- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
De hiába kisebbek a pályák, attól még h nagyobb PS2-ben nem kell kiszámolnia az egészet. Még az is lehet h BF3-ban messzebbre látsz így többet kell számolnia.
Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.
Persze, nem lesz soha a BF3-ban 20 játékosnál több egy helyen, de biztos h 100x összetettebb a motor és ahogy mondtam nekem elég PS2-ben 20 ember és lemegy az FPS (kb. 30-ra), míg BF3-ban 20 embernél ekkora felbontáson 60 is megvan. De a növényzet is sűrűbb BF3-ban, magas felbontású textúrák vannak, jobb modellek, teszelláció és istentudja mi még. Szerintem elég ránézni. Persze a PS2 sem csúnya, inkább csak gépigényhez képest.
The Crown-nál nekem simán lemegy néha 15-20 közé az FPS, ami azért már tényleg nevetséges. Neked I5 van, azzal persze h jól megy... Egy újabb I5-össel meg már röhögne menne, de GTA4-en és PS2-n kívül erre a felbontásra nem kell jobb proci és nem is akarok venni.
Nekem nem éri meg low-ra sem tenni a játékot. Low-ra tettem mindent, rendering distance-t is vmivel lejjebb. Így viszont már tényleg nagyon csúnya a játék és ahhoz képest kevés FPS-t kapok. Akkor inkább játszok a BF1942-vel, mert még abban is szebbek a textúrák.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.