Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

Sziasztok!

Van egy oldalam, az index.php-ben a következő néhány sor van beszúrva egy középső sávba azért, hogy a tartalmat a nekem szükséges helyen jelenítsem meg:

<?php
    $page=$_GET[page];
    if(!isset($page)){
    include "kezdolap.php";
    }else{
    $vanea=is_file($page.'.php');
    if(empty($vanea)){
    $vanea="0";
    }
    if($vanea==1){
    include "$page.php";
    }else{
    include "nincs.php";
    }
    }
    ?>

Ez azt hiszem egyértelmű, működik is szépen, nincs vele semmi gond. A probléma ott kezdődik amikor az egyik aloldalba (tehát nem az index.php-be) be akarok illeszteni egy egyszerű login rendszert, aminek a következő a forráskódja:

<?php

// Define your username and password
    $username = "admin";
    $password = "admin";

if ($_POST['txtUsername'] != $username || $_POST['txtPassword'] != $password) {

?>

<h1>Login</h1>

<form name="form" method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">

<label for="txtUsername">Username:</label>

<input type="text" title="Enter your Username" name="txtUsername" /></p>

<label for="txtpassword">Password:</label>

<input type="password" title="Enter your password" name="txtPassword" /></p>

<input type="submit" name="Submit" value="Login" /></p>

</form>

<?php

}
    else {

?>

This is the protected page. Your private content goes here.</p>

<?php

}

?>

A baj az, hogy valamiféle módon az első kód miatt nem működik a második. Nem értek mélyen a PHP-hoz és nem tudom mi üti ki a másodikat. Úgy kellene működnie, hogy beírom a nevet és jelszót és megjeleníti a védett tartalmat, de ehelyett csak simán visszadob az index.php-ra. Kipróbáltam egy PHP mentes oldalon és ott tökéletesen működik.

Tudna valaki segíteni hogy hogy hozzam össze ezt a két dolgot, hogy minden működjön rendeltetése szerint? :)

Új hozzászólás Aktív témák