- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
A fene vigye el, addig csesztettem, hogy jó lett. Persze nem OsolCaptcha és nem is Recaptcha lett
Végül a SecurityImages komponens/plugin 5.1.2-es verziója lett a nyerő (ne tudjátok meg mennyit kellett túrni a netet utána). Persze települni nem akart, mindig elszállt MySQL hibával. Fogtam a fejem, mire kiderült, hogy a telepítő SQL fájljaiban kellett átírnom a "TYPE=MyISAM" részt "ENGINE=MyISAM"-re. Ezután felment gond nélkül, konfigolni is tudtam, meg is jelent, validált is, még választani is tudtam, hogy melyik captcha-t használja a 4 beépített plugin közül.
Innen már csak fél órát szívtam azzal, hogy rájöjjek miért tilt le 10 frissítés után, de most végre működik.
Remélem többet nem látok Joomla 1.5-öt (ó, dehogynem fogok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Iphone 15 128GB 86% ,Számlájával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest