- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Gondolkodom egy ilyen tv-nek a megvételén: [link]
A kérdésem az lenne, hogy ezt a tv-t normál fali konzol használatával fel lehet tenni a falra? A nappaliban a tv fal fali tv-re van kialakítva és nem szeretném az egészet átalakítani. -
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Oled806/12-höz szeretném a telefonjaimat (galaxy s10 lite, realme gt neo 3) csatlakoztatni kábellel. Van bevált type-c hdmi kábel, amivel működik? Rendeltem aliról egy ult-unite 4k60hz-es kábelt, de sajna nem működik vele a kapcsolat. Egy pillanatra látja, h vmi csatlakozott de utána kiírja, h nem talál forrást. A válaszokat előre is köszönöm!
-
surgyi
senior tag
válasz
rainman72 #38392 üzenetére
Jelenleg ha jól látom a MM-ban a legolcsóbb mindkét modell. A 707 -es 390ezer a ráadás 32" TV-vel. A 807-es 428ezer lenne, de nincs belőle sajnos (árukeresőn pedig 591 ezer másik műszaki áruházban).
Egyébként nem falra megy, s abban igazad van a közép talp mutatósabb is lenne. -
rainman72
nagyúr
válasz
surgyi #38391 üzenetére
4 oldalas ambilight 3 helyett,igaz ha nem falra megy akkor nem sok jelentősége van.Ha viszont asztalra megy jobb a kinézte a középtalp miatt,nekem legalább is ez is szempont lenne.
Valamivel nagyobb fényerejű panel ami jó a HDR tartalmakhoz(tudtommal)
Végülis nem sok de már nem is annyival drágább mint régebben. -
rainman72
nagyúr
válasz
surgyi #38389 üzenetére
Itt sok embernek van Philips oled tvje akár milyen fura is,meg eleve a márka is
Régebbi tipus,vagy komolyabb model,mindenki meg van elégedve vele,szóval nyugodtan.
A Philips képfeldolgozó része a P5 engine és az ambilight kombója az egyik leghúzósabb indok a márka megvételére.
A tvk-en futó android vagy idén már Google tv tök gyors,jól kezelhető,rugalmas az app.nagy száma miatt.
Amúgy nem sokkal drágább a 807 én inkább az venném,vagy megvárnám a novemberi időszakot,hátha olcsóbb lesz pár 10ezerrel,igazából már lassan kifutó modelek. -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb topic, de Philips tv-ről volna szó.
Egy ideje keresgélek tv műsor nézésre s Xbox Series X konzolhoz egyaránt (ha lehet mondani) tökéletes készüléket.
Rá akadtam erre: PHILIPS 55OLED707/12 4K UHD Android Smart OLED Ambilight televízióVan valakinek tapasztalata, véleménye róla? Megéri az árát, mennyire megbízható maga a márka?
Eddig Lg tévéim és monitoraim voltak szinte, nincs tapasztalatom a Philips-el, de eléggé jók a paraméterei és az Ambilight amit szívesen kipróbálnék.
-
Sinu
senior tag
válasz
Alien! #38382 üzenetére
A válaszokat olvasgatva rájöttem, hogy nem voltam teljesen pontos
Szóval a fejhallgató egy Steelseries Arctis Nova 7X
Van benne BT, illetve adnak mellé egy USB dongle-t ami 2,4 GHz sávon küldi a dallamokat.
Na most ez utóbbi sokkal jobb késleltetés és minőség tekintetében is. És ezt a dongle-t nem szereti a TV.
Minden más eszközömmel jóbarátok.
Tudom ez ilyen first world problem és érjem be a BT-vel, de azért na, csak jobb lenne a 2,4 GHz
Amúgy a DTS Play-fi-t ismerem, használtam is korábban amikor vezetékes fejhallgatóm volt, jó kis megoldás -
Alien!
senior tag
válasz
Bogyi007 #38384 üzenetére
Hát ezen a videón nem néz ki jól...
-
Bogyi007
veterán
Próbálta valaki esetleg ezt az occo kínai Ambilight koppintást?
-
Alien!
senior tag
ha telóval működik a füles, akkor tegyél egy próbát a DTS Play-fi-vel, evvel a tévé átlöki mobilra a hangot wifin, onnan meg megy a fülesre bt-n. A minőség patent, a kését lehet korrigálni. Itt van hozzá az app
szerk. bocs, a BT-ben nem vagyok biztos, én kábeles fülessel próbáltam...
-
stefi68
addikt
válasz
MadMancs #38377 üzenetére
Nálam BT-on nem csúszik a hang, egyátalán (8505 modell).
Nemrég vettem egy BT-s hangfalpárt. Az itt korábban elhangzottak alapján én is arra számítottam, hogy késni fog a hang, de valami rejtélyes okból kifolyólag sem a TV adásoknál, se Vimu, se Kodi alatt nem késik.
A TV időnként kiír valami dumát, hogy Audio korrekció megtörtént, vagy ilyesmi...
Szóval teljesen jó BT-s hangátvitel. -
MadMancs
veterán
Létezhet.
Legtöbb philips nem támogatja a vezeték nélküli hangot (késleltetés miatt).
Amiben lehet ráció, az új MI TV-vel kipróbáltam hogy soundbar nem HDMI hanem BT csatlakozik, van kb 1,5mp csúszás. Ami egy Kodi vagy VLC esetében nem gond mert korrigálható, de pl lineáris adás, vagy youtube már kellemetlenebb a helyzet. -
Sinu
senior tag
Halo,
A fejhallgatómhoz van egy Wireless Dongle usb csatlakozóval, az létezik, hogy a 806 nem ismeri ezt fel mint hangeszköz? Minden mással működik, pc, telefon, xbox, mi box s, etc. -
rainman72
nagyúr
válasz
Bandeee82 #38370 üzenetére
A Philips árak sajnos kicsit magasak.
A Sony X90K azért olcsóbb mert már több mint egy éves model(másfél) a PUS8818 meg nem rêg jelent meg.(Láttad volna tavaly ilyenkor a Sony árát)
Belepő qled semmire nem garancia.
A Samu is a mini ledektől jó csak alatta szinte semmi,gyenge fekete,blooming stb... -
Bandeee82
tag
válasz
rainman72 #38369 üzenetére
Szimpatikus TV, csak annyi a gond vele, hogy se nem QLED, se nem Mini LED, ahhoz képest meg drága sajnos. BF-kor remélem vágnak az árából
Vajon a betekintési szög mennyire rossz?
LG-ből csak OLED-et vennék, Sonyból meg a tavaly x90k hasonló árban van, mint a 8818, még megnézem a különbségeket...
-
rainman72
nagyúr
válasz
Bandeee82 #38367 üzenetére
Lg gyenge minőségben,Sony meg nagyon drága.
Marad a Philips.A 65PUS8818 VA.
[PH teszt] -
RVR400
veterán
Én felraktam a 65PUS8506-ra tegnap este a 113-at, még nem teszteltem, mert már későre járt. Annyi, hogy az alapfunkciók ugyanúgy működtek, mint előtte, szóval szerintem gond nem lesz.
Viszont továbbra sem értem, hogy ha a gyári médialejátszóval nézek filmet, akkor miért fog akkora sávszélességet (esetenként 500 M-bit/s is megvan) akár wifin keresztül, akár USB-s LAN adapterrel, mikor a saját LAN-jába dugva, illetve más lejátszó programmal (wifin, USB-s adapterre, és saját LAN-ba dugva is) elvan 80Mbit/s környékén is.
Ez a hiba sajnos sok esetben akadást tud okozni az 50-60 GB körüli 2160P-s filmek lejátszásakor. Nyilván értem én, hogy nem kell használni a gyári lejátszót, de sokkal kézreállóbb, mint bármelyik más külső lejátszóprogram.
-
Bandeee82
tag
Sziasztok!
pus8818-ról mi a véleményetek? Van már esetleg valakinek? 65-ös méretben VA, vagy IPS panel van?
Philips megbízhatóságról lehet tudni valamit? Milyen a szerviz hozzáállása? Samsunggal befürödtem, az ki van zárva, TCL meg elég kérdőjeles, sok hibát olvasni róluk. Marad az LG, Sony és a Philips, mint lehetőség.
Köszi!
-
A-Bag
tag
Sziasztok !
Pár napja kínlódik a tv (50pus8507) a wifiviel. 5 Ghz-en kb. fél perc után megszakad a kapcsolat, 2,4 Ghz-en folyamatosan pufferel, vagy hibaüzenetet ír (Korlátozott elérés. Csatlakozása az útválasztóhoz nincs megerősítve). Telefon, tab, laptop, minden más probléma mentesen működik, csak a rohadt tv nem
Hol keressem a hibát ?
Routeren váltogattam a channeleket, nem segített, tv factory reset is megvolt.... -
rainman72
nagyúr
-
ЯΞD
senior tag
Köszi a sok választ!
Nos Kodim van rtl meg tv2 stream-re használom azon kívül semmit nem tudok róla
.
Szoftver TPM191E _ 101.002.178.000 – Date: 2022/05/11
Serviio-t nem próbáltam. Kodival megpróbálkoztam de hiába van megosztva a mappa nem tudom miként adjak neki hozzáférést.
-
Mizol29
senior tag
Hello!
Philips 55pus8518 milyen panellel szerelt, illetve jó tv-nek számít? Leginkább streaming menne rajta, Hbo max, Disney meg néha egy kis jaték PS5-ről. Még a 8118-at néztem, de annál olvastam, hogy nagyon fapados meg lassú a rendszere 2 magos procival. -
bnorci71
addikt
gépen mappa megosztás engedélyezve
tv-re Kodi ott mappa betallóz az mondjuk néha nekem nehezen megy de neten találni megoldást meg aki pontosan tudja segít majd itt is
vagy
serviio vagy LG Smart Share progija a gépre utána a tv saját lejátszójával lehet mozizni.
Kodi-t én jobban szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Villanyszerelés
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Windows 10
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Apple TV 4K (Ethernet + 128GB tárhely) alig használt (Euronics jótállás)
- Denon DRA-100 + ajándék Bowers & Wilkins Px7 S2
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest