Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
itaroli
tag
Hali!
300ms normál módban és 100ms input lagg játék módban reális? vagy elfelejtettem kikapcsolni valamit?
Egy lg-40UF695V -vel játék módban 80ms-t mértem.Illetve a Philipsnek mintha nem villogna annyira a háttérvilágítása, nem annyira zavaró, ez mitől van?
Boldog Karácsonyt!
Üdv.: Roli
-
válasz
allein
üzenetére
Szia,félmilliós keretedbe figyelmedbe ajánlanám még a 55PUS8809-et .
Vagy a 55PDL8908S-((Designline)) mondjuk ez réteg érzékeny készülék de mind közül ennek van a legjobb képminősége. De ellenben nagy teret foglal, és rízikos szállítási lehetőségeket kínál fel a leendő tulajnak, itt minimum egy biztosítás kötés elengedhetetlen dolog.
(És magyarok készítették) -
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Ehhez a típushoz mit szóltok? Gondolkodom az UHD-n, mostani FULL HD Samu típusú készülékemet szándékozom valamikor leváltani, nem tudom mi legyen még helyette, Philips vagy Samu
Van ennél magasabb szériájú készülék is, ha jól gondolom
Csak azért mert van egy ilyenem is, ha jól értelmezem ez 9... széria. -

-
dualcore
őstag
válasz
koliz1
üzenetére
No amit írsz, annak tényleg van realítása. De! az UHD tv-nek akkor van értelme, pl ahogyan én is használom: fotó szerkesztés. Persze csakis és ezért csak UHD-t venni nem érné meg, de én már évek óta nem nézek tv adásokat semmilyen formában. Viszont amatőr fotósként, és otthoni HM hoz nagyon is jó az UHD. Tisztában vagyok vele hogy valós 4K nincs vagy csak nagyon kevés ( és annak is nagy része csak parasztvakítás). Igaz csak felkonvertálva nézem a "kikölcsönzött" filmeket (azt viszont elég sokat) és koncerteket.
Akkor némi tény is. Persze kipróbálom különböző felbontásokkal is hagyományos (digitális) műsorokkal is a kép minőségét.
Az 576i az még jóindulattal sem mondható jónak, ahogy Pumma is írta előttem.720p (HD) az már igen szép, jó kontrasztokkal után húzás és foltosodás nélkül megy. Óriási javulás.
1080i ahogyan a legtöbb szolgáltató sugároz nevezve HD-nak, ennek minősége elmarad a 720p től de nem vészesen. Kipróbáltam több csatornával is, és szolgáltatóval is (mindig tv, UPC, SAT Astra)
Gondolom ennek az oka a váltott soros megjelenítésben keresendő. Némi felhősödés és kis életlenség gyors mozgásnál tapasztalható.A1080p ről nem kell írnom, Hibátlan, szép.
UHD: na az valami nagyon brutal, bár főleg lassan mozgó demo video lelhető fel szabadon. Lenne műholdas adás is, be is van állítva, de persze kódolják a képet.
Ezt konkrétan a te hozzászólásodhoz írtam, de nem személyeskedésnek szánom, hanem általánosságban.
Az viszont sajnos tény, hogy az általam kipróbált Philips UHD tv-k kicsit elmaradtak képminőségben a konkurens Sony-tól pl. És nem csak a kifogott 7809 ről van szó konkrétan.
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Egy gyors kérdés 32PFH4100/88 készülékemhez kijött egy frissítés.Ha a TV-t frissítem, utána gyári beállítások visszaállítását kell választani, ha minden igaz. Ilyenkor a beállított csatornákat "elfelejti"? Köszönöm! -
Hobbbyt
őstag
válasz
koliz1
üzenetére
Én másképp látom és pont. (meg aztán ki a fene mondta, hogy csak TV adásokra lenne használva?) Ez a kérdéskör abszolút nem képzi tárgyát az ittlétem céljának.
De úgy látom itt ezen nem tudtok tovább lépni, sajnálom.Élnék itt egy hasonlattal: Ha autót veszel, nem terepjárót veszel csak azért mert a 10méteres bejáród nincs leaszfaltozva.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
Kicsit ott csúszott félre a dolog, hogy mindenki azt kérdőjelezte meg, hogy miért 43" és UHD. Pedig ez nem volt kérdés.. nem ezért jöttem ide véleményt kérni. Hanem a kinézett tv-ről valamit aki esetleg látta vagy használta stb.
Visszatérve az előzőleg linket összehasonlításra.. az LG-ben IPS-van (szerintem ez hátrán, legalábbis kontraszt terén mindenképp) az 4900-asról lehet tudni, hogy mivel opreál? Mekkora az esélye, hogy VA? semmi infót nem találok róla..
Szerk. Közben találta infót a kontrasztra ami az IPS-re enged következtetni (980:1)
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem is az van, és vissza esés lenne képminőségben. "szerintem".
-
süti5
őstag
válasz
üzenetére
Egyetlen ok miatt váltottam az fhd-ra, mégpedig a kedvező ár. Tudom, hogy belemagyarázod, hogy azért, mert az jobb, de nem, nem ezért váltottam. Csupán szerettem volna 4 oldalas ambilightot nagy tv-n, ez pedig fhd-ban volt elérhető áron kifutó szériában, uhd-ban 600 lett volna, így meg feleannyiba került. Ettől függetlenül, ha ár nem számított volna, uhd-ban veszem természetesen.
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Senki nincs fennakadva, csupán a tapasztalatokról beszéltünk, és próbálunk segíteni, már bocs.
Nálatok nincs digitális műsorszórás?
Jókat tudsz kérdezni, pl. én több éve használom is, de nem lehet, hogy te kevered a fogalmakat? Te nem éppen az analógra gondoltál az SD kapcsán? Mert analógadásról már itt rég nem beszélünk, az annyira gyenge képminőséget adna a digitális tévéknél, leginkább az UHD-n. Az a helyzet, hogy a digitális műsorszórásban az adások nagy többsége 576i (digitális), ami még FHD tévén sem mutat a legjobban, nem hogy UHD-n. Szóval, csak digitális adásról beszéltünk. De nem is úgy néz ki, hogy hatalmas fejlődés lenne kilátásban műsorszórás terén. A legjobb képminőség nem egy VT60, hanem egy OLED tv.
Az összehasonlító linkből nem derült, hogy melyik UHD tud többet? Ha csak a mozgás megjelenítést nézzük:
Picture Mastering Index 900, vagy Perfect Motion Rate 400, már lehet sejteni, és akkor még nem beszéltünk a sajnálatosan nagyon gyenge szervizháttérről a Philips-nél. -
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
De ti miért vagytok fenn akadva az SD-n? Nálatok nincs digitális műsorszórás? Mindig TV? De komolyan..
Világos, hogy az SD felskálázva sehogy se jó.. de már nem csak 576p létezik.
Annak aki 140e ért vesz tv-t pedig tisztában kell lennie azzal, hogy a kadenciahelyesség, színhűség, felhőmentesség, kontraszt stb-stb nem lehet komoly szempont ennyiért. Ha a legjobb képminőségre mennék akkor keresnék használtan egy Pana VT60-ast. Engem csak az érdekelt, hogy a 4900-es hogy viszonyult a 10-20e Ft-al drágább LG-hez meg úgy alapvetően a kategóriáján belül elfogadható e. Senki nem vár tőle sokat. De az egész kategóriától se. -
itaroli
tag
Hali!
Szerintetek ez használható lenne monitornak?:
Az input laggja nem volt vészes amikor laptoppal próbáltam, igaz csak fhd-n ment.
Üdv.: Roli
-
törölt tag
Lám, te is visszafelé haladsz a tv felbontásban. Érdekes. Már dualcore is elmondta, hogy az SD nem olyan jó minőségű egy uhd tévén, pedig neki Sony-ja van. A felső kategóriákban mint most a tiédben, már lehet normális elektronika, de nem a belépő alap típusoknál. Aztán a mozgás megjelenítéséről még nem is beszéltünk ennél, meg a funkciók és szolgáltatások milyenségéről.
-
ANDROID???
addikt
40"8008s után a 43pus7150 típust mennyire jó választás?
-
süti5
őstag
válasz
üzenetére
Volt uhd philipsem, most fhd-m van, így van összehasonlítási alapom.
A tv adások ugyanolyanok mindkettőn, mikor elmentem előtte, akkor közelről az uhd-n szebb volt, de ennyi.
Az szerintem baromság, hogy uhd-n így szar meg úgy, nagyon megoldották ezt, a belépő philipseken nem tudom, nekem középkategória volt, 6-os, most meg felső 8-as fhd-m van. -
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
De hagyjuk már az SD adást.. előbb utóbb mindenhonnan ki kell halnia és nem 3 évre vesszük a TV-t. Egy 72 centis Panasonic helyett jön, szóval minőség romlás biztos nem lesz akármit veszek. Plusz a képnézegetés is szempont, ugyanis arra is használva lesz/lenne.
Engem pusztán maga az u4900 minősége érdekel a kategóriáján belül.. de a szavaidból úgy veszem ki, hogy az LG jobb választás lenne.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen!
A 3 méteres nézési távolság egy fals infó, a kolléga írta hogy 43"-t 3 méterről kéne nézni a 576p-nél. Én csak erre reagáltam. Természetesen, ekkora távolságba ilyen kis tv-t én se vennék.. ill. nem UHD-t. De átlagosan 2 méterről lesz nézve, és az 1.5 se lesz földöntúli (54nm-es, 2 szobás lakás, nagy a család => valaki párnával a feneke alatt a szőnyegről fogja nézni
)Szerintem az SD adások FHD-n is rosszul néznek ki.. ebből kifolyólag szinte mindegy hogy UHD vagy FHD szerintem. De a híradónak és tucat bazári majmot csináló műsornak lényegében mindegy is. Viszont láttam egymás mellett FHD és UHD tévét, egy árkategóriából ugyan arról a forrásról és az UHD-n jobb volt a kép.
Tudtommal -javítsatok ki ha nem- a Digi már digitális jelen is szór.. szóval a ha minden igaz a forrás amúgy is digitális lesz. -
törölt tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Itt egy összehasonlítás[link] a PUH4900 és az UF671-ről. (Utóbbi megegyezik a 675V-vel, csak a talpa más jellegű, és emiatt olcsóbb is)
Azt én sem értem, hogy miért kell UHD-t venni 3 méterre, amikor oda bőven megteszi egy akár ugyan olyan 43"-os FHD tévé is, és abból ennyiből sokkal jobb minőségűt lehet kapni, mint ezek a belépő kategóriás UHD-k.
4-es szériából én még FHD, de még HD-ready tévét se vennék.
A távolságokról itt van egy cikk, de lehet, hogy már olvastad. Az SD, vagy gyengébb műsort rosszabb minőségben jeleníti meg az UHD tévé, mint a FHD de ezt már biztos olvastad. A FHD-nek is digitális adás kell. -
GuruZone
őstag
Akit érdekel az 55PUH6400, december 31-ig küldjön nekem privát üzit! Adok tippet, hogy hol vegyétek 240.000 Ft alatt.
Nekem annyira amúgy nem jön be a képe, és még a 4K videóimat nem játssza le, pedig az LG-től vannak közvetlenül plusz a saját G3, G4 videóimmal is próbáltam. SW frissítés megvolt. Nem támogatott formátum észlelve

-
Hobbbyt
őstag
válasz
bluemirage
üzenetére
Leginkább a TV adottságaira ill. az LG-hez való viszonyára vagyok kíváncsi. Édesanyámnak lesz a tv karácsonyra, digitális adás lesz rajta nézve +évente 2* ha haza látogatunk valami usb-s családi film meg fotó nézegetés. Jómagam 240 centiről nézek FullHD-t ~85colon szóval más kategóriában játszok..

A nézési távolság meg nem függ össze a felbontással ebben az esetben.. 43" képfelületen a sima TV-s 576p-t akkor is 3 méterről ajánlott nézni ha a tv csak QVGA, WVGA, FullHD és így tovább. Ellenben a Tv hosszú távra lesz véve és jómagam mérföldekkel értelmesebb iránynak tartom mint a "smart" vonalat.
Szóval a döntésem nem megalapozatlan.. 43col azért mert nincs kedvem szekrényt is cserélni, UHD pedig azért mert negatív hatása nincs a FHD-hez képest, viszont késöbb sokkal többet adhat mint a FHD. A smartot pedig nem tartom hasznosnak. Csak a 4k-s youtube lehetőség amit eltudnék viselni a smartból.
De a kérdésemre választ még nem kaptam.

-
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy csak a 4000-es sorozat, hanem ez egy elég rossz triumvirátus így:
4000-es széria // viszonylag' nagy méret (ha közelről* nézed) // UHD.Ezt bő 3 méterről kell nézned, ha TV adás megy rajta, de akkor sem vagyok biztos, hogy a még elég elterjedt SD(576)-t, hogy fogja egy alacsony szériás TV szépen felskálázni az UHD panelra

A szokásos provokatív kérdés: Biztosan kell az UHD? Mire?
Nekem ez jutott az eszembe... -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Philips 43PUH4900-ról? Tudom, hogy "rossz" helyen járok ha arra kérdezek rá, hogy megéri e a +20e Ft-t a LG 43UF675V?

-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Tudom
otthon meg jönnek a bajok.
6509-et meg tudod nézni hány Hz-es?
Köszi. -
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az biztos és a neten se találni,pedig nem ártana,de inkább hülyítik a népet a 900Hz-el stb.
-
burns
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönöm, ez a teszt hihetőbbnek tűnik mint az ismeretlen lengyel fórum. Így kilőve ez a modell..
Viszont találtam egy tesztoldalt ami talán hasznos lehet azoknak akik az input lagnak is utána szeretnének nézni a 2015 LCD TV modellek között. Input lag of 2015 TVs . A problem, hogy egy szál Philips tv sincs közöttük. -
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi rendes vagy.
Ha tudtam volna,hogy a leírás írja akkor megnézem
csak mindig rejtegetik.
Sejtettem,hogy 100-as mert eléggé felsőkategória,viszont akkor nem tudom mitől van utánhúzás,főleg dvd-nél.
Ha jól tudom a 32pfk 6509 is 100-as. -
-
burns
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm szépen !

-
-
Nah meg is van mind a 40 oldalával, most vagy én nem tudom az F-keres függvény használni, vagy vasárnap este van de egyszerűen nem találom a Hz-et

De ellenben leírják hogy ki volt a panel gyártó fő Managementje és a két mérnök neve ,hogy hogyan kell lecsomagolni, meg minden apróságot.
De leírhatom a többi technikai leírását ide vagy adsz egy email címet és átküldöm az egész anyagot, választhatsz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lorinser
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Ez így van, igazad van. De a recsegést és a torzítást (amikor valami, vagy a végfok vagy a hangszóró/hangfal eléri a végét) sokan összekeverik illetve azt gondolják, egy és ugyan az. Ebben az esetben is jó lenne tisztázni, hogy a kettő közül melyik lehet.
De az meg nem igaz, hogy egy TV hangja nem fog torzítani extrém magas hangerőn. Kivéve talán egy B&O TV-t. -
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi.Azt hittem Sharp panelos.
Tudom mikor vettem
Nem tudod hány Hz-es mert vannak néha utánhúzások.
Az furi,hogy ua.a panelt kapja egy kisebb kategória. -
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
1.Mert amikor megvettem nem mondták,hogy az is kell hozzá.
2.Azért,hogy kiderüljön a tv rossz.
3.Szerintük ha pendrive-ról vagy pc-ről nézem a filmet az nem jó.Nem tudod a 37PFL 9603 hány Hz-es?
-
-
burns
csendes tag
Végül is megtaláltam. Az 55puh6400/88 imput lagja elméletileg 35 millisec. Nem tudom, ez jónak számít ?

-
-
TIT
veterán
válasz
access_denied
üzenetére
3D nekem is botrányos mert nincs,de azt mondták használjak bd playert,nem mintha azzal jobb lenne.
Adni persze nem adtak. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a PHILIPS 50PUH6400/88 készülékről? Most nézem nem ambi ligt-os
A 6510 meg nem UHD, hát ez nem akar összejönni 
-
válasz
lorinser
üzenetére
A 7496-ot most meghajtottam a szomszédok nagy örömére... nem recseg, csak torz a legvégén.
Ahogyan a kocsimban lévő sima fejegység és hangszóró párosítás is... Ott a fejegység éri el a végét és az ad ki már torz jelet az egyébként jóval többet bíró hangszóróknak.
De akkor is sírnék, ha régi a Pana hifim recsegne...
Normálisan méretezett és kivitelezett cucc ill. párosítás nem recseghet, a torzítás pedig más dolog.
Ha recseg, akkor hibás.
A recsegés egy hibajelenség, amit számos dolog okozhat. Ebbe beleértem a gyártási hibát is... Nincs ezen mit szépíteni. -
syC
addikt
Re. Szereztem upc-től mediaboxot. Ezzel tökéletesen működik a tv, hiszen így nem kell kezelnie a kábelről bejövő dolgokat + dekódoltatni a médiakártyával, hanem hdmi-n kapja a kész jelet. Annyit még megjegyeznék ezzel kapcsolatban, hogy a mediaboxról érkező kép valamiért rosszabb minőségűnek tűnik, mint amikor direktbe a tv-be volt bedugva a kábel. Lehet ezt már csak beképzelem, pedig nem vagyok elvakult philips fan

Na mindegy, ettől függetlenül mint mondtam januárban megy vissza 2. körre aztán 3.ra aztán lesz helyette valami más.APropó: feltettem a decemberi fw frissítést. Ezzel egyelőre nem kapcsolgat be magától az ambi.
-
törölt tag
válasz
Deejayz
üzenetére
Ha bejelentetted az üzletnek 3 napon belül, akkor kötelesek újat adni helyette, ezt írja elő a rendelet..
hibás-e a tv vagy valóban ennyire silány minőséget gyárt a Philips. Ha a topikot olvasod, akkor láthatod hogy esélyes mindkettő, sajnos. A hangnak nem szabad recsegni, bármilyen hangerőre rakod. Olyan nincs hogy túlméretezett az erősítőrésze, inkább a hangszórója az alul méretezett, vagy spórolós gagyi van beépítve. A táv másnál is rossz, még amit küldtek helyette az is.
-
Rooxy
csendes tag
Euronics nem gariztat, mondták hívjam az ügyfélszolgálatot! De a 6550 -es távirányítóját bevittem hozzájuk de egyik Philips készülék se érzékelte, úgy hogy az halt be. A tévé hátulján a kis joystickot nehezen szóra bírtam és szereztem egy 40PFL5007-es (infrás) távirányítot azzal MŰKÖDIK!!! Hívtam az ügyfél szolgálatot elmondtam a nyűgömet, s azt mondták a tévé jó, küldenek egy új távirányítót! Három nap nap alatt meg is jött Németországból! Kibontom próbálom NEM MŰKÖDIK!!! Elvittem amit hozott a futár meg az eredetit is meg az 5007-est is. Euronicsba ki van állítva egy 6550-es és másik öt Philips. Az 5007-es mindet kezelte a másik kettő egyiket sem!! Tehát amit hozott a futár az is rossz!! Most hova tovább?
-
koliz1
tag
válasz
dawe092
üzenetére
Szia
Nekem az órán kivül semmi bajom vele, 3 D-t nem probáltam DVB-C tunert használom kártya nélkül Érden ilyen van a T-nél, a képe szerintem veri a Samu 48xx 6400 tv-t, Amilight egy nagy élmény, android kb azt raksz rá amit akarsz. összerakása mondjuk átlagos bevilágítás a homogén képeknél látszik csak.
-
Deejayz
újonc
Az a baj, h az én TV-m annyira borzalmasan szól, hogy egyre inkább azt hiszem vmi komoly hiba van a hang rendszerrel. Főleg, hogy senki nem panaszkodik rá, mi több meg vannak elégedve vele.
Ez mar az 5-dik Philips tv-m es eddig nem volt minőségi problémám soha.
Sajnos nincs összehasonlítási alapom, hogy milyen egy másik darab
-
süti5
őstag
válasz
Deejayz
üzenetére
Nekem is ilyen tv-m van(8109), de én tökéletesen elégedett vagyok a hangjával.
Mondjuk én 15-nél feljebb nem viszem, elég hangos nekem úgy is, így nem tudom, mennyire rezonál be hangosabbnál.
Egyszer volt nekem is fura hibám az elején, nem kapcsolt be a tv.... hogy valami bug vagy miért, nem tudom, mert vette a távirányító jelét, de nem kapcsolt be. Egy áramtalanítás megoldotta a gondot, azóta nem jött elő, nem tudom, miért volt. -
fabias82
tag
válasz
Deejayz
üzenetére
Még telefon alkalmazással nem próbáltam. De sajna nem iOS a telefonom. Úgy recsegésre nem mondanám de ha felcsavarod kb 30 felé ott érezhető nem bírnak a hangszórók. Lehet túlméretezett az erősítőrésze. De milyen hangmódba van ?Gyárilag beállított hangzásokból és megnézem neked délután meg milyen csatornát nézve?
-
belab
csendes tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi a tippeket!
Kipróbáltam újabb kábellel, az easylink (CEC) be van kapcsolva,
a videokártya (gt640) újra lett telepítve legfrissebb driverrel, de még mindig nem működik...
-
Deejayz
újonc
válasz
fabias82
üzenetére
Szia,
vszinű rossz a távirányítom, mert a billentyűzetes oldala kifogástalanul működik, de sajnos csak az.
A youtube-ot frissítettem, a play store-bol. Működik is, de a mobilrol a youtube app-ból nem tudom vezérelni, ahogy régebben az előző típusnál.
Neked megy úgy ? (iOS 9)
A hangra nálad is recseg magasabb hangerőn a saját hangszórón?
Megoldás az erősítő tudom, de akkor is,pl egy híradóra nem fogom feltétlen bekapcsolni mindig. -
fabias82
tag
válasz
Deejayz
üzenetére
Szia.
Kb 2 hete van 55PFS8109 em nem tapasztaltam ilyen problémákat. Persze ha a hangszín úgy van állítva magasabb hangerőn betorzít,de hangszín függő. A táv vezérlővel semmi gondom kamerás vezérlést nem használom igazán. Nekem 5.1 házimozi csatlakozik rá optikai kimenetére. Előtte egy 42pfl6877 tv-m volt amit most javíttatok az is elég jó. A youtube alkalmazást érdemes lefrissítened külön, mert az android hasonlóképpen működik alkalmazás szinten ahogy észrevettem,mint a telefonoknál. Play áruházba bemész és ott kikeresve frissíted. Nekem egy negatívuma van,hogy a megszokott BR rip vagy avi filmek nem tetszenek a média lejátszójának. Persze HD anyagokat kell vele etetni úgy igazán szép. De a prohardveren tesztelt tesztcsomagból a "kill samples" is megy neki ami nem mindegyik média lejátszónak szokott... Én médiaszerverről hálózatba kötve számítógépemmel nézem a filmeket. De az idei év modellekben sem tudnál jobbat választani, ha visszaolvasol pár hozzászólást kiderül..sajnos..
-
Deejayz
újonc
Sziasztok,
2 napja vásároltam egy Philips 55pfl8209-es tv-t.
Sajnos rendkívül rossz tapasztalatok rögtön:
A rádiós távirányító használhatatlan, sokszor 10-15-szor kell lenyomni, h érzékelje a tv.
ezer pozíciót próbáltam, új elem stb.
A hangja borzalmas
60-as skálán 15-os hangerő felett torz a hangja, ezen kívül is borzalmasan szól. Csak közép frekvencia 
A kamerával vezérlés szinte egyáltalán nem működik.
Az hab a tortan, hogy a youtube sem működik mobilos szinkronizációval
Ha valakinek van ilyen készüléke kérem segítsen, hogy hibás-e a tv vagy valóban ennyire silány minőséget gyárt a Philips.
Ez előtt egy 6000-es sorozatú Philips-em volt, bízva cseréltem 8000-es sorozatra, de egyenlőre hatalmas vissza lépés!!!
Azzal igazából semmi különösebb problémám nem volt a lassú menüt leszámítva.
Természetesen a legutolsó szoftver fut rajta. -
dawe092
újonc
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm

-
-
ftc
nagyúr
pus7150 új rissités érhető el...Vki próbálta?
-
dawe092
újonc
Sziasztok!
Philips pfh 6550 tv-ről egy kis rövid tapasztalat? Mennyire ajánlatos venni? Előre is köszönöm
-
okuma79
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ill. ha van valakinek hasonló tapasztalata stb... Adott egy 4K-s Philips tv
, adott egy 4K-s film(x264) Hdd-n, a készülék viszont kiírja hogy nem támogatott formátum
, mi lehet a baj??? a tv-n a legújabb FW van. -
lorinser
senior tag
válasz
Skyfish
üzenetére
Szia!
A 65" méretben DrikectLED-es panel van.
-
Skyfish
tag
Sziasztok!
Az 65PUS7600-ban azonos a panel az 55-höz képest?
-
TIT
veterán
Akkor kell a diginél kártya ha előfizetéses csatit nézel.
Pana is 2000-től kezdett gagyulni. -
Nekem régebbi Philipsem (7496) van, azon nem mindegyik HDMI aljzat volt CEC kompatibilis. Ez kell hozzá.
Másrészt a menüben kell lennie valahol egy HDMI CEC-s menüpontnak. Hátha az alapba ki van kapcsolva.Továbbá a kábelnek is támogatnia kell a HDMI-CEC szabványt, de ma már nem nagyon lehet olyat kapni ami ezt az alapot ne tudná... így ez kizárnám.
-
Rooxy
csendes tag
Szia!
Digis vagyok úgyhogy a médiakártya nálam nem játszik! Írod hogy januárban megy vissza a 2. szervízkörre, most mi a gond? Karácsonyra visszaüzemelem a 37 centis crt tévét amit 1990-ben a gyerekeimnek vettem, Panasonic MADE IN JAPAN. A mai napig kifogástalanúl üzemel!!!!
-
belab
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips 55pft630. Számítógép van rákötve, hdmi kábellel.
Korábban egy 8-10 éves samsung volt és az úgy volt beállítva, hogy a gép ki/be kapcsolásakor automatikusan a tv is ki/be kapcsolt.
Az új tv-én viszont nem találom ezt...
Tudja valaki, hogyan kellene beállítani?
Vagy ez egyszerűen nem tudja ezt a funkciót?
Előre is köszi!
-
syC
addikt
Hát kivéve ha lesz valami jó műsor a tv2-n.
Viccet félre téve. Jól értem, hogy te is mediakártyával (box nékül) használtad? Nekem is 6550-esem van, az enyém nem ennyire szar, de januárban megy vissza a 2. szervízkörre. Ez azért nagyon elszomorító, hogy ennyi szart lehet olvasni a 6550-esekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van valakinek tapasztalata ami a készüléket illeti?
Van ennél magasabb szériájú készülék is, ha jól gondolom
Csak azért mert van egy

Jókat tudsz kérdezni, pl. én több éve használom is, de nem lehet, hogy te kevered a fogalmakat? Te nem éppen az analógra gondoltál az SD kapcsán? Mert
)

4k-s játék pc-n dögivel 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)