Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ok, akkor ez ilyen...Tegnap este előszedtem úgy, hogy már vagy 2 éve nem játszottam fps-t, és hát inkább szenvedésnek éreztem, mint játéknak. Rengetegszer nyúltam ki ház sarka mögött, meg fedezékben. DE ha ez technológiai, akkor érthető.
Nyilván 40 közelében a reflexeim már közel sem olyanok, mint régen, de pl. azon is megdöbbentem, hogy 3 MAX, meg 12-15 egyéb játékos által géppuskákkal, gránátokkal, rakétákkal tűz alatt tartott ajtóban felvillan egy sniper, és egyetlen lövéssel kilövi a mérnökömet az állványos géppuska mögül... aztán újraélesztésem után ezt még 2-szer eljátssza...Azt hiszem annó akkor játszottam utoljára, amikor egy bázison 2 osztag kergetett 2 enemyt, akik közül az egyik mérnökként tudott repülni és láthatatlanná válni, illetve golyóálló volt. Jelenleg hajlok arra gondolni, hogy még mindig akadnak "anomáliák" a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Viccrovat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest