Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shing

őstag

válasz maskimx #502 üzenetére

De hiába kisebbek a pályák, attól még h nagyobb PS2-ben nem kell kiszámolnia az egészet. Még az is lehet h BF3-ban messzebbre látsz így többet kell számolnia. :DDD Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.
    Persze, nem lesz soha a BF3-ban 20 játékosnál több egy helyen, de biztos h 100x összetettebb a motor és ahogy mondtam nekem elég PS2-ben 20 ember és lemegy az FPS (kb. 30-ra), míg BF3-ban 20 embernél ekkora felbontáson 60 is megvan. De a növényzet is sűrűbb BF3-ban, magas felbontású textúrák vannak, jobb modellek, teszelláció és istentudja mi még. Szerintem elég ránézni. Persze a PS2 sem csúnya, inkább csak gépigényhez képest.
    The Crown-nál nekem simán lemegy néha 15-20 közé az FPS, ami azért már tényleg nevetséges. Neked I5 van, azzal persze h jól megy... Egy újabb I5-össel meg már röhögne menne, de GTA4-en és PS2-n kívül erre a felbontásra nem kell jobb proci és nem is akarok venni.
    Nekem nem éri meg low-ra sem tenni a játékot. Low-ra tettem mindent, rendering distance-t is vmivel lejjebb. Így viszont már tényleg nagyon csúnya a játék és ahhoz képest kevés FPS-t kapok. Akkor inkább játszok a BF1942-vel, mert még abban is szebbek a textúrák. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák