Hirdetés
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Hát nem tudom, de én alapból úgyszoktam, hogy van az IDE (Fejlesztő eszköz, legyen az NVU vagy bármi...)
Ha ott írok valamit, speciel a HTML-ben, akkor elmentem.
Aztán egy böngészőben megnyitom a fájlt, amit módosítottam, és ott megnézem az eredményt.
Meg szerintem ezt így célszerű is, hogy mindig ott nézed meg, hogy hogyan néz ki
Csak ne felejts el menteni az IDE-ben és ctrl+F5-t (vagy sima F5-t vagy frissítés gombot) nyomogatni a webböngészőn. Én jelenleg ezt csinálom
. Meg amikor a jQuery-t tanultam(azt is átkéne újból néznem XD) ott csak ez a megoldás létezett
rászoktatja az embert a "jó használatra"Szerk:
Kötöszködni nem akarok. de inkább ezt használd(ez a biztos):
<!DOCTYPE HTML>
Nincs szóköz a ! jel és DOCTYPE HTML között, jah és nagybetű. Én még mindenhol így láttam. a Te verziód új az én szememnek
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Meg amikor a jQuery-t tanultam(azt is átkéne újból néznem XD) ott csak ez a megoldás létezett