- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
hitman, #33698 üzenetére
Nagyon szívesen, Vimu playert lenne érdemes kipróbálnod, elég jófajta lejátszó, Serviio Dlna programmal kifejezetten gyors hálózati lejátszásnál.
P6y8tt:
Azért nézz egy üzemórát, nehogy valami demókészülék legyen...
-
alaves
addikt
válasz
hitman, #33675 üzenetére
Kizárásos technikával:
1. 'Filmstílus: szabványos v. egyenletes' beállításnál főként nagy felbontású filmek gyors jeleneteinél időnként szaggathat, mert a sok interpolációt nem bírja a hardver (pedig a P5 az egyik legerősebb) és ez bármelyik csúcskategóriás TV-n is így van. Megoldás: 'Film' v. 'Pure Cinema' beállítás.
2. Ha van USB 3 ultra pendrive-od (vagy 32 MB cache-es HDD), arról van-e ez a jelenség? -
alaves
addikt
-
zuzozuzo
tag
válasz
hitman, #31891 üzenetére
Először egy TCL 55c728-at neztem, majd áttértem egy Samsung qe55q80a-ra, de most derült ki hogy nagyobb kedvezményem van a telekomnál mint gondoltam, így elkezdtem nézegetni ezt a Philipset. Igazabol kb. ugyanolyan arányban használnám Ps5 játékokra mint filmnezesre(torrentrol letoltott 4k es netflix egyaránt). Tudom hogy az Oled masabb/modernebb technológia mint a qled , de youtube videokat nézegetve nem tűnik sokkal jobbnak (főleg a játékoknál) az Oled. Vagy ne foglalkozzak ezekkel, tuti jobb, es maradjak végleg a Philipsnél? Egyébként az ambilight is vonzó számomra.
-
KnightDave
tag
válasz
hitman, #31625 üzenetére
eMagon 15% visszajönne a 706 árából, szóval komolyan fontolóra vettem a vásárlását.
Milyen panel problémád volt a 806-tal?
Esetleg van valami YT teszt videó, amit laikusok is le tudnak futtatni és rájönnek ha citromot vettek?Az ambilight egyébként mennyit ad hozzá az élményhez?
-
blakey
titán
válasz
hitman, #31307 üzenetére
Okos konnektorral megoldható, tehát olyannal, amit pl. Wifin tudsz vezérelni vagy egy egyszerű távirányítós konnektorral. Ha ilyen igényeid vannak, de a mai TV-ket nem feltétlenül ajánlott így használni, OLED TV-ket pl. kifejezetten tilos a kikapcsolt állapotban futó panelkompenzáció miatt.
-
hitman,
őstag
válasz
hitman, #31286 üzenetére
....és akkor így fél nap után szeretnék kérni egy kis segítséget!
Valami kalibrálási útmutatót tudtok adni, vagy egy videót ami jó lehet, hogy hogy állítsam be?
Egy 4éves sima LG 4K led tv-ről váltottam, a YT hdr 4k tartalmak félelmetesen szépek és lélegzetelállítóak, DE a sima YT és tv tartalom förtelmes, fátyolos, fakó, élettelen, pedig próbálok mindent állítani.
A szomszéd szobában van egy 3 éves alsó kategóriás Lg oled tv 55" , de a fényereje és kontrasztja tv műsor alatt sokkal jobb mint az enyémnek, nagy fényerő nagy kontraszt....nem tudom hova tenni a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest