- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
KalimPál
csendes újonc
A 8303-nak valóban jobb képernyője van, volt alkalmam élőben kipróbálni, tényleg érződik a felsőbb kategória előnye. Viszont most ezt a pénzkeretet szabtam meg magamnak. Így lelkiismeret furdalás nélkül nem lenne az opció
azért még mindig kíváncsi lennék, hogy inkább PUS6842 vagy PUS7303.
-
Digiflex
tag
ja, az se mindegy, mid dugsz az usb-be... SSD-ről nincs gond eddig semmilyen korrekt 4K-s tartalommal. A pendive-ok viszont nagyon viccesek tudnak lenni. Nekem van olyan, ami a teszten 200/130, de a valóságban 40/15
A DJI Mavic Air pedig 100Mbit-en rögzít, az Osmo Pocket meg 4K 60 fps-t tud, de mind a kettőt szépen viszi a 7803-am.(Csak a felirat zavar a hangsáv hiányáról a drónvideónál... mert azt nem kapcsolja ki, és végig takarja a képet.
Ja, meg hogy az exFAT microSD-ről át kell másolnom a gigabájtokat, mert ez a csökkent képességű nem olvassa csak az NTFS-t....) -
pw12345
aktív tag
Oszi írja, hogy küldő forrásnál, meg TXT-nél működik, bár nem tudom mit ért alatta, én küldő forrásnál csak azt gondolom, hogy HDMI képe elé TV adás, de passz...
Közben olvastam, hogy service menüből régebben aktiválni lehetett új kép funkciókat.
Home > a szervíz kód beírása folyamatosan, a távirányító szám gombjait használva 062596 > INFO gomb megnyomása gyorsan utána.
Nálam 4 semmire nem használható, nyamvadt menüpont van csak, kép beállításokra hideg-meleg (a készülék szexuális orientáltságát lehet állítani gondolom), ami nagyon hasznos, mert másképp, de a felhasználói menüből is lehet állítani, de minek. Néztem YT-on régebbieken vagy tucatnyi menüpont volt almenükkel, részletes infóval, itt meg infóra odaköp egy 6-8 jegyű kódot, aztán szevasz. Belépésnél sem írja ki, hogy irgum-burgum, garanciavesztés, stb.
A látottak alapján nehéz is lenne hazavágni a készüléket. Látom régebbin a LED háttérvilágítás blokkjait is lehetett állítani (de minek), de, azt sem értem, attól miért lenne kukás a készülék: vissza lehet állítani, ha valaki nem tök hülye, legfeljebb előtte fel kell írni az eredetit. Amit meg nem tudok értelmezni, ahhoz már PC-n sem nyúlkálok, aki mégis, az szedjen rá valamit...T-s vagy: őszinte részvétem...
(#14913) braseel
T-nél boxos vagy gondolom, akkor nem a TV-vel van a gond, az ÜSz-t kell rugdosni.
Ha meg kártyád van és a korábban leírt:metódussal sem jönnek be a csatornák, akkor megint csak valószínű, hogy a szolgáltató a hibás, vagy a kártya, vagy a TV-d nem csípi a kártyát, akkor meg így jártál, marad a box.
(#14917) stilo18
Attól függ mikori a TV, mivel 4xxx-es alsó kategória, lehet, hogy fölé van lőve. Szervizes jobban tudná.
Egyébként is nehéz eladni bármit, ami elmegy az is jobbára féláron.(#14918) Taci
Mint, ahogy a CFL-ben sem a fénycső, inkább a táp-inverter szokott megdögleni, sanszos, hogy jóval előbb pusztul el a LED vezérlő elektronika, mint a LED sorok. Még valószínűbb, hogy a képernyő háttér világítása krepál be előbb, mint az Ambi.(#14922) wolfman
VGA driverben, gondolom a frissítés és a TV natív felbontása be van lőve. Szerencsés estben fel is ismeri a TV-t. Érdemes lenne (ha lenne a kártyádon, de nincs) HDMI portra is rákötni, mert hátha.
Nálam D-Subon is tuti volt a kép, amikor próbáltam... -
Vikitorony
tag
Teljesen laikus vagyok, szóval nem viccből kérdeztem.
Azt tudom, hogy az android egy fos rendszer telefonon. Ha csúcskészüléket veszel, akkor talán van esélyed, hogy 2-vel későbbi főverziót is megkapj, de ha csak erős középmezőnyt veszel, akkor örülhetsz, ha fél-egy év késéssel megkapod a következő főverziót, ha meg még gagyibbat vesz az ember, akkor jóformán felejtse is el, hogy bármi frissítést kap.Bár ahogy látom (#14924) zsegif és (#14925) oszy reakcióját, nem sikerült valami jól a 6-os frissítés... Csak ilyenkor mindig az baj, hogy egy 2 elemű minta nem reprezentatív. És ugye én is pont a 55PUS6561-t néztem ki.
Egyébként egy 32PFL3158H/12-t váltana az új TV, ami egy buta tv. A médialejátszó része teljesen jó, képe is megfelelt ekkora méretben. -
pw12345
aktív tag
Igen ez a dual tuneres PIP, na nálam ilyen nincs TV nézés pontra szépen visszavált a TV műsorra.
Semmi Antenna/Multi view, mondjuk ebben 1 db tuner van (ha a T-t, meg az analógot nem számolom).Na ez a MultiView egyébként nincs feltüntetve a tulajdonsági leírásokban, vagy a Philipsen kívül senki nem tudja, hogy ez lenne a PIP, aztán nem is reklámozzák a viszonteladók.
A bemeneti források közt is tudsz ilyet varázsolni? HDMI bemenet képe elé TV műsor?
-
pw12345
aktív tag
De milyen készüléked van, két tuneres PIP-ről van szó, mert én az 1 tuneres, bemenet képe elé a tuner képe kis ablakban gondolok?
(#14885) stilo18
Kösz, majd újratelepítésnél kipróbálom, most visszatöltöttem a kezdeti listát és ráküldtem a kézzel megtalált
adókat. A folyamat a következő volt, hátha más is hasznát veszi:Meg nem talált adók hozzáadása (digitális csatornák manuális hozzáadása):
Home > Beállítás > Csatorna beállítások > Csatorna telepítése > Digitális: vételi teszt >
> Jelsebesség (6900, közszolgálatinál 6000)
> Csatorna keresése > frekvencia megadása
(http://digi.hu/tv/csatornalista a frekvencia érték megjelenítéséhez a kurzorral a csatorna nevére
kell pozicionálni. Az épp aktuális BP DigiTV frekvenciák: M1HD M2HD DunaHD Duna2HD 121.5 MHz Discovery TLC 754 MHz M4HD 135.5 MHz Sport1HD Sport2 762 MHz Rádiók 114.5 MHz?
101.3 101.8 104.3 MHz)
> Keresés (jó esetben talál valamit) > Tárol
> Kilépkedés a menülabirintusból
> List > Options > Lista > Mind Elvileg a végén ott vannak a megtalált adók, SÁRGA csíkkal
be lehet őket pakolni a Kedvencekbe, majd a ZÖLD csíkkal a helyükre mozgatni őket.Ha mégsem találja, akkor a keresési paramétereken lehet még állítani:
Home > Beállítás > Csatornák keresése > Csatornák újratelepítése > ország kiválasztása >
DVB-C > Csak digitális csatornák > Beállítások >
> Frekvenciakeresés > Teljes <
< > Frekvencialépcső mérete > 1MHz
> esetleg a hálózati frekvencia -azonosító, jelsebesség paraméter babrálása
Nem kezded el kerestetni a csatornákat! >
> kilpépkedés a menülabirintusból, majd az előző bekezdésben taglalt kézi csatorna hozzáadási
metódus végrehajtása#14892) Taci Hányszor jártam így, meg, hogy elfogyott a készlet...
(#14896) allein
A Diginél az új Discovery és TLC adók variálása miatt vannak állítólag gondok az EPG-vel.
Valójában év eleje óta sorozatos gondok vannak náluk az átállások miatt.
Nálam megy az EPG, a TXT van megdögölve. -
-
allein
addikt
Nem semmi azért, 6561 Philips
Most néztem meg MM-ban ezt a készüléket, nagyon fura, hogy a távkapcsoló nagyon nehezen veszi a jelet
amennyiben nem a képernyő jobb alsó sarka fele irányítod a távkapcsolót, nem is veszi a jelet. Nagyon fura
elnézést a rinya miatt, azért egy 6 vagy 7. széríájú készüléktől elvárnám a minőséget.
-
Sholom
tag
Nem fért bele a szerkesztési idöbe.
Mégegyszer leírom: van 2db 4 terrás hdd-m filmekkel és egy HDMI 2.0 kábelem. Van egy pc-m is és egy ultraHD 120Hz-es Tv.
Amit szeretnék: Filmek lejátszása úgy hogy megjelenítse a borítókat, letöltse a feliratokat. Ez mehet PC-röl (Kodi PC) vagy média szerverrel (Plex, Emby, stb) és androidos tv Plex vagy Emby lejátszóval.
Vagy a kettö kombinációja: Emby a pc-n, Kodi az androidon ami átveszi a filmeket.Amit szeretnék még: UHD felbontás 24p frissítéssel.
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
Nem teljesen, mert saját tartalmat is tudsz vele castolni (vagyis nem feltétel a szerver)
De megmondom őszintén, konkrét tapasztalatom nincs vele, sose volt rá szükségem (Kodi van a tévén, ami eléri a rpi3 alapú nas-omat, vagyis castolni csak youtube/spotify/googlephotos-t szoktam).
-
hedgehog
senior tag
Mondjuk ez nem válasz a fórumtárs kérdésére, mert ő az itthoni beszerzést preferálná, szóval írd még a végére, hogymondjuk "ár".
Szóval ahogy nézem, itt lehet kapni szép türkizben:
https://www.bestmarkt.hu/mele-f10-pro-voice-legeger-turkizzoldfekete-p343003De én inkább a gearbestet választanám, ahol ugyanezt kétharmadáron megkapod (22-24 usd általában az ára, ahogy elnézem)
-
sitQ
csendes tag
Szia!
Teszteltem pár napot a youtube-ot én is. Tegnapelőtt volt egy szoftverfrissítés és azóta nekem is ezt csinálja a youtube. Egyet sem lehet megnézni rendesen, mert szaggat. Sőt, a vinyóról streamelt videók is ugyanúgy szaggatnak. A szoftverfrissítés előtt teljesen jó volt minden, a youtube is. Vissza lehet rakni valahogy az előző szoftvert?
-
hedgehog
senior tag
a youtube bufferproblémáira megoldás az, ha uninstallod az updateket róla. (settings, manage apps, system apps, youtube, uninstall updates)
nagy különbséget nem is láttam a régi (1.2.x) és az "új" (1.3.x) verzió között, csak a régiben nincs Stats for nerds. De kárpótol a folyamatos 4K (de a 4K60fps-en ez is elhasal) -
SANKADI
aktív tag
Csak a Windows Media Player-ben megosztott, és lejátszási listára tett filmeket látja, de komolyabb filmeket konténer fájlokat (MKV) lehetetlen így lejátszani. Ez nem más, mint a szerzői jogvédelem, ennyit enged meg. Külső HDD-re kell másolni, úgy egészen jól lejátszik szinte bármit (na nem mindent).
-
sirály69
őstag
Csak 2 dolog miatt (plusz én sem ajánlom)nem ajánlják a Philips tvket.
1. A menü és a kezelés lassú a többi tvhez viszonyítva ( nem androidos tvknél)
2. Meghibásodási gyakoriság illetve szervizháttér hiányosságai.
De 1 dolog miatt ajánlom: A legjobb kép van a Philips t ken! Természetesen csak a plazma és az oled után....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged