- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Jó reggelt mindenkinek, TV készüléket amikor bekapcsoltam a bal oldalán felvillant pár csík ami szerintem nem odavaló, előfordulhat, hogy a képernyővel valalmi gond van? Kikapcsoltam és újra bekapcsoltam a készüléket, hiba nem jelentkezett újra, szerintetek mi lehet ez a jelenség? Tehát egész éjjel kikapcsolt állapotban volt a készülék, ma reggel vettem észre a hibát
szombati vásárlás.
-
-
adam1
aktív tag
válasz
Luck Dragon #14838 üzenetére
Szia nem tudod hogy a 65PFS 7559-es adott vezeték nélküli mélynyomó jó más készülékhez? én nem használom és csak a port fogja esetleg eladnám.
[link] -
gabber01
addikt
Sziasztok!
TV vásárláson törjük a fejünket, és egyelőre a 49PUS6401-et néztük ki Philipsből. Erről mik a tapasztalatok, vélemények?
Semmi extrára nem kellene, csak filmek (jellemzően nem TV adásból), sorozatok nézésére, meg esetenként Youtube. Lényeg a képminőség, hangra van külön hangszóró, illetve nem baj ha a smart funkciók működnek és nem muszáj külön vmi androidos médaiboxot venni. -
allein
addikt
válasz
Bluray nem rossz, igaz, hogy FULL HD és nem 4K. Érezni a különbséget, OLED-en szebb ugyanaz az anyag, LG kalibrálva van. Philips még nincs kalibrálva, de más technológia, ezt tudjuk.
Kezdtem megszokni az LG mozis kalibrált képét, ehhez képest a Philips a 3 oldalas ambilight fényével- uhhh, kicsit soknak is tartom
egész szoba ki van világítva. Mindenesetre, youtube, 4K videók gyönyörűek
Most már jöhet egy 4K lejátszó
Az biztos, hogy az ambilight nagyon sokat dob a filmnézés élményen
-
wolfman
veterán
Létezik az, hogy egy készüléknek idővel a színmélységi képessége romlik szerintetek???
-
allein
addikt
válasz
Köszönöm szépen
-
-
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #14829 üzenetére
Szia. Végül nem jött össze a dolog, a készülék nem volt garanciás és az eladó amikor elhozta az üzletből akkor a készülék bemutató darab volt. Én alapból nem veszek olyan készüléket ami bemutató darab
Végül Ő lett, most kötöm rá a bluray lejátszót aztán majd meglátjuk. DE, eddig is tetszik, youtube - 4K - gyönyörű szép, PS4 is rendben van ezen a készüléken
egyelőre ennyi
-
Mandok
tag
Sziasztok!
Philips 65PUS6121
Ez a TV lenne a kiszemeltem. Ha nincs vele semmi egetrengető hiba és hiányosság, akkor lehet, hogy el is hoznám.
Örülnék neki, ha VA paneles lenne, ezen kívül nem nagyon van más kritériumom. Az elmúlt években szinte kizárólag belépőmodell TV-ket néztem, bár azok mind Samsungok voltak, egy Panát kivéve. 4K-s tapasztalatom csak egy Samsung 6000-es sorozatú TV-vel van, mert a szülőknél az van. Teszi a dolgát, semmi gond vele, én nem tudnék abba sem belekötni, de ez a 65"-ös Philips 6121 most olcsóbb lenne nekem, mint a KU6000, ezért gondoltam, hogy megkérdem, ki, mit-gondol róla.A 65" Samsung belépő 4K-ján, illetve a Sony szintén 4K-s XD7ezres sorozatán gondolkodtam még, de a Sony jóval drágább, a Samsung meg kb. árban hasonló, mint ez a Philips.
Köszi!
-
válasz
allein #14830 üzenetére
Igazán nincs mit. Nos nem tudom hogy milyen körülmények között tudod megtekinteni a készüléket. De minimum érdemes lenne azért kipróbálni , ehhez feltétlen jó lenne egy gyári vissza állítás, ami megközelítőleg tíz perces mutatvány. (Ha jól emlékszem). Sajátomon még nem csináltam. Majd mehet az átnézése.
Kipróbálás nélkül nem szabad megvásárolni. Nem csak ezt, hanem egyik készüléket sem. Hiába 4 éves kütyü még mindig sokat tudsz rajta bukni.Nem is olyan régen, privátba kereset fel egy PH-tag akit most nem neveznék meg. Majd ő mikor megírta mennyi a használt készülék értéke. Meglepően jól tartja az értékét. Nem tudom hogy te mennyiért veszed, de nem is ez a lényege.
Tessék időt szánni rá, nem vaktában megvásárolni. Ha ezt nem engedik, akkor ott valami susmus van, nem hiába, és akkor a dominó be is dőlt.
Szerk; Amit szeretnél vele, arra tökéletesen elegendő.
-
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #14829 üzenetére
Szia. Köszönöm szépen a bő tájékoztatást. Mostani Philips készülékemet szeretném lecserélni egy nagyobbra és nem okos TV-re van szükségem. Inkább tv nézés, PS4 játék, esetleg 1080p mkv filmek megtekintése hálózatról, NAS-ról. Korábbi Philips előzmény
Elmegyek a helyszínre megnézni a készüléket, 3. pontban leírtakat hogyan ellenőrzöm le
-
válasz
allein #14828 üzenetére
Nekem is ilyen van és rajtam kívül még két személynek.
Nos 2013-ban készítették itt Székesfehérváron, majd amikor bezárt a Lengyelek építették tovább ,ekkor már javában TP- volt az a bizonyos Philips.
Valóban a régi HBB rendszer van rajta ,ami még a Philips tervezett. De nem kell tőle elájulni,mert már akkor is elavultnak mondható volt,mikor már megjelent, főleg ha az OS sebességét vesszük figyelembe.
Én külső pc-vel használom. Így a mai napig tökéletesen teszi a dolgát.
A képi világa mai napig a legjobbnak mondható a FHD- készülékek között.Nem tudom milyen gondjaid voltak a régi Philips készülékekkel. Így nem is tudok érdemben felvilágosítani arról hogy ezen javítottak avagy sem. Maga a rendszer, lassú, és nem tolerálja ha gyorsan kapcsolgatja az ember. Mert képes sokáig szöszölni. Míg azt kibogozza hogy mit is szerettünk volna elérni. Az alkalmazások ami előre vannak telepítve, egy részük mai napig használható. Időközönként kap updatet is. Az más hogy a készülékben lévő HW hogy birkózik meg vele.
Maga amit kínál azt azért megteszi. Szépen váltogat a HDMI és egyéb vezetékes kapcsolatok között. A wi-fi jel erőssége kielégítő. Így mondhatni kapcsolatok terén jól vizsgázik a készülék.
Mint fizikai adottság terén a képi világa mozgás,színtelítettsége jónak mondható, ahogy a kontrasztok rajzolata is jól látható. Felhősödés nem jellemző. Fekete tartomány is jónak tekinthető a led -tv között. Persze soha nem lesz OLED minőség. De ez egy másik világ, más technológiával. A panel passzív 200Hz-es és szoftveresen 1400-Hz. Ami sport közvetítésnél nagyon jó élményt nyújt, vagy konzolok, játékok gyors megjelenítéseknél az elmosódás és pixelek szétesés mentességű képet kapunk. A hangszórók torzulás mentesek, nem jelentkeztek még recsegések.
Ambilight 7-es dinamikával használom a beüzemelése napjától fogva , változás itt sem történt.
A kameráját nem használtam soha, úgy gondolom hogy nem ezen fogok Skypozni. Arra ott van a PC.
De vásárlásnál tessék a rekeszt kipróbálni,mert típushibája egyike ,ha a rekeszt elhúzva, vibráló zöldes képet kapunk, ott az tönkre is ment. Tudomásom szerint, Magyarországon már ezt nem is tudják javítani csak a Lengyeleknél, kiszállítással.
A készülék háza és talpazata nem kopott, nincs hőelvezetésre utaló elváltozások,elszíneződések, még a SSB helyén sem.Vásárláskor ezek a típushibákat tessék megtekinteni, mert ezek mind alku képesek lehetnek.
-1 Távirányító giroszenzora , ha a youtube vagy máshol elkezded használni a qwerty-t akkor az embernél az első dolga az hogy megfordítja a távirányított és akkor használná. De van amikor ez nem jó. Hiába szinkronizáljuk újból , vagy cserélünk elemet és kapcsoljuk ki és be újra a készülékkel egyetemesen.
Ilyenkor csak a távirányító csere segíthet. Mert egyszerűen nem javítják. Meg minek is ha van több ezer készleten.
-2 Az ambilight összeszerelésénél az operátor nem jól pattintva be a helyére akkor úgymond" süllyedés " történik az ambilight panel és a hátlap között, és amikor a készüléket a falra szerelve szeretnénk a vizuális látványvilágban részesülni, akkor döbbenünk meg, hogy nincs ... mert a hátlapban lévő ambilight lyukak alatt van, és eltorzítja, vagy az alatt jeleníti meg a készülék belsejében.
-3 a kamera "fentebb leírtak"
-4 A talp festése, a fémen a festék hólyagosodik .Összegezve, mai napig szuper készülék. igaz nekem a 40" van, nem az általad írt 46"-os de biztos vagyok benne. hogy nem fogsz benne csalódni. Ha csak nem okos tévét akarsz minden áron, mert akkor most le is besszélek róla.
-
allein
addikt
Sziasztok. Erről a készülékről mi a véleményetek? Nem android, saját op rendszer és csak FULL HD.
A múltban voltak gondjam azzal Philips készülékkel amin a gyártónak saját op rendszere volt rajta. De állítólag ez a régebbi típus még valódi Philips és nem gagyi kínai TP-Vision termék Philips név alatt!
Mi erről a véleményetek?
Ahogy pár nappal ezelőtt említettem, személy szerint az új 6 meg 7. 4K szériától nem vagyok elájulva
-
törölt tag
SPMC Kodi-ra épül, kisebb módosítások vannak benne (mint egy CyanogenMod -van még ilyen egyáltalán?- pl.)
1. Lépje be pcröl, telefonról abba a gmail fiókba amin a tévé is van.
2. Kattints ide és fogadd el a feltételeket
[link]
3. Telepítsd fel a Kodit a tv-n Play Store-ból (ha még nincs)
4. Néhány óra múlva (sajnos várni kell) menj a frissítésekre és ott lesz a legutolsó beta verzió -
bonat
senior tag
kijavították a YouTube bufferelést!
működik
meg a hangerő betűméret nálam nagyobb lett vmiért -
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott egy Philips 42PFL4307H/12 készülékem. Az utóbbi időben egyre gyakrabban produkálja az alábbi hiba jelenséget: [link]
Ja még ezen kívül olyan is előfordul, hogy simán elfeketedik a kép, és csak csatorna váltással jön vissza.Van hogy ugyanazon napon egyszerre több csatornán is előfordul, de olyan még sosem volt hogy minden csatorna egyformán csinálná. A szolgáltatóm szerint ez a TV készülék hibája, de szeretném biztosra tudni, hogy ne cipeljem el a tV-t garanciáztatni feleslegesen.
-
törölt tag
Gyorsult minden.
Ami nekem a legfontosabb volt: az alkalmazások tudják már állítani a képfrissítést! Lett beállítás is a kliensekben (Plex, Emby). Így a Kodi 17 RC3 (beta testre kell hozzá jelentkezni) gond nélkül viszi a 24p-t! (23.976) Adjust refresh rate-et be kell kapcsolni a beállításokban (eddig is volt a Kodiban kapcsoló de nem csinált semmit)
-
hedgehog
senior tag
Ránézésre nincs sok különbség az új verzióban nálam. Kipróbáltam néhány kérdéses dolgot, a következőket tapasztaltam:
Korábban nálam nem ment az rtlmost.hu-ról castolás a tévére, most megy.
A Netflixen van HDR, bár kontent rá nem sok, belenéztem a Daredevilbe, látványos különbség nincs, kicsit jobban láthatóak a sötét részek, de a fekete is elmúlik olyankor.
Az SPMC-ben továbbra is csak fehér zaj van DTS helyett ha be van kapcsolva a passthrough.
(ezt megnéztem Kodi17rc-vel is, de bevallom őszintén már nem emlékszem mi volt, mert annyira zavaró volt a rángatózó kép, ami a 17rc általános problémája, ezért is nem azt használom, hanem az SPMC-t)A menürendszer szerintem érezhetően gyorsabb lett.
-
ravebp
senior tag
Nekem pfk6510 re meg mindig csak 5.1 jött...
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #14814 üzenetére
Akkor vagy mediaplayer vagy pc.
-
törölt tag
55PUS6501-re megjött az Android 6.0.1!
QM163E.0.6.152.0
December 19-i build.
-
szlobee
csendes tag
Sziasztok!
PUS 6561-en miért van az hogy a guide vagy csatorna infonál a szöveg kiírásban nem jók az ékezetes betűk?
Másra kell állítani a nyelvet magyar helyett? PR-Telecom- szolgáltatóval -
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, jó napot.
egy ilyen tévéről mit érdemes tudni?
[link]
van valami típus hiba és/vagy széria hiba?
bármi amit érdemes tudni, azon kívül hogy "régi"
kép minőség érdekelne, valamint hogy egy LG 42LB650V-t cserélnék le erre.
érdemes lehet e a csere?
köszönök minden infót -
TIT
veterán
válasz
hedgehog #14801 üzenetére
A ramot nem írják és a panel se hiszem,hogy ua.lenne.
JokerMaffia: Nem ismerem azt a playert de nem hiszem,hogy 3d-t játszana,mert azt csak a total media theatre és a powerdvd játszik le.
A halfos és sbs-es filmet elvileg viszi 3d-be,de a bd3d-t nem.
A tv-n kapcsold be,hogy auton váltson át 3d-re és a lejátszó progiba is,hogy mindig 3d-be játsza le.
Kábeled 1.4-es hdmi és a vidikari is támogatja a 3d-t? -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Érdekelne a tanácsotok, kíváncsi lettem volna mi különbség van bluray3D és a half OU - SBS 3D filmek között. Találtam arra alkalmas tartalmat, csupán megtekintése okoz gondot, mivel számítógépről Aiseesoft Bluray player lejátszóval sikerül lejátszani, képet átirányítani a tévékészülékre, mégis mintha 2D filmet néznék. Valamit rosszul tettem? Philips PFS 7109 típusú készüléken szeretném a fentieket elérni. Ötlet, javaslat, amit esetleg elfelejtettem megtenni? Köszönöm.
Üdv: J.M.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Epson EB-1776W projektor/ LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Shanling m1 plus
- Ibasso dx240 dac dap zenelejátszó
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest