- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
"Gondolom egyrételmű, hogy maga a probléma, hogy szar a htaccess-ed."
Igen, arra már rájöttem korábban: "Kiderült: hibás volt a htaccess-em".Egy másik szabály amivel szintén jó:
RewriteCond $1 !favicon.ico$"ha a kliens lekérdezi a favicont, az miért eredményezi egy php program futását"
Na igen. Csak arra tudok gondolni, hogy mivel maga a fájl nem létezik így a RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f szabály nem vonatkozik rá (hiszen az csak a létező fájlokra igaz, ha nem tévedek). Az ikon request valamiért 200-as HTTP statust kap. Azaz annak ellenére, hogy valójában nincs, így gondolom mivel a fentebb írt szabályon már túl van, és a szerver OK statust ad neki, így a htaccess átirányítja. Ilyet nem mostanában szívtam.Tehát a valódi kérdés inkább: miért ad a szerver 200-as statust egy nem látező fájlra?
Szerk:
A szerkesztett írás alapján kipróbáltam egy nem létező fájlra hivatkozva: ugyan úgy megszívat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest