- Fotók, videók mobillal
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
De hiába kisebbek a pályák, attól még h nagyobb PS2-ben nem kell kiszámolnia az egészet. Még az is lehet h BF3-ban messzebbre látsz így többet kell számolnia.
Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.
Persze, nem lesz soha a BF3-ban 20 játékosnál több egy helyen, de biztos h 100x összetettebb a motor és ahogy mondtam nekem elég PS2-ben 20 ember és lemegy az FPS (kb. 30-ra), míg BF3-ban 20 embernél ekkora felbontáson 60 is megvan. De a növényzet is sűrűbb BF3-ban, magas felbontású textúrák vannak, jobb modellek, teszelláció és istentudja mi még. Szerintem elég ránézni. Persze a PS2 sem csúnya, inkább csak gépigényhez képest.
The Crown-nál nekem simán lemegy néha 15-20 közé az FPS, ami azért már tényleg nevetséges. Neked I5 van, azzal persze h jól megy... Egy újabb I5-össel meg már röhögne menne, de GTA4-en és PS2-n kívül erre a felbontásra nem kell jobb proci és nem is akarok venni.
Nekem nem éri meg low-ra sem tenni a játékot. Low-ra tettem mindent, rendering distance-t is vmivel lejjebb. Így viszont már tényleg nagyon csúnya a játék és ahhoz képest kevés FPS-t kapok. Akkor inkább játszok a BF1942-vel, mert még abban is szebbek a textúrák.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T490S i5 8360U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 11 GPS 46mm Black - Új, bontatlan, 3 év gari, akár beszámítással
- Nitro AN517-55 17.3" QHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó, most h növeltek a rendering távolságon biztos h nem. De érted a lényeget.