- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Sony ban most sem lehet csalódni ,én a legolcsóbb led TV t vettem tőlük (+ oled et is) X75wl a típus ,
Homogenitás / felhősödés tökéletes (utóbbi szinte nulla) ,mozgás megjelenítés / felskálázás kiemelkedő és minden főldi jóval megvannak áldva.
Jobban figyelnek a “tökéletesebb” tv k érdekében a gyártás folyamán mint a többi gyártó.
Sztem bármelyik terméket veszed tőlük csak boldog leszel tőle.Szerk.
És ha figyelembe vesszük a mostani Philips led TV k árait (főleg amit Vhiktor nem rég tesztelt) ,egy cseppet sem túlárazott a Sony. -
Dave™
nagyúr
A félreértések elkerülése végett így jobban átlátható:
65PUS8818 VA és remek képe van
55PUS8818 IPS és kicsi a kontraszt, illetve árban majdnem ugyanannyi, mint a 65"
55PUS8518 VA de fakónak találom a színeketSzóval nem lehet normális (=olyan minőségű, mint a 65PUS8818) TV-t venni a Philipstől 55" méretben, ez a konklúzióm.
szerk: OLED nem játszik, mert sok statikus tartalom megy rajta, a mini LED meg azt hiszem nem Google TV, az viszont fontos.
-
HUNited
őstag
A készülék fő funkciója egy TV-nek a kijelző. Ha az hibás, az elég indok a cserére. Mindenesetre te tudod, én a helyedben szívatnám kicsit a multit, dehát én nekem az az egyik hobbim. A pixelhiba amúgy egy tv esetén nem látszik, ez azért igen, és sok pixelt érint egymás mellett ahogy elnéztem. Ha a pixelhiba egymás melletti pixeleket érint, ott is van cserealapod. Az más kérdés amúgy, hogy szeretnek a gyártók ezzel dobálózni, de a magyar jogszabály nem ír elő nekik mozgásterületet ezen a téren. A hiba az hiba. Nyilván jelentéktelen hibánál hivatkozhat a kereskedő aránytalan többletköltségre, de ez nem jelentéktelen hiba, hanem egyértelműen gyártási hiba ahol nincs mérlegelési alapjuk.
Én a helyedben jelezném (látom meg is tetted), és ha elutasítják, elállnék a vásárlástól (ez esetben ugye neked kell visszaszállítani) és még egy fogyasztóvédelmi panaszt is tennék. Attól meg ne félj hogy nem fogod tudni ennyiért megvenni, szerintem hamarosan újra kedvező áron lesznek. Bár nem tudom mennyiért vetted, én még valós akciót karácsony előtt az Alzától nem láttam
-
HUNited
őstag
3 napon belülivel minden költséget a kereskedő visel mivel garanciális (jótállás) hiba és a készülék működését befolyásolja. Javaslom hogy jelezd az eladónak a problémát és hogy mit ajánl. Ugye ilyen esetben (jótállás) 4 lehetőség közül választhat a fogyasztó: csere (3 napon belülinél elsődleges, mégpedig azonnali csere), javítás (3 napon belülinél a kereskedő nem élhet vele csak a vevő kérheti), árleszállítás (neked ez is opció lehet ha valóban nem zavar, de azért nem 2 ft-os dologról beszélünk... és nem tudhatod később romlani fog e a helyzet), és végül elállás (ezzel mivel akciósan vetted gondolom nem akarnál élni).
Ne feledd, ha a forgalomban még kapható ilyen termék, és nem elállás, hanem jótállási igény miatt kéred a cserét (főleg 3 napon belül), a kereskedő KÖTELES teljesíteni. És mivel tömegközlekedési eszközön nem szállítható, így minden költsége a kereskedőt terheli!
Élj a jogaiddal!
Szerk: természetesen ez csak akkor igaz, ha magánszemélyként vetted a TV-t, és nem cégként vagy egyéni vállalkozóként, más jogi személyként)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged