Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
persze, egyébként meg se nyitotta volna
de kipróbáltam egy trükköt, Nvu-ból kimásoltam mindent txt-be, letöröltem a .txt végződést, átírtam html-be, és láss csodát, amit leprogramoztam, böngészővel megnyitva működött! Pontosan úgy, ahogy vártam tőle... Na akkor most mi van?
szerk.: nem, úgy látszik a programmal van valami, vagy nem arra akarom használni amire való, vagy fogalmam sincs mi baja...
egyébként nagyon egyszerű dolgot "programoztam" csak hogy kipróbáljak 1-2 kódot:
<! doctype html>
<html>
<head>
<title> Teszt oldal </title>
</head>
<body bgcolor="green" background="http://4.bp.blogspot.com/_JboMOxc4Rsc/S9_BhLAa1MI/AAAAAAAAAV8/sSOxoiBhJ5Y/s1600/green_grass.jpg" style="background-repeat:no-repeat; background-attachment:fixed"> </body>
</html>Ennyi az egész, és a várt formában is működik: megjelenik egy háttérkép, és kiírja felül, hogy teszt oldal. Ennyi is volt a célom vele egyelőre. De az Nvu által mentett verzió nem megy, csak magát ezt a kódot mutatja böngészővel, ha meg .txt-ben írom meg és lecserélem a kiterjesztést, egyből megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest