- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
The DJ #18279 üzenetére
Nekem multkor nem ment a CRON feladat (atkoltoztek uj szerverre, ujon meg mar nem futott automatikusan).
Kb 1 honapig zargattam oket, hogy oldjak mar meg, mert biztosan nem user error, mivel eddig ment... De legalabb ingyen volt.
Mondjuk mondd meg az ugyfelnek, hogy kicsit jobban vigyazzon az FTP hozzaferesere. Ne mentse bele a totalcommanderbe/winscp-be, mert az onnan siman kiszedheto... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
The DJ #17957 üzenetére
Én a helyedben megkérdezném itt:
Joomla Stack Exchange
http://joomla.stackexchange.com/
Biztos vannak olyan arcok, akik még ilyen ősrégi fosokhoz is értenek, mint az 1.5-ös Joomla. Vagy érdemibbet tudnak mondani, mert ahogy elnéztem az itt aktív közösséget, senki nem ért a Joomlához (és ez javukra legyen mondva).
-
cidalain
veterán
válasz
The DJ #17955 üzenetére
Fuu ez kxxva kaotikus igy estefele. Na tobbek kozott ezert ruhellem a keretrendszereket. Mert olyan megrendelo jincs aki ne akarna belenyulkaltatni a kodba. Aztan lesznek azbilyen katyvaszok. Jo esetben csak 5 kulonbozo programozo takolt bele
Van viszont checkout.registration. kiprobalhatod a szkripted hogyha az elso sorba azt irod hogy page=checkout.registration.
Ebbe atirni, vagy mittudomen. Ez vaktaban lovoldozes reszemrol, ne vedd ugy hogy ertek hozza
<?php
$this->enabledForms['Virtuemart Registration Form'] = array('requestVars' => 'option=com_virtuemart&page=checkout.index',
'formName' =>"adminForm",
'ignore_condition' => 'task=logout',
'tagToPlaceCaptchaBefore' =>'<input type="submit"',
'verifyOnVars' =>'option=com_virtuemart&func=shopperadd',
'redirectOnfailure' =>JURI::base()."?page=checkout.index&option=com_virtuemart" ,//JFactory::getURI()->toString(),
'skipAJAXVerification' => false,
'isVertical' => false,
) ;
?> -
cidalain
veterán
válasz
The DJ #17951 üzenetére
Persze azt lattam hogy tpl-ek vannak de nem volt meg a regisztracio tpl-je.
De mar megvan, abba a teljesbe amit utobb kuldtel:
checkout/login_registration.tpl.phpEz az erdekes, hogy itt mi van, mert neked ebbe a tpl-be kellene valahogy belegyurni a captcha kodolos szart
Pontosabban az ebben levo regisztracio urlaphoz kellene kapcsolni.
Siman kellene benne lenninvalami formnak, es annak mas neve kell hogy legyen, nem adminForm
Fel tudod tenni mutiba ezt a tpl fajlt? -
-
cidalain
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
The DJ #14226 üzenetére
Szívesen, bár nem sokat segítettem. Sajnos annyi fölös időm nincs, hogy átnézzem a teljes plugint, meg rájöjjek, miért van nálad IPN-para.
Az pedig nem meglepő, hogy így sincs változás, de azt hittem, ez egyértelmű volt, hogy igazából csak kódjavítás történt az API-nak megfelelően, kissé szépítve (de még így is gányul hagyva) ezt a tákolást - az volt a vicces, hogy a plugin fejlesztője ezek szerint b@szott áttanulmányozni az API-t, hogy legalább felkészítse azt hibára is. Tehát most annyit javítottam a kódon, hogy legalább a plugin ismerje fel a hibát, amennyiben az van, ha ilyen WP_Error-t kapsz, akkor legalább ne kapj egy okádék fatal errort. Bár így is ocsmány, hogy a "hibakezelés" emberünknél abból állt, hogy nyomatott egy jó kis exit()-et a kód kellős közepén, ha para volt. Nem ám felhasználóbarát hibaüzenet, vagy valami.
Mondjuk az ilyenekben a WordPress amúgy is borzalom, nem tudom, mostanság hogy van, de régen emlékszem, akárhányszor elküldtem egy WP-s űrlapot, amennyiben az hibát mutatott, akkor az mutatott egy szinte üres lapot a hibaüzenettel, amely arra szólított fel, hogy nyomjam meg a böngésző "Vissza" nyilát, és akkor vissza tudok térni az előző oldalra. Nem ám normálisan le lettek volna kezelve a kommentelőűrlap hibái, és "felhasználóbarát" (vagyis inkább elvárható) módon újból megmutatta volna az űrlapot, a hibaüzenetekkel együtt.
Amúgy ez a link, amit küldtél, szintén elkeserítő, mert gyors átpörgetés alapján a fejlesztő (??? vagy inkább romboló) azt a gányolmányt belerakta a pluginjébe ("Thanks! I'll include your patch in the next release." - remek!), mármint azt, hogy objektumként kezeli a response-t, ami egy array az API szerint, és mindez kiderül úgy, hogy az ember a doksi megkeresésével és olvasásával 5 másodpercet tölt, mint én tettem...
Na, szóval most gondolom "IPN Request Failure" az eredmény, ami most nem meglepő.Melyik az a plugin, amit használsz? Nem mintha ismernék WordPress pluginokat, de nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy ne lenne valami normális webshopplugin hozzá.
Itt mindenképp próbálkozz meg a kérdéssel (angolul nyilván):
http://wordpress.stackexchange.com -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
The DJ #14219 üzenetére
Gyors rápillantás alapján (nem merültem bele, közöm nincs a WordPress-hez, de a hibák elég nyilvánvalóak):
eleve rossz a visszatérési érték vizsgálata, mert ahelyett, hogy megnézné, egyáltalán elvárt értéket kapott-e eredményül, egyből tömbszerűen kezeli a visszatérési értéket - pedig esetedben nyilvánvaló a hibaüzenetből, hogy NEM tömböt kapsz vissza, hanem egy WP_Error objektumot ("Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array"). Ennek meglétét, ahogy itt a doksiban írják, az is_wp_error függvénnyel lehet vizsgálni.A kód tehát egy szar. Így néz ki most:
$response = wp_remote_post( $paypal_url, $options );
if ( 'VERIFIED' == $response['body'] ) {
$this->paypal_ipn_values = $received_values;
$this->session_id = $received_values['invoice'];
} else {
exit( "IPN Request Failure" );
}erre kéne javítanod, felhasználva a WordPress API-t (amit most látok először
):
$response = wp_remote_post( $paypal_url, $options );
if ( is_wp_error($response) ) {
// meglehetősen undorító gusztustalan hányadék ez az exit()-es "hibakezelés"...!!!
exit( "IPN Request Failure" );
}
elseif($response['body'] == 'VERIFIED') {
$this->paypal_ipn_values = $received_values;
$this->session_id = $received_values['invoice'];
}
else {
// tököm tudja, itt mi lenne!
}A lényeg: nálad sajnos abba az ágba fog futni a kód, ahol azt fogja írni, hogy "IPN Request Failure". Ergo itt még valami mindig nem tiszta, valamiért IPN-problémád van. Most ennyire volt időm, szóval konkrétan nem tudom, miért van ez.
-
cucka
addikt
A következő sort:
$line = $REMOTE_ADDR . "|" . $mday . $month . $year . "\n";
Cseréld ki erre:
$line = $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "|" . $mday . $month . $year . "\n";
A hiba oka, hogy a letöltött script-ed meglehetősen szarul van megírva és csak akkor működik, ha a szerveren a register_globals be van kapcsolva. A bekapcsolt register_globals egy óriási biztonsági lyuk, ezért jó ideje alapból ki van kapcsolva a php-ban, sőt, a fejlesztés alatt álló 6-os php-ból ki is lesz szedve teljesen.
Egyébként bohóckodni jó ez a log file-al működő látogató számlálás, de javaslom, minél hamarabb cseréld ki egy olyanra, ami adatbázist használ.
-
cucka
addikt
Meggyűlik a bajom egy látogató számláló scripttel, az egyedi látogatókat, és a mai egyedi látogatókat nem számolja valamiért és nem tudok rájönni miért, az oldal találatokat és az oldalletöltéseket méri szépen ha ráfrissítek ugrik egyet az is, de az egyedi látogatószám nem. Megakadt 1 főnél.
Szerintem ez pont hogy így kell működjön. Az egyedi látogató pontosan azt jelenti, hogy egyedi (ip cím és/vagy cookie szerint), tehát ha ráfrissítesz, akkor nem kell növekedjen az értéke.
Például te ma megnézed az oldaladat 30-szor, én pedig 15-ször, akkor az egyedi látogatók száma 2 kell legyen, az oldalletöltések száma pedig 45. -
Realradical
őstag
Ha van egy submit gombod, akkor jó eséllyel van egy <form action="xxx.php" method="post"> szerű taged. Ezzel mutass rá a jelenlegi php-ra.
Az meg , hogy kiíródjon könnyen megoldható, ha beteszed az üzenetküldés resultját egy változóba amit átadsz , vagy egy sessionbe és azt iratod ki.
Ha nem akarod, hogy újra tudjon üzenetet küldeni az oldalról akkor tedd az egész jelenlegi.php-t egy If-be. Ha van értéke az üzenet resultjának akkor csak a resultot printelje ki.
Valami ilyesmi:
if(isset($uzenetresult)
{
print $uzenetresult;
}
else
{
többi kód ami már megvan
}Így este meló után ennyi telik gyorsmegoldásként
-
mm00
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged