Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android Autót minden mobilra!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
De hiába kisebbek a pályák, attól még h nagyobb PS2-ben nem kell kiszámolnia az egészet. Még az is lehet h BF3-ban messzebbre látsz így többet kell számolnia.
Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.
Persze, nem lesz soha a BF3-ban 20 játékosnál több egy helyen, de biztos h 100x összetettebb a motor és ahogy mondtam nekem elég PS2-ben 20 ember és lemegy az FPS (kb. 30-ra), míg BF3-ban 20 embernél ekkora felbontáson 60 is megvan. De a növényzet is sűrűbb BF3-ban, magas felbontású textúrák vannak, jobb modellek, teszelláció és istentudja mi még. Szerintem elég ránézni. Persze a PS2 sem csúnya, inkább csak gépigényhez képest.
The Crown-nál nekem simán lemegy néha 15-20 közé az FPS, ami azért már tényleg nevetséges. Neked I5 van, azzal persze h jól megy... Egy újabb I5-össel meg már röhögne menne, de GTA4-en és PS2-n kívül erre a felbontásra nem kell jobb proci és nem is akarok venni.
Nekem nem éri meg low-ra sem tenni a játékot. Low-ra tettem mindent, rendering distance-t is vmivel lejjebb. Így viszont már tényleg nagyon csúnya a játék és ahhoz képest kevés FPS-t kapok. Akkor inkább játszok a BF1942-vel, mert még abban is szebbek a textúrák.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.