Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
The DJ
üzenetére
Szívesen, bár nem sokat segítettem. Sajnos annyi fölös időm nincs, hogy átnézzem a teljes plugint, meg rájöjjek, miért van nálad IPN-para.
Az pedig nem meglepő, hogy így sincs változás, de azt hittem, ez egyértelmű volt, hogy igazából csak kódjavítás történt az API-nak megfelelően, kissé szépítve (de még így is gányul hagyva) ezt a tákolást - az volt a vicces, hogy a plugin fejlesztője ezek szerint b@szott áttanulmányozni az API-t, hogy legalább felkészítse azt hibára is. Tehát most annyit javítottam a kódon, hogy legalább a plugin ismerje fel a hibát, amennyiben az van, ha ilyen WP_Error-t kapsz, akkor legalább ne kapj egy okádék fatal errort. Bár így is ocsmány, hogy a "hibakezelés" emberünknél abból állt, hogy nyomatott egy jó kis exit()-et a kód kellős közepén, ha para volt. Nem ám felhasználóbarát hibaüzenet, vagy valami.
Mondjuk az ilyenekben a WordPress amúgy is borzalom, nem tudom, mostanság hogy van, de régen emlékszem, akárhányszor elküldtem egy WP-s űrlapot, amennyiben az hibát mutatott, akkor az mutatott egy szinte üres lapot a hibaüzenettel, amely arra szólított fel, hogy nyomjam meg a böngésző "Vissza" nyilát, és akkor vissza tudok térni az előző oldalra. Nem ám normálisan le lettek volna kezelve a kommentelőűrlap hibái, és "felhasználóbarát" (vagyis inkább elvárható) módon újból megmutatta volna az űrlapot, a hibaüzenetekkel együtt.
Amúgy ez a link, amit küldtél, szintén elkeserítő, mert gyors átpörgetés alapján a fejlesztő (??? vagy inkább romboló) azt a gányolmányt belerakta a pluginjébe ("Thanks! I'll include your patch in the next release." - remek!), mármint azt, hogy objektumként kezeli a response-t, ami egy array az API szerint, és mindez kiderül úgy, hogy az ember a doksi megkeresésével és olvasásával 5 másodpercet tölt, mint én tettem...
Na, szóval most gondolom "IPN Request Failure" az eredmény, ami most nem meglepő.Melyik az a plugin, amit használsz? Nem mintha ismernék WordPress pluginokat, de nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy ne lenne valami normális webshopplugin hozzá.
Itt mindenképp próbálkozz meg a kérdéssel (angolul nyilván):
http://wordpress.stackexchange.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az pedig nem meglepő, hogy így sincs változás, de azt hittem, ez egyértelmű volt, hogy igazából csak kódjavítás történt az API-nak megfelelően, kissé szépítve (de még így is gányul hagyva) ezt a tákolást - az volt a vicces, hogy a plugin fejlesztője ezek szerint b@szott áttanulmányozni az API-t, hogy legalább felkészítse azt hibára is. Tehát most annyit javítottam a kódon, hogy legalább a plugin ismerje fel a hibát, amennyiben az van, ha ilyen WP_Error-t kapsz, akkor legalább ne kapj egy okádék fatal errort. Bár így is ocsmány, hogy a "hibakezelés" emberünknél abból állt, hogy nyomatott egy jó kis exit()-et a kód kellős közepén, ha para volt. Nem ám felhasználóbarát hibaüzenet, vagy valami.