- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pelyib #19796 üzenetére
Ja erre elfelejtettem válaszolni. Köszi a tippet, de sajnos ehhez kevés a tudásom hogy megoldjam.
Lenne egy másik kérdés:
Van egy ilyen kódrészlet a számlázó agentnél:
<input type="text" value="<?php echo $datas['payment_custom_field']; ?>" name="adoszam"/>
A payment_custom_field viszont nem az adószámot tartalmazza, hanem pontosan ezt:
{"1":"1234567-1-12"}Segítenétek átírni a fenti sort (regexp?) úgy, hogy ebből a cella tartalomból csak az adószámot (1234567-1-12) illessze be? Köszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pelyib #19794 üzenetére
Ja sejtettem, de nem okozott ez hibát nekem 1+ éve, max annyit hogy szemetelt az error.log-ba.
2019-06-18 19:47:41 - PHP Notice: Undefined index: priceISO in product.php on line 1110
2019-06-18 19:47:41 - PHP Notice: Undefined index: stockStatus in product.php on line 1112Viszont itt más szintaktika kellene, tudnál ebben is segíteni?
$result .= '"offers": {
"@type": "Offer",
"price": "'. $data['priceISO'] .'",
"priceCurrency": "'. $cur .'",
"availability": "'. $data['stockStatus'] .'",
"itemCondition": "http://schema.org/NewCondition",
"url": "'. $this->url->link('product/product', 'product_id=' . $this->request->get['product_id']) .'",
"priceValidUntil": "2099-12-31"
} '."\r\n";Aztán most már tényleg nem nyaggatlak titeket a log tisztításával.
-
pelyib
tag
-
pelyib
tag
válasz
radi8tor #19785 üzenetére
Nem azért a 10 fillérért de egy json_encode nem lenne jobb megoldás mint PHP-ban összefűzni a stringet?
Azt már tényleg félek megkérdezni, hogy az egész miért van script tagben. -
radi8tor
MODERÁTOR
Hát az nem lesz egyszerű.
Ebben a file-ban 270x fordul elő a $data
Vagy csak elég lenne a kifogásolt sorokba tenni ezt?Vagy amit el tudok még képzelni ennek a funkciónak az elejét kellene átírni ami alatt ezek a sorok voltak. Értelemszerűen ennek a résznek nincs eredménye törölt terméknél. A modul fejlesztője nem igazán foglalkozott ezzel.
Opencart 3.0.2.0
-
pelyib
tag
válasz
radi8tor #19780 üzenetére
Null coalescing operator még lehet megoldás. DE ettől még a hiba meglesz, amit korábban kéne elkapni, lekezelni, logolni.
Szóval inkább a valódi okot kéne megtalálni (debugollni), hogy miért / miként juthat odáig a kód ha nincs is semmi hasznos abban a változóban. -
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy néz ki ez megoldódott, azóta nem láttam olyat a logban.
Tudnátok ebben is segíteni nekem?
Ha egy már nem létező terméket kérdez le Google (404), akkor ilyen bejegyzések kerülnek a logba:
2019-06-16 11:09:48 - PHP Notice: Undefined index: thumb in product.php on line 1082
2019-06-16 11:09:48 - PHP Notice: Undefined index: manufacturer in product.php on line 1083
2019-06-16 11:09:48 - PHP Notice: Undefined index: model in product.php on line 1084
2019-06-16 11:09:48 - PHP Notice: Undefined index: ean in product.php on line 1085
2019-06-16 11:09:48 - PHP Notice: Undefined index: priceISO in product.php on line 1110
2019-06-16 11:09:48 - PHP Notice: Undefined index: stockStatus in product.php on line 1112Az érintett sorok ezek lennének:
$result .= '"image": "'.$data['thumb'].'",'."\r\n";
$result .= '"brand": "'.$data['manufacturer'].'",'."\r\n";
$result .= '"sku": "'.$data['model'].'",'."\r\n";
$result .= '"gtin13": "'.$data['ean'].'",'."\r\n";és
"price": "'. $data['priceISO'] .'",
"availability": "'. $data['stockStatus'] .'",Mivel kellene kiegészíteni ezeket a sorokat, hogy ne panaszkodjon rá PHP engine?
-
coco2
őstag
Van itt bárkinek tapasztalata Linux parancssorból / crontabból php script futtatásában? Mennyire lassú / erőforráspocsékoló a php command line interpretere?
-
uno20001
csendes újonc
válasz
radi8tor #19774 üzenetére
A
is_array($this->request->post['option']) && in_array(end($this->request->post['option']), $var['options'])
részt cseréld le erre:isset($this->request->post['option']) && is_array($this->request->post['option']) && in_array(end($this->request->post['option']), $var['options'])
-
uno20001
csendes újonc
válasz
I02S3F #19771 üzenetére
Például egy osztályban. Vagy akár így:
$customers = [
[
"name" => "John Doe",
"birthdate" => "1990-05-13"
/*stb.*/
],
[
"name" => "Jane Doe",
"birthdate" => "1995-10-23"
]
/*stb.*/
];
és akkor pl. a második ügyfél neve a
$customers[1]["name"]
. Az objektum-orientált, osztályos megoldás nagyon hasonló, csak az több lehetőséget ad, így szerintem azt mindenképpen megéri megnézni. -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Most tanulom az asszociatív tömböt, ahol két érték kapcsolható össze. Több értéket milyen módon lehet összekapcsolni? (Például: Ügyfél neve, Születési év, Születési város)
-
uno20001
csendes újonc
válasz
radi8tor #19768 üzenetére
A
if(
in_array(end($this->request->post['option']), $var['options']) ||
(!isset($this->request->post['option']) && $var === reset($od[0]['ro']))
){
részt cseréld re, erre:
if(
(is_array($this->request->post['option']) && in_array(end($this->request->post['option']), $var['options'])) ||
){
.U.I.: azért még lehetne csiszolni a logikán, de remélhetőleg működni fog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van másik
PHP Warning: end() expects parameter 1 to be array, null given in live_price_update.php on line 95
-
pelyib
tag
válasz
radi8tor #19765 üzenetére
Probald meg az empty-t
if (!empty($od[0]['ro']))
{
// ha nem ures, akkor csinaljon valamit
}ui: A pontos hibauzenet sokat segitene (ha ez se mukodik).
ui2: Amugy ez a foreach siman felulirhatja a $data-t ha tobb elem van az 'ro'-ban. En azt csinalnam, hogy a if-ben rogton vissza is ternek. Amibol az is kovetkezik, h a fentebb levo feltetelt is meg lehetne forditani, de ez mar messzire vezet -
radi8tor
MODERÁTOR
Kéne egy kis segítség ismét.
Van ez a kódrészlet:
public function getOptionData($product_id, $tax_class_id){
$this->load->model('extension/liveopencart/related_options');
$od = $this->model_extension_liveopencart_related_options->get_ro_data($product_id, true);
$data = [
'model' => false,
'unitprice' => false
];
foreach($od[0]['ro'] as $key => $var){
// var_dump($key);
if(
in_array(end($this->request->post['option']), $var['options']) ||
){
$unit = ((1 / $var['weight']) * $var['price']);
$taxed = $this->tax->calculate($unit, $tax_class_id, $this->config->get('config_tax'));
$final = $this->currency->format($taxed, $this->session->data['currency']);
$data = [
'model' => $var['model'],
'unitprice' => $final." /(l,kg)"
];
}
}
return $data;
// var_dump($data);
// return $data;
}foreach($od[0]['ro'] as $key => $var){
sorra panaszkodik, hogy:
Invalid argument supplied for foreach() in ....live_price_update.php on line 91Nincs belőle hiba az oldalon, de tele szemeteli a logot ezzel.
Ez a hiba csak akkor jelentkezik, ha olyan termék kerül listázásra, aminek nincs related_option megadva. Szóval a shop termékeinek 85%-nál hibára fut (logban jelentkezik csak).
-
pelyib
tag
Code styling az mindig ízlés vagy hit kérdése. Ebbe (szerintem) kár belemenni, a lényeg, hogy a csapat / cég megállapodjon és mindenki ahhoz tartsa magát. Különben káosz lesz, az senkinek se jó.
A linkelt oldal nem egy blog post, hanem egy "PHP Standards Recommendation".
Itt találod kik vesznek részt a PSR-k kidolgozásában. A memberek projektjeit elnézve bár lehet, hogy "friss egyetemista" de hogy zéró gyakorlat azt kétlem.Pár példa hogy kik használják, és vették alapul ezeket a sztenderdeket:
- Composer
- Symfony
- Laravel
- Guzzle
- Monolog -
coco2
őstag
válasz
pelyib #19750 üzenetére
Nevetséges sor és oszlop pocsékolást, meg stílustalankodást linkeltél. A {-t új sorba rakni széttöri a kód olvashatóságát, annak a blokk kezdő sor végén a helye. 4 space helyett 2. camelCase helyett is snake_case. És ez csak a legeleje a blognak, nem is nézem tovább. Aki azt blogot írta, valami friss egyetemista lehet zéró gyakorlattal.
-
pelyib
tag
-
törölt tag
Kódírásnál TAB vagy SPACE az elfogadottabb? Én alapvetően tab párti vagyok, de webes vonalon valamiért rengeteg space-es kóddal találkozom.
-
I02S3F
addikt
válasz
Nicotin #19737 üzenetére
Szia! Nagy Gusztáv - Webprogramozás Letöltési link az oldal alján, pont ezt olvasom!
-
törölt tag
Help!!!
Valaki használ EclipsePDT IDE-t macOS rendszeren? Egyszerűen nem sikerül beüzemelnem a PHPUnit-ot.
Beállítottam a PHPUnit.phar elérhetőségét, de egyszerűen a létrejött tesztek a "extends PHPUnit_Framework_TestCase"-re panaszkodnak, hogy nem ismert típus.
Valami biztosan működő megoldáshoz linket vagy közvetlen tanácsot tudna adni valamelyőtök? (macOS 10.12.6) -
törölt tag
válasz
Nicotin #19739 üzenetére
Nem akarom reklámozni, de sitepoint-on elég sok akció van, volt, hogy ingyenesen is adtak régebbi kiadványokat. 2009 és előtte, az alapok elsajátítására szerintem segítséget adhat.
Angol tudás kell, de szerintem ez IT fronton nem újdonság, a tanulásban (később a kutatásban) ennél nagyobb előny ritka szerintem, ér annyit mint a jó memória, mivel eléggé mozgásban kell maradni az ismeretek tekintetében, ha valaki jól szeretne dolgozni.
-
törölt tag
644 jog van a fájlokra, 755 a directory-ra, szóval read jog van, owner pedig write. És mégis. Picit érthetetlen számomra a hiba oka.
A PHP path-ban látsz olyat, hogy php5, az ne zavarjon meg, mert macOS-en install után alapban ott a php5, de update volt és a php7.2 került oda, phpinfo is szépen mutatja.Update: Kipróbálom linux server-en is. Kíváncsi vagyok...
Update2: Linux alatt sima unzip és rendben megjelent a welcome screen. Szóval valamit mégis csak én szúrok el biztosan ...
Update3: Nem tudom mi lehetett, de egy Apache restart megoldotta a dolgot
(#19737) Nicotin: Én anno még egy PHP24 óra alatt könyvvel kezdtem, de az lehet mostanra erősen elavult. Semmi OOP nincs benne. Talán a többiek tudnak ajánlani valami jót.
-
törölt tag
válasz
Nicotin #19734 üzenetére
A kép bináris információ, ne töltsd adatbázisba. Tedd könyvtárba és a nevét ill egyéb adatait tárold adatbázisban.
Ha ki akarod védeni a frissítésnél újra feltöltést, akkor egy egyszerű módja, hogy PHP header(Location)-el egy másik oldalra mész. Mondjuk olyanra ami feldolgozza a képet. Átméretezi, db-be tárolja az adatait, stb és visszajelzést ad a felhasználónak, hogy lezajlott a dolog.Más:
Ezzel mi lehet a gond? Win alatt oké, de macOS alatt PHP7.2-t használva nem megy...
Read jog van mindenkinek a fájlokhoz, mégis permission denied..
[kép] -
Nicotin
kezdő
Sziasztok lehet még nem kellene ide írnom hisz még most ismerkedem a nyelvel de abba szeretnék segítséget kérni hogy szeretnék egy olyan "scriptet" írni ami feltölt egy sql adatbázisba egy képet egy alap kép gallériához kellene ez csak nincs ötletem hol kezdhetném el.Probálkoztam magamtol de annál a részénl megakadt ha feltölti a képet és f5 frissítem ismét felölti az utolsó képet. Valaki egyszerűbb kódot példaként tudna küldeni megkösszöném.
-
törölt tag
Úgy gondolom a Laravel komplexebb. Nem egyszerűbb kiindulásnak az Igniter? Vagy rosszak az információim és kezdésnek is jó a Laravel?
(Amúgy lehet volna egy project, ahol azt használnak. ezért is kezdenék azzal. Belelátnék a fejlesztésbe és menet közben abból is tanulhatnék.)
-
törölt tag
Szeretném a CodeIgniter-t kipróbálni. Milyen kiindulási pontot javasolnátok valakinek, aki még PHP vonalon nem foglalkozott framework-el?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Opencart pont hogy olyan jól van megírva, hogy akár 30000 termékkel is jól elbánik. Nem kell alá izom vas.
Akik bérelhető verziót árulnak az is Opencart alapú (pl Shoprenter) csak már telepített kiegészítőkkel - tehát neked már nem kell megvenned őket darabonként 20-70 dolláros áron. Cserébe le kell mondanod az egyedileg testreszabhatóságról. Ezért amennyire kényelmesnek tűnik az elején a bérlés, annyira fájó lesz amikor már lenne igényed egyedi feature-ökre és falakba ütközöl.Nekem nem gond ha alap dolgokat kell megoldani, már valamennyire értem is a működését, de PHP, JS vonalon gyenge a tudásom ezért amit nem tudok pár hét alatt megoldani azt kiszervezem.
Miért bajlódnak webshopokkal mostanában? Azért mert kevés befektetéssel lehet profitot csinálni. Főleg, ha mindegy neked mit árulsz és csak azokat veszed fel a shopba amin nagyot lehet kaszálni. (mi nem ilyenek vagyunk)
-
coco2
őstag
válasz
radi8tor #19723 üzenetére
Mostanában sokan vacakolnak webáruházzal, és éppenséggel segítség lenne nekem, ha érteném, miért. Ha valami problémás, akkor inkább írd privátba, de akkor is érdekelne.
Ahogy programozói szemmel látom, azok a homogén framework-ök nem teljesítményre vannak kitalálva, hanem arra, ha csak valami nagyon kevés kell. Ha mennyiséget is akarsz forgalmazni később, mind szűk keresztmetszetté válik, és nem sokat lehet majd tenni az ellen. Ha meg csak kevés cucc forgalmazásáról van szó, ott vannak a kész webshopok ilyen 3 ezer huf / hó költségtől, de még a vip kategória is csak 20k huf / hó környékén van. Valami egészen nevetségesen kevésbe kerülnek. Szóval miért éri meg a hercehurcát?
Az egyetlen, amire gondolni tudok, hogy némelyik termék "leborult a kamionról", és olyat árusítanak, de az csak összeesküvés-elmélet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom részleteiben elmondani, csak azt tudom, hogy nem kellett volna JS ehhez a dologhoz (egy termék opció váltásnál változó paraméterek beállításához), de az a fejlesztő JS-el oldotta meg ahelyett, hogy controller PHP-val csinálta volna mint minden más működik általában Opencartnál.
Jó ez a magyar fejlesztő, általában nem szokott sokat szöszölni egy-egy fejlesztéssel de mivel ennek a kiegészítőnek teljesen más volt a logikája fel kellett térképezni a teljes kódot.
Reagálva a másik gondolatmenetre, kértünk mi ajánlatot egyedi webshopra, kaptunk is 1 millió + ÁFÁsat. Aztán úgy döntöttem megoldom én, kb 300e-nél járunk most.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem, nem erről van szó.
Opencart nyílt forráskódú a webshop. Viszont a modulok a fejlesztő brigádok logikája alapján működnek, ami nem mindig jó. Pl ez a legutóbbi akció azért került 1 napi munkába, mert az orosz fejlesztő egy merőben más megközelítést alkalmazott. Inkább JS-el "hazudta meg" a kijelzett értékeket, mint hogy rendesen PHP-ban lenne.
-
pelyib
tag
válasz
I02S3F #19703 üzenetére
Minnél közelebb a hiba előfordulásához. Ott eldöntöd hogy miként kezeled le. Dobsz egy másik specifikus exceptiont (fail fast) vagy logolod és visszatérsz valami használhatóval.
De ez mindig a helyzettől függ, neked mint fejlesztőnek kell eldöntened mi a helyes megoldás. -
coco2
őstag
válasz
radi8tor #19716 üzenetére
Ha van egy alkalmazás, ami jó szokásokhoz híven természetesen nincsen ledokumentálva, az gyakorlatilag a kóder tulajdona, aki fejlesztette. Az csak érzékcsalódás, hogy a te kezedben van. Valójában nincs. A játék úgy működik, hogy mindenki más olyan sokkal több idő rászánásával tud csak benne segíteni, hogy nem éri meg bárki másra bízni. Ha a project elveszti az eredeti fejlesztőjét, még az a veszély is fenyegetni fog, hogy teljesen kuka a project, mert felhasználói élmény alapján nulláról újrafejleszteni olcsóbb lesz, mint a régiben kotorászni, és találgatni, mi bug és mi feature. Szóval készülhetsz rá, hogy jönni fog a baj izomból. Ahhoz, hogy azt elkerüld, minimum 3 fejlesztőnek kell ismernie a projectet, de persze az sem szokott meglenni, mert tudod, ha egy ember fejleszt valamit, úgy olcsóbb
Majd a következő projecthez több előrelátást,
Peace & love -
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, fizetős modul. Na majd megkérem a fejlesztőit, hogy oldják meg. De az biztos nem lesz olcsó
Pont ma fizettem ki egy másiknak 45000-et egy jelentéktelen funkció működésre bírásáért.coco2: tudom, de azért megpróbáltam mert gondoltam egyszerű lesz az ignore feltételt átírni arra, hogy csak ezekre legyen érvényes.
-
disy68
aktív tag
válasz
radi8tor #19711 üzenetére
function areWeInIgnoredUrl() {
if (basename(DIR_APPLICATION) != 'catalog') return true;
$url = getFullURL();
$ignoredUrls = getIgnoredUrls();
foreach ($ignoredUrls as $ignoredUrl) {
$ignoredUrl = preg_replace("/^(https?:)?\/\//", "*", $ignoredUrl);
if ($ignoredUrl[0] != '!') {
if (preg_match('~' . str_replace(array('~', '#asterisk#'), array('\~', '.*'), preg_quote(str_replace('*', '#asterisk#', $ignoredUrl))) . '~', $url)) {
return false; // true;
}
} else {
if (!preg_match('~' . str_replace(array('~', '#asterisk#'), array('\~', '.*'), preg_quote(str_replace('*', '#asterisk#', substr($ignoredUrl, 1)))) . '~', $url)) {
return false; //true ;
}
}
}
return false;// true;
}szerintem a fentire gondolt
de lehet ott is negálni, ahol használodif (!areWeInIgnoredUrl()) {
//logic
}vagy beburkolod és negálod
function areWeInEnabledUrl() {
return !areWeInIgnoredUrl();
} -
radi8tor
MODERÁTOR
Így érted? (felcseréltem a 0-t és 1-et)
function areWeInIgnoredUrl() {
$url = getFullURL();
if ($ignoredUrl[1] != '!') {
if (preg_match('~' . str_replace(array('~', '#asterisk#'), array('\~', '.*'), preg_quote(str_replace('*', '#asterisk#', $ignoredUrl))) . '~', $url)) {
return true;
}
} else {
if (!preg_match('~' . str_replace(array('~', '#asterisk#'), array('\~', '.*'), preg_quote(str_replace('*', '#asterisk#', substr($ignoredUrl, 0)))) . '~', $url)) {
return true;
}
}
}
return false;
} -
coco2
őstag
válasz
radi8tor #19708 üzenetére
Nem biztos, hogy pontosan értem a kérdést, de ha az areWeInIgnoredUrl() függvényed kimenetét akarod az ellenkezőjére változtatni, lévén boolean visszatérési értéked van, símán csak cseréld ki a true <---> false kimeneteket, és az értelmezés várhatóan az ellenkezője lesz.
-
coco2
őstag
válasz
supercow #19707 üzenetére
Arra van szükségem, hogy ha a felhasználó valami illetlen dologra használná fel a website szolgáltatásait, a hatóságok ne csak a website-ot találhassák meg, hanem a felhasználót is - és ne csak lélekben, hanem testben is. Egy email cím meg egy ip log mire tud elég lenni abban a kérdésben?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tudnátok segíteni ennek a függvénynek a módosításában?
Arra szeretném módosítani, hogy a lista amit vár ne ignored legyen hanem pont az ellenkezője: a felsorolt lista legyen az érvényes és a root URL is.
(ez egy page cache modulnak a kódja)function getIgnoredUrls() {
$ignoredUrls = explodeTrim("\n", getNitroPersistence('DisabledURLs'));
$predefinedIgnoredUrls = array('/admin/', 'isearch', 'api/*');
//See if we are in admin
$dir = basename(DIR_APPLICATION);
if (!in_array($dir, array('admin', 'catalog'))) {
$predefinedIgnoredUrls[] = '/'.$dir.'/';
}
$ignoredUrls = array_merge($predefinedIgnoredUrls, $ignoredUrls);
return $ignoredUrls;
}function areWeInIgnoredUrl() {
$url = getFullURL();
if ($ignoredUrl[0] != '!') {
return true;
}
} else {
if (!preg_match('~' . str_replace(array('~', '#asterisk#'), array('\~', '.*'), preg_quote(str_replace('*', '#asterisk#', substr($ignoredUrl, 1)))) . '~', $url)) {
return true;
}
}
}
return false;
} -
coco2
őstag
válasz
supercow #19705 üzenetére
Nem az sms a lényeg. Részemről azért akarok extra azonosítást, hogy szegről-végről nyakoncsíphető maradjon az a felhasználó, aki valami nagyon illetlenséget művelne. Ha a nyakoncsíphetőség problémájára már fel van találva megoldás, egy tájékoztatást kérnék róla, mert nekem senki sem szólt
-
supercow
őstag
Mindenképp sms-nek kell lennie? Ha igen, akkor nem találsz ingyenest mert a küldés költségét neked kell fedezned. Meg tudod oldani saját kóddal, az sms-t ki tudod küldeni pl Twilio API-val.
Ha nem muszáj sms, akkor maradj a megszokott kétlépcsős hitelesítésnél Authy/ GAuthenticator, ahhoz van millió elérhető mintakód. Nem kell újra a kereket... -
I02S3F
addikt
Sziasztok! A hibakezelés struktúrálisan hol fordul elő a kódban? Akkor amikor felmerül a hiba lehetősége? Vagy egy egységbe zárva? Köszönöm!
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Website felhasználói hitelesítéshez szeretnék sms azonosítást. Például levélben küldöm ki a kódot, amit sms-ben küldjön vissza, vagy bármi. Milyen kiforrott eszközök vannak olyasmit website-ba beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged