felvetésedet is, ami nem is csoda ennyi trollkodás mellett.
Akkor még egyszer, hátha.....
Olyan játékot mondj ami jobb lett a multitól, de kb. ne rugaszkodj el el a Zoleee83 által írt kritériumtól.
Tehát olyan game amiben korrekt single rész van és a multitól még jobb lett.
Mellékesen meg az nem az én problémám, hogy a saját felvetésedre sem vagy képes válaszolni. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #233868 üzenetére
Normális lemez/digitális játékok nem indultak a szolgáltatás lejárta után. Nem gamepassból letöltött...ha érdekel gamepass license issues alatt keress. Nem tudom mekkora probléma (egyedi,tömeges) volt, de paráztam redditen,hogy nem mernek elōfizetni
Szarügy most ez a ps+ játék (legközelebb nem raknak be EA játékot,problem solved)...
-
GEIL
addikt
válasz
Wesder #233682 üzenetére
PS4-en is 28-60 fps között ugrál Fortnite STW-ben.....de átlag inkább 30-34 fps....éppen játszogatható. Vbucks farmolás miatt kezdtem el, de maga a játék nem rossz tényleg.....nagyon összetett és sokmindenre kell figyelni ( survivorok, hősök, védők, csapatok összeállítása..fegyverek kraftolása.....sokféle nyersanyag...fegyverek fejlesztése, csapdák....képességek..mit mikor fejlessz és hogyan kombináld rengeteget befolyásol a haladásodban......nem csak a fő küldetés útvonal a lényeg, mert ha az "inventory" rész nincs rendben, akkor csak ketyegsz 60 %-on....pedig a nálad levő cuccokből ütősebb is lehet az összeállítás.... szóval nem hinném hogy ezt teljesen átlátja egy 10 éves gyerek....felnőtt fejjel is bőven lehet gondolkozni mellette.
Fortnite BR-t tavaly április óta nyomom fiam miatt....azóta mindegyik battle pass megvolt kimaxolva...minden skin és cucc kiszedve stb......1998 óta quake3-at játszom ( UT és CS mellett persze)....hát mit mondjak.....kb 1500 órám van a játékban cakk pakk....de az elején nagyon nem éreztem....idegesitő a találati rendszer.....de rá kell érezni.
-
-
BoneDragon
veterán
válasz
Wesder #233364 üzenetére
Én fanboy vagyok, nem is tudom megszámolni hányszor láttam az egész animet. Sajnos ezt a játékot nem tudom úgy nézni, mert rettentő gagyi lett sok helyen, ráadásul nekem a harc se nagyon jön be, 2 gombos hülyeséget csináltak belőle. Egyszerűen nem tudnak jó DB játékot csinálni, ami open world. Szomorúságomba lehet megveszem a Fighterz-t legközelebbi akciónál.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #233304 üzenetére
Igazad van, ez nem természetes és nem is szükséges szétszedni (szerintem), én nem is szoktam, annyit nem nyersz rajta. Attól, hogy az MS a világ egyik leggazdagabb cége még a Sony sem sz*ral gurigázik, bőven megtehetné, hogy jobb hűtést csinál, de inkább a spórolást választotta, remélem ez most nem így lesz.
-
válasz
Wesder #233304 üzenetére
Nem természetes, ezt elfosta a sony. Gyalázat amit a hutessel művelnek, generaciok ota. A PS3 is szar volt es megsult.
Mondjuk az x 360 sem volt remekmu, az elso szeriabol kb mar nincs működő darab...
De igazabol PC fronton sem mindig jobb a helyzet, ott is van boven fos cincego VGA, meg forrofeju cpu (i7 7700k delid nelkul használhatatlan volt kb).
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest