- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #20505 üzenetére
Úgy emlékszem igen.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #20501 üzenetére
Szia!
Régebben nekem is volt ilyen és 1x csak jó lett,pár nap múlva.
-
mzso
veterán
válasz
JokerMaffia #17372 üzenetére
Ha van biztosítás akkor nem tudod simán megjavíttatni? Ők meg állnák a költséget. Gondolom érvelhetsz azzal, hogy nem lehet 3D-set kapni már.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #17372 üzenetére
Ja biztosítós,az más.
Simán nem lenne gari villámcsapásra.
Családi ház?
A teljeset kéne kifizetni mert különben mi értelme fizetni a biztosítást.
Hát mivel kell a tv és ki tudja lesz-e 3d ezért nem érdemes várni. -
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #17370 üzenetére
Sajnálatos mert az egy jó tipus volt.
Van gari villámcsapásra?
Hasonlót minek ír ha nem létezik 3d már? Ami tök logikátlan mert a filmek jönnek.
Csak az egyik birka (samu)elkezdte,a többi meg követte,pedig olcsóbb egy passzív mint egy aktív és 10 ropi nem vágja a földhöz őket. -
törölt tag
válasz
JokerMaffia #15723 üzenetére
Nálunk van a menüben az időnél egy olyan menü hogy nyári időszámítás be/ki. Azt ha kikapcsolod jó lesz.
-
HUNited
őstag
válasz
JokerMaffia #15396 üzenetére
ez egy több generációval régebbi modell lett volna.
nekem 7101 van, ez jó, de ahogy elnézem a 49 col a legkisebb. -
ftc
nagyúr
válasz
JokerMaffia #15396 üzenetére
Anddoidbol 2017-es modelleket csak
-
HUNited
őstag
válasz
JokerMaffia #15393 üzenetére
PUS7101 sem 3D... Magasabb kategóriába kell nézelődni, ha ez a (szerintem) haszontalan funkció kell.
Nekem volt 3d tvm, Samsung. Bontatlan a 6 szemüvegből 4... vagy 3x használtam a bontottakat is.
-
oszy
veterán
válasz
JokerMaffia #15344 üzenetére
50/60 Hz-es panel van benne. Én inkább olyat vennék (nekem is itt javasolták), amiben 100 Hz-es van!
Ebben a táblázatban meg tudod nézni. És ebben is. -
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #14814 üzenetére
Akkor vagy mediaplayer vagy pc.
-
sirály69
őstag
válasz
JokerMaffia #14130 üzenetére
43" és UHD? Szerintem nézz ki 1 FHD tv-t...
-
tlaci72
tag
válasz
JokerMaffia #13396 üzenetére
Szerencsére nem kell de nagyon köszönöm, jó ilyenekkel tisztába lenni!
-
tlaci72
tag
válasz
JokerMaffia #13387 üzenetére
Köszi! Ezek szerint ezt a két év szavatosságot akkor is érvényesíthetem ha kihagyom a Web Shopot akitől vettem és közvetlen a Philips szervizbe beviszem a készüléket, attól függetlenül ha a számlámon egy év garancia van feltüntetve?
-
válasz
JokerMaffia #13306 üzenetére
Ahogy elnézem ugyan azok, én a sima autorun-t választanám "talán" az.. Itt van egy hivatalos leírás angolul a folyamatról.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #13306 üzenetére
Szerintem az utóbbi felesleges,mert a honlapon csak 1 file van.
-
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #13303 üzenetére
Pedig jól csinálod.
File letöltve, kicsomizva egy üres penre, egyből a gyökérbe, elvileg FAT 32 be. Így kellene lennie.
TIT
Nem tudom mi az oka hogy ezt írja ki és műveli, nem így kellene lennie.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #13298 üzenetére
Ez valami fapados bonyolultabb megoldás,annak aki nem tudja a neten megkeresni az fw.-t.
Egyszerűbb direktbe a honlapról leszedni a frissítést.
Gondolom a 4-esbe nincs wifi. -
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #13292 üzenetére
Így van, próbáld meg esetleg NTFS-ben hátha. Más ötletem nincs.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #13292 üzenetére
Formázd ntfs-re és csak 1 file legyen rajta.
Netről gondolom semmit nem talál,mégha van is. -
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #13290 üzenetére
Volt már rá példa hogy az adathordozó típusa nem tetszett a tv-nek, próbáld meg egy másik pennel.
Másik, miért van szükséged hosszabítóra, nem lehet hogy az hibás-szakadt?
-
válasz
JokerMaffia #13286 üzenetére
VLC. A hivatalos link. Figyeljünk az elsődleges forrásra, több olyan letöltő oldal van, ahol a telepítőbe mást is csomagolnak.
-
válasz
JokerMaffia #13266 üzenetére
Szia, pont most láttam a pü-t . Ha a megjelenítése jó akkor maga a számítógépen lévő felbontás nagyságát kell kisebbre venni, vagy a böngészőnél ctrl lenyomásával együttesen a. Numerikus billentyűzet plusz jelét tessék hozzá nyomni. Ezzel a tartalom megnagyobbodik a kijelzőn.bEz csak Windows operációs rendszeren keresztül működik ez a kombináció.
Vagy amit a kolléga is írt eggyel feljebb. -
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #13266 üzenetére
Op rendszer függő a dolog. A tv-n annyit csinálj hogy ha van ilyen lehetőség, akkor a bemenethez rendelj hozzá PC-t (gondolom HDMI-n megy át a jel).
A PC-n annyit tudsz pl Win 7-10 esetén, hogy a háttérképen egy üres helyen jobb egér gombbal kattintva Személyreszabás opcióban be tudod állítani az ikonokat. Illetve weblapoknál a CTRL gomb lenyomva és az egér görgetővel előre tolva nagyítasz, hátra kicsinyítesz a képen. -
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #11917 üzenetére
Átlehet a 3d beállításokba.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #11895 üzenetére
Szia!
Ha van net akkor nem kell beállítani semmit,főleg ha routerről megy.
Vírus nem hiszem,hogy lesz.
Frissítést sose dobta be magától nekem,de amikor rákerestem se volt képes frissíteni. -
syC
addikt
válasz
JokerMaffia #11895 üzenetére
Szia.
A beállításokban navigálva bármikor tudsz frissíteni manuálisan. Azt szokták mondani itt a tapasztaltabbak, hogy ha minden jól működik a tv-n, akkor nem érdemes frissíteni. A vírusokkal kapcsolatban, nem hiszem hogy veszély fenyegeti a tv-t, mármint elméletileg lehetséges, de tudomásom szerint eddig még nem történt ilyen incidens. Nyugodtan frissíts, ha esetleg van valami hibás funkció a tv-n.
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #11498 üzenetére
Nem az okos része a drága a tévéknek, hanem a jó képminőség. Az csak tartozéka a jobb tévéknek. Már olvastad ezeket a hsz-eket: [link]?
Attól függ, hogy mire használnád, mert ez 4K-s de ahhoz pár dolog hiányzik belőle, mint a HDMI2.0, HEVC...: [link] , de az ára tényleg nem rossz. Én inkább tavalyi 7-es FHD-t, vagy 2015-ös 6-os FHD-t, vagy idei 4K-s tévét néznék a minőség érdekében. -
válasz
JokerMaffia #11498 üzenetére
Vannak itt 6809 gazdik fent a gyors keresőbe be írod akkor megleled a hozzá tartozó hozzászólásokat, ön magában akiknek van szeretik.
roni009
Nem érte valami behatás? Gondolok itt valami pici ütésre vagy valami akár véletlenül is.
-
süti5
őstag
válasz
JokerMaffia #11396 üzenetére
Nekem 22nm2-es nappaliban van 50"-os, de még dupla ekkorát is boldogan néznék
-
válasz
Szerintem a két ünnep között lesz a szokásos ár esések akkor érdemes vásárolni, a linkelt készülék a 25nm-en még pont jó,
-
lorinser
senior tag
válasz
Szia!
Nem a szoba mérete a lényeg hanem, hogy milyen távolságról fogod nézni a TV-t.
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #11388 üzenetére
Pár hónapot érdemes várni, amíg az ára normalizálódik, mert most még túl van árazva. Meg aztán majd csak lesz róluk teszt, vagy tapasztalat, mert nehogy úgy járj vele, mint dualcore a tavalyi UHD-vel. Arról egyébként a prohardver is csinált tesztet: PUS7809
Van nagyobb, és magasabb kategóriás tv olcsóbban is: 48PFS8109/12 Android Smart 3D -
válasz
Ez nagy butaság, ez olyan hogy ne vegyél német autót mert biztosan nem kapsz hozzá kereket.
-
dualcore
őstag
válasz
Ez mekkora fals információ. Gratulálhatsz annak aki ezt mondta. Nem hogy lehet, de még külön pc üzemmód is van bennük. Nyugodtan megveheted.
-
Gijon
senior tag
válasz
"Számítógép bemenetek az összes HDMI-n 60 Hz-en max. 4K Ultra HD 3840×2160" szóval tuti jó számítógéphez mind a kettő.
-
hacsa
tag
válasz
JokerMaffia #10607 üzenetére
Szia. Megkérdezhetem, hogy te mennyire vagy elégedett ezzel a típussal (50PFH4009_88). TV-t szeretnék vásárolni 50" körül, de a 3D és a Smart nem izgatnak annyira.
-
pixta78
senior tag
válasz
JokerMaffia #10611 üzenetére
Ezt megerősítem Én is, mert az akadozás megszűntetése miatt feltettem a 12- es legújabb firmware-t és meghalt az Usb! A 10-est visszatette a szerviz és megjavult az USB halál.
Apropó:
Honnan lehet régi fw-t letölteni? -
Bizo28
csendes tag
válasz
JokerMaffia #10609 üzenetére
nem sikerült mert a legutolsó install 2014 08 17.-én volt. probáltam azt is hogy a tv-vel formázom meg az usb-t egy ideig ment is aztán azt írta ki hogy nem elég gyors az usb hogy megtudja formázni a tv.Akkor lehet az usb-vel lenne gond?
-
Bizo28
csendes tag
válasz
JokerMaffia #10607 üzenetére
Beütöttem és beadott valami infokat de ezzel mit tudok kezdeni?
-
csalafinta65
senior tag
válasz
JokerMaffia #10500 üzenetére
Horror áron....Majd 1 év múlva lesz emberi áron.
-
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #10500 üzenetére
Sajnos a Philips nem híres arról, hogy kezdetekben jó akciót ad. Viszont az is ciki, hogy 7 hónapot kell várni az újabb modellekre.
Na de hajrá nekik van mit behozniuk. -
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #10495 üzenetére
Nem tűnk rossz készüléknek, de konkrétan még nem ismerem. A lényeg a sok jó között, hogy már a HDMI 2.0 van benne.
-
dvogabi
tag
válasz
JokerMaffia #10340 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.Akkor érdemes megtartani az előző szoftot..hátha.
Valakinek sikerült már feltenni azóta a 05.29.-i frissítést? -
Skyfish
tag
válasz
JokerMaffia #10340 üzenetére
Igen elég érdekes ez...akármilyen fw-t teszek a pendrive-ra mindíg azt írja,hogy új szoftver és,hogy telepítse-e.
-
Skyfish
tag
válasz
JokerMaffia #10337 üzenetére
Szia.Nekem 7509-em van és bármikor vissza megy régebbi fw.Sajnos ez a legfrissebb frissítés sem oldotta meg a problémámat úgyhogy ment vissza a januári fw....Üdv
redingitell: tegyél vissza egy régebbi fw-t
-
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #10233 üzenetére
Közvetlenül a tv-ről 5.1 hangot nem tudsz levenni analógban, hogy a géniuszod megszólaljon. Mivel a tv digitális a genius pedig analóg. Így marad az a megoldás hogy pc-ről viszed HDMI-n a képet a tv-be, és ha van 5.1 hangkártyád a pc ben, akkor onnan a genius-ba.
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #10233 üzenetére
Nem a tévétől függ, hanem attól, hogy a PC-ről át tudod-e vinni az 5.1-es jelet. Mert gondolom a filmezéshez kellene. A tévével nem sok 5.1-es adást lehet találni, de ha ezt kérdezed, akkor HDMI, vagy optikai csatlakozós erősítő kellene. Ha jól tudom.
-
válasz
JokerMaffia #10230 üzenetére
Szinte 5 szeriatol el van latva audio optikai kimenettel. Nekem is azzal van ossze kotve a hazimozim plusz hdmi.
-
tkonya
aktív tag
válasz
JokerMaffia #9436 üzenetére
Csak egy tipp...hálózaton megosztva amennyiben látja a tv, nem indítható el???
Pont minap olvastam, második lehetőség a philips costumer car, vagy service felhívása.
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia #7597 üzenetére
A fényképek a tévéről megtévesztőek lehetnek, én ezért nem is fotózom a tévét. Éljavítás, élesség be van állítva, mert elég rosszul néz ki Somamamagésa, mint ha valamilyen aura lenne körülötte.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #7597 üzenetére
Uccsó kép aktuális mindenkinek
-
válasz
JokerMaffia #7585 üzenetére
Hello!
Feketéje és kontrasztja milyen? LED-es LCD tv-m még nem volt. Eddig egy hagyományos világítással rendelkező tv-m volt.
Azt lehet tudni, hogy milyen panel van ebben a Philipsben? Mint ha vlahol azt olvastam volna, hogy LG IPS paneles. -
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #7375 üzenetére
Sehogy szerintem,csak kedvencekbe tudsz sorrendet változtatni.
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #7369 üzenetére
Végül mi volt a gond?
Zahire: Bestbyte-ba ki van rakva a 42-es,mivel 6-os nem járhatsz olyan rosszul vele,ha nem költenél többet,designre nem tetszett.
-
lorinser
senior tag
válasz
JokerMaffia #7364 üzenetére
Szia!
A régiót állítsd át Magyarországról pl. Németországra vagy Angliára. Utána indíts egy új csatorna keresést és meg fogja találni a digitális csatornákat.
-
dualcore
őstag
válasz
Kábeles vagy földi csatornákat szeretnél nézni? A földi analóg jel sugárzás már megszűnt nem fog találni a készülék, Csak digitális adások vannak amit fognia kellene persze az függ az adó távolságától ill. az antennád teljesítményétől (erősítés Db ). Ha kábeles a szolgáltatás, akkor viszont gond nélkül fognia kell.
-
TIT
veterán
válasz
Igen.
Nekem amikor nem volt a kártya aktiválva akkor authorizedet írt ki.
Szólj be nekik. -
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia #7360 üzenetére
Üdv, a modul amit a szolgáltatótól kaptál aktiválva van már? Míg nem aktiválják addig nem indul el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged