- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
ravebp #15097 üzenetére
Sokan, a Philips távosok alja minőség, döglenek hamar. Az enyém 3 hónapos, de már kontaktos némelyik gomb, pedig, alig használom.
Kérdeztem korábban mik a tapasztalatok az univerzális, URC távirányítókkal, mennyire váltható ki a gyári és melyik típussal, de semmi válasz nem jött -
hedgehog
senior tag
válasz
ravebp #14664 üzenetére
én sem értem pontosan a kérdésed, de annyit hozzátennék a felettem lévő kommenthez, hogy én Universal Movie Scrapert használok a film kontenthez, bár a port.hu-s része szerintem törött, úgyhogy ott themoviedb van beállítva, és hu nyelv, úgy szépen mindenről van magyar tartalom
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
ravebp #14664 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de gondolom erre van kodi-s topik, nem?
Mindazonáltal én is azt használom. Amikor hozzáadsz egy forrást, akkor meg kell mondani neki, hogy abban a mappában pl. filmek vannak, innentől kezdve már töltögeti is a movie database-ből az információkat hozzá. Szinte minden kiír, év, pontszám, értékelés, szereplők, műfaj, összefoglaló, trailert meg tudod nézni, ezek alapján szűrni is lehet közöttük. Szóval nagyon hasznos és látványos. Úgy emlékszem, hogy ehhez nem különösebbek kellett beállítani semmit, alapból tudta. Viszont minden skin más és más módon jeleníti meg ezeket az infókat.
-
ptamas88
tag
válasz
ravebp #14299 üzenetére
közepesen értem amit írsz, de egyrészt nálam gond nélkül játssza a Kodi is a full hd-t, másrészt mit jelent hogy külső boxról indítasz filmet? Milyen esetben nem onnan indítasz? legalábbis nekem 0 film van a tv saját x gb-os (nekem pl 8 gb) merevlemezén. és az utolsó mondat meg teljesen értelmetlen, az androidos program tudja, hogy full hd a panel, csak maga a launcher nem tud 720p-nél többet. ettől függetlenül minden app már a saját natív felbontásán fut, az android nem redukálja azt le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged