- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #40158 üzenetére
Válasz egy régebbi beírásomra!
A csatorna rendezést ezzel próbáltam megoldani ScanShort-de nem sikerűlt.A netten ezt találtam a Windovs-ra a Net keretrendszert kell feltenni és akkor lehet,hogy jó lenne a csatorna rendezés?
Akinek síkerűlt rendezni a csatornák sorrendjét jelezze? -
TheMartin03
aktív tag
válasz
sandró60 #40155 üzenetére
[link]
ChanSort progi.
Kell egy kis IT tudás asszem a beüzemeléshez, de talán jól le van írva a README-ben.
Anno ezzel sort-oltam nagyszüleim TCL-én a csatornát, amikor a Digi miatt elment a sorrend.TV-be usb, Export, PC-be usb, Megnyit, rendez, ment, TV-be usb, Import.
-
lorinser
senior tag
válasz
sandró60 #39842 üzenetére
Miért ne játszaná le? 64.5" Philips 65PUS8808/12 - Specifications (displayspecifications.com)
Itt inkább az AVI formátumaiddal lesz a gond.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
sandró60 #39844 üzenetére
A Kodi az egy videó lejátszó szoftver a TV-re, így megúsznád a médialejátszó vásárlását.
Ahogy láttam, a 8818 Google TV-s, szóval az alkalmazások közt megtalálod. "Kodi" néven. Valószínűleg az le tudja játszani az Avi-t. És minden mást is, egyébként én jobban is szeretem, mint a gyári Philips lejátszót (Már csak azért is, mert a gyáriban nem lehet léptetni, csak pörgetni) -
sandró60
addikt
-
a2d2
addikt
válasz
sandró60 #39642 üzenetére
Őszinte részvétem
Részemről soha az életben nem veszek Philips TV-t ezek után.
2014-es amúgy, szóval nem mai darab, de a lányom szobájába egy még régebbi LG van ami a kezdetektől fogva hibátlanul működik, ilyen Philips TV hibával meg tele van a net meg a fórumok.
@RVR400: Leírom inkább gyorsan az előzményeket.
Szóval úgy került hozzám a TV hogy nem bootolt be, csak egy Philips logot mutatott.
gondolom ismeritek itt ezt a Toengel srácot, illetve a honlapját + az XDa fórumon is nagyon aktív: [link]
Sajnos pont az én modellemhez (AND1E széria) nem lehet upgrade loader-t telepíteni, így hardveres beavítkozásra volt szükség. A srácnak aki szerelte viszont nem volt képernyője a típushoz ezért az adatlapja alapján felprogramozott egy eprom-ot és lecserélte a régit és a távval nézte hogy reagál-e már a dolgokra.
Na a lényeg hogy szinte minden jó lett a TV-n, csak épp a legfontosabb rész nem: a HDMI portok. Okosfunkciók hiányában e nélkül sajnos csak papírnehezék jelenleg (jó van még egy kerülő megoldás HDMI-SCART átalakítóval ha egyáltalán működik a SCART portja, meg annak a képminősége sem lenne túl acélos).
A srác tanácsára néztem meg az option code-okat hogy stimmel-e a TV-re ragasztott matricával.
Ez van a matricán:
A TV ezzel a kóddal érkezett vissza:
És úgy hogy átírtam a számsort a megfelelőre, elmentettem a store gombbal, majd újraindítottama TV-t ez fogadott: első szegmens jó lett, az utolsó viszont az eredeti 44 helyett 45 lett (a begépelt 27969 helyett).
Ezután megpróbáltam már 2x átírni az utolsó szegmenst 27969-re de nem jártam sikerrel. (átírtam + store gomb és első esetben visszanyilat nyomtam, majd kihúztam a TV-t a konnektorból, második esetben visszanyíl nélkül egyből kihúztam a TV-t, de egyik sem jött be).
Szóval nagyon szellemjárta ez a készülék. Még próbálkozok. -
a2d2
addikt
válasz
sandró60 #39639 üzenetére
Jelenleg ebben a formában egy levélnehezékem van sajnos ugyhogy sok vesztenivalóm nincs.
Azt nem írtam hogy teljes boot problémája volt a TV-nek és egy szervizes srác cserélt benne epromot.
Most már bebootol, van kép meg minden, csak a hdmi portok halnak le.
Az első option number viszont nem stimmel a tv-re ragasztottal. Próbáltam átírni, engedi is csak épp elmenteni nem tudom.
Próbáltam visszalépkedni balra nyíllal, ok gombot nyomni és kilépni a visszanyíllal, egyiknél sem mentette el a számokat.
Erre van esetleg valami titkos gomb? -
Kbali
nagyúr
válasz
sandró60 #39624 üzenetére
Nekem a gyári hasonló, de egy kínszenvedés ezzel böngészni a TV-n, mert a kurzor pozícionálás irgalmatlan lassú és pontatlan. Szóval én nem adnék érte pénzt, ha külön kellene venni (inkább akkor egy univerzálisabb külső dongle-ös billentyűzet, amin van tapipad).
És emiatt alig- alig használjuk ezt a tulajdonságát. -
dvogabi
tag
válasz
sandró60 #39577 üzenetére
Nekem a 7109-es tv-hez volt ilyen táv.Nemigazán használtam ki, és kb 3 év alatt lekoptak a karakterek.(mégiscsak az az oldal van alul) De ha ilyen igényed van, akkor egy normális USB elosztó és BT egér billentyűzet.És nem kell mindig a falhoz lapulni, ha pendrive-t akarsz ki-be dugdosni.
-
sandró60
addikt
-
dvogabi
tag
válasz
sandró60 #39518 üzenetére
Elvileg van olyan opció, hogy tv csatorna másolása USB-ről oda-vissza, csak ha más márkájú tv volt előtte, akkor nem biztos, hogy megy.
Persze nyugodtan kérdezz, ha addig nem jelentkezik egy GoogleTV-s kolléga, aki többet tud erről a rendszerről....bár sok különbség nem lehet Android és GoogleTV között. -
dvogabi
tag
válasz
sandró60 #39512 üzenetére
Szia.
Elvileg ha a távirányítón nyomsz egy ok gombot és egy + gombot akkor lépsz be a csatornaszerkesztő menübe. Itt kell létrehozni egy kedvenc cs.listát és oda tudod betenni azokat amik kellenek, ha megvan akkor tudod sorba rendezni.Lehet nevet adni (Nekem DoG ami a monogrammom egy o-val kiegészítve.) Ha kész akkor szintén Ok gombra klikkelsz, és fel kell navigálnod a minden csatornára ok és ki lehet választani a kedvenceket.Nekem 8505 van és a leírásban a 12. oldal taglalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged